Patch 1.0.5 - legendárky
- sensation86
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sensation86#2551
Ne to neni nahoda kdyz mi to takhle funguje porad a x dalsim lidem nahoda by byla kdyby sem tam obcas se to stalo a ne kdyby to bylo pravidlo :-) takze to neni nahoda...
Re: Patch 1.0.5 - legendárky
Asi toho nevíš moc o statistice, co? Takhle to prostě je, někdy to padá víc, někdy míň. Nemůžeš očekávat, že ti bude pravidelně padat Legendary třeba co 2 hodiny... Je zcela normální, že ti třeba 10 hodin nic nepadne a pak ti během hodiny padnou 4. Zkus si někdy házet kostkou a zapisuj si co jsi hodil, dostaneš podobné výsledky, jako u dropu v D3. Může se stát, že ti nepadne šestka třeba ani jednou z 30 pokusu a pak ti padnou čtyři po sobě.
já jsem s patchem a s dropem nadmíru spokojen
- sensation86
- Gorebelly
Ty asi neumis cist ja tu nemluvim o 10h hrani ale o tom ze hraju treba 5dni a nic a pak za jednu hodinu to pada jak svestky a pak zase 5dni nic... To je podle tebe nahoda? u me je tohle pravidlo cece takze to neni nahoda ktera by mela byt... Pokud je to pravidlem tak to neni nahoda a ume to je pravidlem a znam x hracu co to tak maji... MF v D2 bylo krapet jiny nez D3 no ne
Myslím že i kdyby ti legendy padali každý den ,(2 třeba) tak budeš neposkojenej a flamovat jelikož jsou to SUX legendy....
Prostě vám hráčům se nikdo nikdy nezavděčí
pořád bude někdo nespokojenej
Prostě vám hráčům se nikdo nikdy nezavděčí
pořád bude někdo nespokojenej
Jo je to náhoda. Takhle to prostě je, někdy to padá a někdy ne, to je prostě RNG. Je jedno jestli je ten interval 10 hodin nebo 5 dní (já osobně teda za těch 5 dní průměrně víc jak 10 hodin neodehraju, takže je to to samý...). Mě Legendarky padají docela pravidelně, prakticky každej den. Včera mi z jedné Elitky vypadly 2 Legendary a taky z toho nedělám vědu a nevedu tady konspirační teorie.sensation86 píše:Ty asi neumis cist ja tu nemluvim o 10h hrani ale o tom ze hraju treba 5dni a nic a pak za jednu hodinu to pada jak svestky a pak zase 5dni nic... To je podle tebe nahoda? u me je tohle pravidlo cece takze to neni nahoda ktera by mela byt... Pokud je to pravidlem tak to neni nahoda a ume to je pravidlem a znam x hracu co to tak maji... MF v D2 bylo krapet jiny nez D3 no ne
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
vzdy ked vam padne legendarny opasok the witching hour mozete slavit. Ich minimalna cena je 20 milion.
taky echoing fury nestoji za nic. padli mi dva a jeden je predajny za 20 000 goldov, dtuhy som strelil za 2 500 000, takze ziadna vyhra. Proste existuju top legendarky, ktore vzdy predate za desiatky milion, prikladom je the witching hour. Druha skupina je od 10 000 do 500 000 000 (typicky priklad echoing fury, alebo manticore)
taky echoing fury nestoji za nic. padli mi dva a jeden je predajny za 20 000 goldov, dtuhy som strelil za 2 500 000, takze ziadna vyhra. Proste existuju top legendarky, ktore vzdy predate za desiatky milion, prikladom je the witching hour. Druha skupina je od 10 000 do 500 000 000 (typicky priklad echoing fury, alebo manticore)
Dneska mi padnula behem 2 hodin 7x ta sama legendarni source pro wizarda. Sice pokazdy jinej roll ale je to dobrej ulet. Uz by mohlo padnout neco jinyho...
- sensation86
- Gorebelly
Me relativne padaji malo a co je to za nahodu kdyz je to pravidlo ze to x dni nepada a pak se to sype? to ma byt nahoda jo? nahoda je u me kdyz to pada nevypocitatelne a ne ze si odehraju par dni a pak jak padne jedna tak vim ze budou dalsi prset...
Ty si nejak mimo, už ti to tu o pár príspevkov hore vysveľoval kojot aj ja..ale niekomu kto neovláda ani základy štatistiky a matematiky také niečo asi nemá význam vysveľovať..Každému to padá tak ako tebe, niekomi viac, niekomu menej a to je práve tá náhoda, štastie. Žiadne pravidlo kedy ti má čo padať nie je a presne ako píšeš je to nevypočítatelné..To že ti pár dni nič nepadne neznamená nič, ale keď sa ti to stáva ozaj často tak zapracuj na vylepšení equipu a zefektívni farmenie, najskor bude problém v tebe.. Ešte pred patchom by som pochopil že ľudia vytvárali konšpiračné teorie o drope kedže tam to bolo ozaj dosť nízke ale teraz to už ozaj nechápem že stále sa nájde niekto nespokojný, teda aspoň čo sa týku dropu, ten roll je už druhá vec avšak stále je to o náhode ..odporúčam ti pre pochopenie vygooglovať RNG(Random Number Generator)... ale neviem či to bude mať význam, kto nechce aj tak nepochopí..
S4 Monk 1100+
- Azazelík
- Wraith
- BattleTag:Azazel#2270
dnes asi 14 legendariek..vsetko s*it az na jedno
jo, dnes to nejak pada aj mne, za cca 3 hodiny hrania 4 legendarky... sice relativne vsetko crap ale je to 2x taky pocet ako doteraz za celu dobru hrania
- sensation86
- Gorebelly
Pokud to pravidelne pada jak jsem psal vejs neni to nahoda tecka :-)
Ako mne to je fuk čo si ty o tom myslíš a myslím že aj 99% ďalším ludí tu na fóre Choď s takými teóriami radšej na offic fórum, tam je takých expertov viac ako dosť a určite si tam budeš mať s kým o tom pokecať..A už končím k tejto téme, myslím že tento topic je určený k niečomu inému ako flame...
S4 Monk 1100+
Chceš další příklady ?!sensation86 píše:Pokud to pravidelne pada jak jsem psal vejs neni to nahoda tecka :-)
Farmim přes týden i o víkendu a legendy mi padají o víkendu častěji, protože hraji více hodin než přes týden a jedu jiné farmy než přes týden. Teď v neděli mi padlo 7x legendárek (60-63) po cca týdnu ....
Někomu padaj častěji někomu méně, někomu padaj cca pravidleně (třeba jedna za den) ale o co se snažíš ty tu nechápem. Drop legendárek ti stejně nezvíšíme ale takhle tupě si stát za svým špatným názorem nechápu...
Pokavaď si prostě stojíš za svým tím pádem nechápu proč to nejdeš řešit na Official forko. Tam ti jistě mile rádi pomůžou
K tématu : přijde mi to a nebo z wardenu mi prostě časteji něco padne ?! zatim slusný legendy mi padli z wardenu ale v infernal machine z hola nic krom fragmentu na prsten :-(
A můj tak osobní názor že mp je tak dobrý na EXP,višší % na key ale že by ten drop byl nějak zázračnej se mi moc nezdá :-)
Jedu jinak MP 4-5
Stiznosti ohledne dropu legendarek jsou nesmysl.
Kdyz nekdo tvrdi, ze mu za 5 dni nic nepadlo, tak je dobre se zeptat: "A jak tu hru hrajes?"
Ja treba nemam zadny MF equip. Jenze hraju Act 3 na MP2 a delam rychly run. Act 3 probehnu do cca 30 minut. Za tu dobu mi tak v 80-90% procentech padne alespon jedna legendary. Sice to muze byt silene, ale je treba si uvedomit kolik mobu za tu dobu clovek sesoli.
Proto je meritko CAS IRELEVANTNI. Spravny urcujici faktor je POCET ZABITYCH MONSTER.
Navic, nekdy je potreba pripocitat nahodu, ze mi behem 3-4 runu nepadne vubec nic, ale hned za tim nevidim, ze by mi nekdo ovlivnoval drop.
Je to jen a pouze NAHODA.
Kdyz nekdo hraje vyssi MP (na ktery evidentne nema equip) a pizla tam jednu elitku 10 minut, tak se nemuze divit, ze mu 5 dni nic nepadne.
Jinak co se tyce kvality legendarek, tak zatim to vidim tam, ze lepe prodejna je tak 1 z 10 kusu.
Kdyz nekdo tvrdi, ze mu za 5 dni nic nepadlo, tak je dobre se zeptat: "A jak tu hru hrajes?"
Ja treba nemam zadny MF equip. Jenze hraju Act 3 na MP2 a delam rychly run. Act 3 probehnu do cca 30 minut. Za tu dobu mi tak v 80-90% procentech padne alespon jedna legendary. Sice to muze byt silene, ale je treba si uvedomit kolik mobu za tu dobu clovek sesoli.
Proto je meritko CAS IRELEVANTNI. Spravny urcujici faktor je POCET ZABITYCH MONSTER.
Navic, nekdy je potreba pripocitat nahodu, ze mi behem 3-4 runu nepadne vubec nic, ale hned za tim nevidim, ze by mi nekdo ovlivnoval drop.
Je to jen a pouze NAHODA.
Kdyz nekdo hraje vyssi MP (na ktery evidentne nema equip) a pizla tam jednu elitku 10 minut, tak se nemuze divit, ze mu 5 dni nic nepadne.
Jinak co se tyce kvality legendarek, tak zatim to vidim tam, ze lepe prodejna je tak 1 z 10 kusu.
- FujiwaraCZ
- Quill Rat
Act 3 za 30 minut? Cca tolik trvá jen run kráteru po Azmodana a to musíš byt už fakt řezník jinak to trvá i 40m s identifikací ve městě. Ale to je jedno. Když se tady bavíme o dropu legendárek, tak bych přidal pár svých zkušeností. Drop se nepochybně zvýšil. To, že to jsou z 99% neprodejné křápy je náhoda, tomu bych věřil. Ale aspoň to padá, to je dobrý krok.
Pak tady mám pár postřehů pro zastánce RNG. Některé runy očividně padá víc itemů. Prostě to padá jako z automatu - náhoda? Je to možné. Tohle bych ještě neřešil. Ale mám dva případy, které mi už moc normální nepřipadají.
ACT 3 patro tower of the cursed 2 - tři elite packy po sobě z každé jedna legendárka... celé během 3-4 minut. Jaká je šance na něco takového v poměru k pevnému čislu? Myslím 1:xxxxx? Tohle bych ještě překousl, ale spoluhráč mě ještě překonal.
ACT 3 jedno z pater - ze skřeta padl set a z dalších dvou elit z každé po setu. To je tři sety v jednom patře. Přijde to někomu normální? Jasně, je tady určitá šance, ale jedna ku kolika statisícům? Už jen to že vám padne set bude malá šance a že vám padnou tři po sobě? To je jako hodit na kostce 20x po sobě šestku. Za celý den to nehodíte, i když tam určitá málá šance je.
Pak tady mám pár postřehů pro zastánce RNG. Některé runy očividně padá víc itemů. Prostě to padá jako z automatu - náhoda? Je to možné. Tohle bych ještě neřešil. Ale mám dva případy, které mi už moc normální nepřipadají.
ACT 3 patro tower of the cursed 2 - tři elite packy po sobě z každé jedna legendárka... celé během 3-4 minut. Jaká je šance na něco takového v poměru k pevnému čislu? Myslím 1:xxxxx? Tohle bych ještě překousl, ale spoluhráč mě ještě překonal.
ACT 3 jedno z pater - ze skřeta padl set a z dalších dvou elit z každé po setu. To je tři sety v jednom patře. Přijde to někomu normální? Jasně, je tady určitá šance, ale jedna ku kolika statisícům? Už jen to že vám padne set bude malá šance a že vám padnou tři po sobě? To je jako hodit na kostce 20x po sobě šestku. Za celý den to nehodíte, i když tam určitá málá šance je.
No tak pokud se zdrzujes sbiranim kazdeho crapu co vypadne tak ti to urcite trva tech 40min Ja beham Core/Damned1/Depths3/Depths2/Stonefort/Bridge/Arreat2 za 15 min, kazdej den mi padnou alespon 2 legendarky (+- 8-10runu). To o cem mluvis jsem tak nejak vypozoroval ze se proste stane kdyz ti dlouho nic nepada no, nebo alespon me se to tak parkrat stalo. Random je random a presnej algoritmus stejne zna jenom Blizzard, tak nevidim duvod to resit. Bud vam pada a budte radi, nebo vam nepada tak drzte hubu a krok
Naposledy upravil(a) hadesed dne 06.11.2012, 10:31 hod., celkem upraveno 1 x.
Co by jsi chtel delat 30 minut v krateru? 10 minut identifikace predmetu? To jsou nejake divne pocty. Ale abych jen neplacal vodu.
Udelam video, aby bylo videt jak se to da zvladnout. Protoze je vic lidi, co si mysli, ze to nejde. Ale kdyz elitky sesolis behem par vterin a bile moby mas na jednu ranu, tak to skutecne jde.
A co se tyce toho dropu ohledne setovek: Hezka nahoda. To se proste stava. Proto je to random a ne striktne dany drop, ktery by rikal co kdy ma vypadnout.
Udelam video, aby bylo videt jak se to da zvladnout. Protoze je vic lidi, co si mysli, ze to nejde. Ale kdyz elitky sesolis behem par vterin a bile moby mas na jednu ranu, tak to skutecne jde.
A co se tyce toho dropu ohledne setovek: Hezka nahoda. To se proste stava. Proto je to random a ne striktne dany drop, ktery by rikal co kdy ma vypadnout.
hadesed: 15 minut? Nerikam, ze tomu casu neverim, ale to bych spise tipoval na cas pri cistem behu bez jakekoli zastavky (byt by byla na 2-3 vteriny). Takze jedina classa, ktera me napada, ze to takhle muze probehnout je WW barbar ) Ostatni se musi alespon na vterinu zastavit, aby vystrelili ci udelali neco, aby zpusobili dmg monstrum