Top farm charakter
Už mi leze na nervy to že narvu několik mega do monka a nakonec zjistim že se na farmu zas tak moc nehodí?
Co si myslíte? za co se farmí nejlépe v poměru cena equipu /rychlost farmení.
Až na Barbariana kterej mě fakt nebaví i kdybych měl 300k dps
Co si myslíte? za co se farmí nejlépe v poměru cena equipu /rychlost farmení.
Až na Barbariana kterej mě fakt nebaví i kdybych měl 300k dps
Re: Top farm charakter
Musis do nej narvat par desitek mega, monk je dobrej. Top farm charakter neni, vzdy zalezi na equipu a pak je kazdej char silnej.
S kvalitným equipom je každý char silný ale k pomeru cena/výkon určite Barb
S4 Monk 1100+
Zacinal sem monka s 10m a daval sem si 3a este na 1.0.4 ted mam monka s vybavou cca za 50m a davam si vpohode i mp5 tak nerikej ze je naprd
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Ono taky záleží, jak rychlo to MP5 dáváš, víš? Já taky zvládnu MP6, ale do elitek musím rubat 2 minuty
Hraj char, který tě bude bavit. Efektivně farmit se dá s čímkoliv, ale chce to správný equip. Zkouknul jsem tvůj equip na monka a je to bohužel lowend. S jiným charem by sis moc nepomohl. Pokud tě baví hrát monka tak bys měl zapracovat na výbavě. Navyšovat hlavně crit chance/damage/dex/as spolu se slušným rezistem/armorem a kradením života.
víš on takovej eq stojí několik desítek nedej bože stovek milionů goldů.. jak kdyby ti ***** věděli že tam někde bude monk co bude chtít arc resist + all resist a hned tyto dva dokážou vysunou cenu předmětu přes milion a když tam je ještě crit a staty.. to je konecRakiii píše:Hraj char, který tě bude bavit. Efektivně farmit se dá s čímkoliv, ale chce to správný equip. Zkouknul jsem tvůj equip na monka a je to bohužel lowend. S jiným charem by sis moc nepomohl. Pokud tě baví hrát monka tak bys měl zapracovat na výbavě. Navyšovat hlavně crit chance/damage/dex/as spolu se slušným rezistem/armorem a kradením života.
pozor na vulgarity. kojot
Dobry equip je drahy ale pro vsechny classy nejen pro monka, tak si rerollem na jinou class moc nepomuzes.
WW BARB ... AMEN
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:spiderer#1213
Top gear pro jakoukoliv classu stoji ranec, dobre vybavenej barbar na efektivni farmu MP10 rozhodne nestoji 50M stejne jakakoliv jina postava.. Pokud nekdo chce gear na vyssi MP musi si pripravit nekolik set M goldu, Monk + Barbar pri dobre slozenem tearu vydrzi skoro vsechno, ale jakmile jde o to nesmrtelnejo barbara dostat nad 100k dps uz to leze do goldu. U ranged class neni vetsinou problem nabrat brutalni DPS, ale s vydrzi to byva tezsi a pokud chce nekdo nesmrtelneho DH nebo Wize, da se to, ale levne to neni. Nechapu kde vsichni chodi na to, ze barbar je nejlevnejsi postava ve hre - na MP5 mozna, na MP10 nevim, staci se podivat kolik stoji napr Mempo s STR 150+, socketem a CC 4+ a kolik to stoji s VIT nebo DEX. Nektere predmety jsou se STR vyrazne drazsi nez s jakymkoliv jinym main statem.. A efektivni farma MP10 neni kazdou elitu rubat 10min+, ale spis 1-2 min - to s gearem za 50M neda opravdu ani WW barbar
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
witch doctor je perfektni na farmu
Tak vám lidi mám pocit, že takovej barbar či kvalitní monk se jaksi vymyká nad ostatní charaktery, už dávno neplatí, že potřebuje mít za zády pořádný damage (wizard, DH či WD), protože krom toho, že všechno ustojí, už má sám i dostatečný damage a nás papíráky prostě nepotřebuje
Takovej 120k barbar si farmí na MP6 celkem pohodově, zatímco s wizardem 175k (ne frost) běhám sólo MP3 - na vyšší obtížnost to barbar akorát déle pižlá, ale neumře, zatímco já ano a pak se hrozně nachodím pěšky - stačí blbá elita (molten či chains + vortex) a prostě nic nepomůže
Zkrátka takový tank s pořádným damage se dneska má fakt dobře Měli by je nějak nerfnout, ať si nevyskakujou
Takovej 120k barbar si farmí na MP6 celkem pohodově, zatímco s wizardem 175k (ne frost) běhám sólo MP3 - na vyšší obtížnost to barbar akorát déle pižlá, ale neumře, zatímco já ano a pak se hrozně nachodím pěšky - stačí blbá elita (molten či chains + vortex) a prostě nic nepomůže
Zkrátka takový tank s pořádným damage se dneska má fakt dobře Měli by je nějak nerfnout, ať si nevyskakujou
Mno tak pro všechny co si myslej, že vybudovat barbara nad 100k DPS co vydrží všechno je nějaká levná záležitost a oproti ostatním class brnkačka navrhuji - udělejte si ho a až budete mít ty brnkačkové staty co tu popisujete napište kolik Vás to stálo. Já se rád pobavím.
Levně vás nevyjde žádnej char. Ale jinak to vystihl dobře Tyckin. Před patchem 1.0.5 byla situace naprosto opačná, nejvýhodnější bylo jet glass cannon, protože jste smetli všechno, než vám to stačilo něco udělt. A jelikož si blizzardi řekli, že místo toho, aby na zvyšovali mobům dmg, tak jim brutálním způsobem zvýšili HP. To je výhodnější právě pro postavy s nižší DPS a vyšší výdrží, protože i na vyšší MP můžou tu Elitu mlátit třeba 10 minut a stejně to přežijou. Na druhou stranu DH a Wizard na nižší MP je efektivnější, protože to zabíjí prostě rychleji. Já mám DH s 118k DPS unbuffed a 380k EHP unbuffed a farmit solo vyšší MP než 5, někde 6 se prostě nedá, nestihnu elitu zabít dřív, než ona zabije mě. Na MP4 a níž zase všechno zdechá jenom se to na mě podívá . V partě, kde je nějakej Barbar nebo Monk je to o něčem jiným, ale zase mi připadá, že jsem jim tam k ničemu (ikdyž mám třeba lepší gear), protože by to dali stejně i beze mě, a já jim to jenom trochu urychlím...
Abych to shrnul, tak podle mě když chceš farmit vyšší MP, tak nejlepší je Barb a Monk a nebo CM-frost WIzard, na rychlofarmu (expení) nižších MP zase nejlépe vyjde Wizard a DH. Takhle to vidím já. U WD si nejsem jistej, s tímhle charem nemám zkušenosti.
Abych to shrnul, tak podle mě když chceš farmit vyšší MP, tak nejlepší je Barb a Monk a nebo CM-frost WIzard, na rychlofarmu (expení) nižších MP zase nejlépe vyjde Wizard a DH. Takhle to vidím já. U WD si nejsem jistej, s tímhle charem nemám zkušenosti.
jako obrovskou výhodu barbarů a monků vidím to, že v defaultu dostávaj o 30% menší dmg. To mi příde jako dost nefér vůči ostatním takhle zvýhodnit dvě classy jen kvůli tomu, že tlučou na blízko. Nad tím by se blizz měl zamyslet, jestli je pro to opravdu důvod.
Na farmu se pouzivaji nizsi MP. A za me rikam: "Wizard - Archon je je skvely farmici nastroj".
Priklad v zavislosti na damage postavy:
Kdyz jsem promenen v Archona, tak s podpurnymi skilly mam dmg okolo 230 - 240 tisic. Idealni DMG na MP2. Mob na jednu ranu. Elitky kolem 3-10 vterin. MP3 je sice bezproblemove, ale elitka uz muze trvat az 15 vterin, takze nizka efektivia.
Nedrive jsem se nizsich MP bal, ze nebude nic padat, jenze pravda je takova, ze jelikoz Act 3 probehnu za 30 minut, tak za jeden run mam tak 90% sanci na drop nejake legendarky. Takze muzu jen doporucit. Pizlani na MP6-8 je sice vyzva, ale totalne neefektivni (pokud tedy nekdo nema 500-600 tisic damage).
Ten wizard ma jeste jednu vyhodu:
Kdyz se jde na bosse, tak se prehodim na frost wizarda. ... Diky tomu mam vlastne dva ruzne charaktery na jedne postave. S kazdym z nich se hraje uplne jinak. Je to charakter s dobrou variabilitou skillu.
Priklad v zavislosti na damage postavy:
Kdyz jsem promenen v Archona, tak s podpurnymi skilly mam dmg okolo 230 - 240 tisic. Idealni DMG na MP2. Mob na jednu ranu. Elitky kolem 3-10 vterin. MP3 je sice bezproblemove, ale elitka uz muze trvat az 15 vterin, takze nizka efektivia.
Nedrive jsem se nizsich MP bal, ze nebude nic padat, jenze pravda je takova, ze jelikoz Act 3 probehnu za 30 minut, tak za jeden run mam tak 90% sanci na drop nejake legendarky. Takze muzu jen doporucit. Pizlani na MP6-8 je sice vyzva, ale totalne neefektivni (pokud tedy nekdo nema 500-600 tisic damage).
Ten wizard ma jeste jednu vyhodu:
Kdyz se jde na bosse, tak se prehodim na frost wizarda. ... Diky tomu mam vlastne dva ruzne charaktery na jedne postave. S kazdym z nich se hraje uplne jinak. Je to charakter s dobrou variabilitou skillu.
- RedDwarf_Cz
- Wraith
kojot píše:Levně vás nevyjde žádnej char. Ale jinak to vystihl dobře Tyckin. Před patchem 1.0.5 byla situace naprosto opačná, nejvýhodnější bylo jet glass cannon, protože jste smetli všechno, než vám to stačilo něco udělt. A jelikož si blizzardi řekli, že místo toho, aby na zvyšovali mobům dmg, tak jim brutálním způsobem zvýšili HP. To je výhodnější právě pro postavy s nižší DPS a vyšší výdrží, protože i na vyšší MP můžou tu Elitu mlátit třeba 10 minut a stejně to přežijou. Na druhou stranu DH a Wizard na nižší MP je efektivnější, protože to zabíjí prostě rychleji. Já mám DH s 118k DPS unbuffed a 380k EHP unbuffed a farmit solo vyšší MP než 5, někde 6 se prostě nedá, nestihnu elitu zabít dřív, než ona zabije mě. Na MP4 a níž zase všechno zdechá jenom se to na mě podívá . V partě, kde je nějakej Barbar nebo Monk je to o něčem jiným, ale zase mi připadá, že jsem jim tam k ničemu (ikdyž mám třeba lepší gear), protože by to dali stejně i beze mě, a já jim to jenom trochu urychlím...
Přesně tak, proto jsem včera zakládal ten topic, zajímalo mě jak jsou na tom DH na vyšších MP. Abych mohl jet MP6-7 potřeboval bych tak 250k unbuff dmg.
RedDwarf_Cz: Nechci byt byt moc velky hater, ale presne s patchem 1.0.5 (s prichodem MP a infernal machine) jsem opustil DH. Duvod je ten, ze muzes mit damage klidne i 500 tisic, ale bude ti to k nicemu, protoze na vyssich MP proste budes mit velke problemy a IK je na dennim poradku. Jedine, co se da delat je stavet gear vic na obranu s life stealem (vetsinou na ukor dmg). Rad bych se k DH vratil, ale ted je to asi jeden z nejhorsi charakteru ve hre. Je dobry na farmeni na nizsich MP, tot je asi cele :/