Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to viděl na turnaj, kdo nejdřív ripne nebo kdo kolikrát ripne Berte tento příspěvk s humorem.
Jinak ta tabulka je perfektní
Jinak ta tabulka je perfektní
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
S humorem to beru maximálně, protože běhat s "pižlátky" po mapě a čekat kdy padne unikát, bude mazec :-) ale už jen ta zajímavost a to odhodlání se mi libí. Hlavně ta účast je super :-)
Štěstí přeje připraveným...
Mě se strašně líbí to buildové rozřazení na začátku... třeba pojedu něco, co jsem nikdy nejel a ještě k tomu na HC
Očekávám od tohoto turnaje tunu srandy
Fakt už se těším a jsem rád, že jste něco takového dali dohromady (nápad, propracovaná tabulka, komunita), opravdu si toho moc vážím
Dokažme, že D2 s příchodem D3 ani náhodou neumřelo!
Očekávám od tohoto turnaje tunu srandy
Fakt už se těším a jsem rád, že jste něco takového dali dohromady (nápad, propracovaná tabulka, komunita), opravdu si toho moc vážím
Dokažme, že D2 s příchodem D3 ani náhodou neumřelo!
Také jsem z toho nadšená, moc se těším na rozlosování (klidně bych takových turnajů s losováním brala více) a věřím, že to bude velká zábava :-)
HC grál: 537/516 (-21)
Diky, diky, myslim, ze za Fraxiho i sebe muzu rict, ze jsme radi, jakym zpusobem to tu diky turnajum zije, a ze Vas to bavi...Myslim, ze turnaju lze vytvorit obrovske mnozstvi, kazdy muze prijit s nejakym napadem, necim netradicnim...I ja sam mam v zaloze jeste par napadu, no uvidime
Edit: Coz mi pripomina, jak neskutecnou praci Fraxi na tomto turnaji odvedl, je to z velke casti (hlavne te pracne) jeho zasluha, takze diky moc
Edit: Coz mi pripomina, jak neskutecnou praci Fraxi na tomto turnaji odvedl, je to z velke casti (hlavne te pracne) jeho zasluha, takze diky moc
Tak já jsem vždy hrál D2 jen pro zábavu... zkoušel jsem nejhranější buildy, hlavně mody a pokud jsem bral něco vážněji, tak to bude modování...
Pro mě to bude vůbec první zkušenost s HC, nikdy dřív jsem se k tomu neodhodlal... a už vůbec ne s takovými pravidly
Jsem rád, že do toho jde tolik lidí... už se nemůžu dočkat listopadu
Fakt skvělá práce kluci, a doufám, že u tohoto turnaje co nejvíc lidí vydrží
Pro mě to bude vůbec první zkušenost s HC, nikdy dřív jsem se k tomu neodhodlal... a už vůbec ne s takovými pravidly
Jsem rád, že do toho jde tolik lidí... už se nemůžu dočkat listopadu
Fakt skvělá práce kluci, a doufám, že u tohoto turnaje co nejvíc lidí vydrží
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Re: Turnaj potřetí
Což o to Luki. Zahrál bych si to rád. Jen k tomu mít aspoň trochu podmínky. Jsou tu okolnosti, které mne s největší pravděpodobností donutí vzdát po půl měsíci od začátku turnaje. A hlavně není vyloučeno, že už se třeba k hraní nevrátím. A já si hraju tak rád.Fraxinus píše:Marast: Zapsal jsem tě tam. Ale byl bych rád, kdyby sis to aspoň zkusil za to zahrát ve stylu není nutné vyhrát, ale zúčastnit se.
Ehmm. Teď už nezbývá nic jiného, než začít myslet nějak pozitivně.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Chci se zeptat když dropnu nějakej gas nebo oil v 2a+ tak ho můžů použít nebo jenom ty co mi dropnou v 1a?
Zajimava otazka, teoreticky vzato pouze z A1, at je to komplet, z obecneho pohledu je to zbran Mimochodem, uz je to dlouho, co jsem premyslel nad tim udelat char zalozeny na hazeni potions, zkousel to uz nekdo z Vas?
já jednou zkoušel enchanteresku na házení...celkem to šlo ale bylo to takový krkolomný...
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Já bych házení potionů klidně povolil, ať je nějaká sranda.
Ony celkem rychle budou stejně docházet a na players 8 jejich použitelnost stejně dost brutálně klesá.
theory: Někdy jsem si říkal, proč ty láhve neudělali použitelnější, třeba v kombinaci se skillem Assassinky Fire Blast.
Ony celkem rychle budou stejně docházet a na players 8 jejich použitelnost stejně dost brutálně klesá.
theory: Někdy jsem si říkal, proč ty láhve neudělali použitelnější, třeba v kombinaci se skillem Assassinky Fire Blast.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Zdravím Vás všetkých . Tento turnaj si určite nenechám újsť.
Fraxi: prosím zapíš ma na zoznam.
Cez víkend mi ripol môj barbar ešte z MF turnaja potreboval som trochu čas aby som to rozdýchal vtedy som na Diablo nemal vôbec chuť, ale to už vyšumelo takže turnaja sa zúčastním rád. Ináč môj barbar už bol tesne pred tým aby som prvý krát dosiahol na Guardiana, ripol zasa po mojej sporstej chybe a podcenenie situácie, lvl tesne pred 85, zostával už iba Nihlathak a Baal.
K turnaju:
začnem hrať až v pondelok 5.11. skôr sa k tomu nedostanem, takže postavu mi vylosujte a 5.11 dám info či som so žrebom spokojný . Beriem všetko len nechcem podobne ako Dark_Deamon a Dragonius paladina s hlavným skillom Blessed Hammer to ma fakt nebude baviť .
Fraxi: prosím zapíš ma na zoznam.
Cez víkend mi ripol môj barbar ešte z MF turnaja potreboval som trochu čas aby som to rozdýchal vtedy som na Diablo nemal vôbec chuť, ale to už vyšumelo takže turnaja sa zúčastním rád. Ináč môj barbar už bol tesne pred tým aby som prvý krát dosiahol na Guardiana, ripol zasa po mojej sporstej chybe a podcenenie situácie, lvl tesne pred 85, zostával už iba Nihlathak a Baal.
K turnaju:
začnem hrať až v pondelok 5.11. skôr sa k tomu nedostanem, takže postavu mi vylosujte a 5.11 dám info či som so žrebom spokojný . Beriem všetko len nechcem podobne ako Dark_Deamon a Dragonius paladina s hlavným skillom Blessed Hammer to ma fakt nebude baviť .
@Fraxi:Dobre, souhlasim, bez omezeni na vrhaci potions, uprav prosim pravidla
@Ferek:Vitej v klubu a hodne stesti
Pokud bych smel mit nejake prani, tak by to byla Martial assa (nikdy jsem zadnou poradne nehral) a nejaka roguna jako merc (mimo Normal difficulty jsem ji taky nikdy nepouzil), at je to pro me co nejvic nove - diky Fraxi
@Ferek:Vitej v klubu a hodne stesti
Pokud bych smel mit nejake prani, tak by to byla Martial assa (nikdy jsem zadnou poradne nehral) a nejaka roguna jako merc (mimo Normal difficulty jsem ji taky nikdy nepouzil), at je to pro me co nejvic nove - diky Fraxi
Mno jak tak přemýšlím nad tím jakou postavu ych bral a jakou ne, tak musím říct, že největší peklo by pro mě bylo mít amazonu s lukem :-( s kopím se dá hrát celkem v pohodě tu jsem zkoušel a celkem mi sedla, ale s lukem jsem nikdy nebyl kamarád.Jinak se těším jaká postava se mi vylosuje. Jak tu už někdo psal tenhle turnaj je výzva a bude určitě kopec srandy, protože si myslím, že se sejdou celkem zajímavý a trochu bláznivý postavy. Jinak organizátorům určitě dávám palec nahoru za tu práci, kterou si s přípravou turnaje dali.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Jenže...pokud někdo najde dostatek exploding potionů, bude pro něj třeba souboj s Andariel úplná brnkačka. Ale ne každý to s nimi bude umět a Andariel je mrcha rychlá. OK, v pravidlech povoleno.
Ferek: Také vítej.
Ostatní, co se ozvali: Vaše tužby jsem připsal na úvodní stránku, aby se pak daly porovnat s krutou a neúprosnou realitou.
Ferek: Také vítej.
Ostatní, co se ozvali: Vaše tužby jsem připsal na úvodní stránku, aby se pak daly porovnat s krutou a neúprosnou realitou.
...Ancients, go, go go!
Když tu každej píše co by chtěl, tak se přidám a řeknu vám upřímně, že nechci assku smířim se s čímkoliv, ale assku teď nechci Jednu mám rozehranou a to mi stačí
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Možná jsem to jenom přehlídnul, ale nikde jsem nezaznamenal, jak je to s PlugY a dalšími zlepšovátky. Jsou povoleny anebo ne?
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Tak já se také přidám s tím, že nechci paladina (protože poslední dobou dost hraji za hammerdina). Ale s takovou assassinkou nebo nekrem by mohla být sranda, protože jsem za ně nehrál.
Zima se blíží.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já bych zase fakt chtěl tu Frost Nova + Hydra Sosu. Myslím, že bych s tím užil legrace až dost
@Bliinky:Atma ci Plugy jako extended stash pro itemy bych klidne povolil, ale musi se vyjadrit jeste Fraxi...Jako uzivatele Plugy ale budete doufam dodrzovat pravidlo o nepouzivani realmovych RWs
Edit:Nevim, co jsi mel na mysli temi dalsimi zlepsovaky?Hero editor a podobna svinstva samozrejme ne, nevim, co dalsiho by me napadalo
Edit:Nevim, co jsi mel na mysli temi dalsimi zlepsovaky?Hero editor a podobna svinstva samozrejme ne, nevim, co dalsiho by me napadalo