Top farm charakter
OT: Nevim kde jsi vzal 10 let vyvoje, a proste nechapu co cekat od hack nd slash hry, naopak to ze prijdes a behem chvile nicis miliony demonu je ucel hry. Ne to ze budes 10min rubat elitu. Proste v tehle hre je treba minimum skillu (pokud se nebavime o tom jak spravne gearovat postavu, vybalacovat si staty atd ale tak to si clovek precte na netu, sam vyzkouma ale neni to skill na bazi CS kde diky jednomu zvuku ve sluchatku vystrilis 5v1 tym, ve wowku vanishes death coilu a vyhrajes arenu, vydrtis ragnarose na HC pred nerfem atd atd...) Me by proste vazne zajimalo co od toho ty lidi cekaji, protoze toho jsou plne cry fora. Ale to je asi na jine vlakno. Navic hra se porad vyviji a meni za rok muze byt uplne jina. Tak uz kone OT omlouvam se
Re: Top farm charakter
no tak napr ja za seba mozem povedat, ze hram prevazne mp4-5, ktory je podla vsetkeho neefektivny, pretoze mi to trva proste dlho, obcas aj zakapem a niekdy davam elitku aj minutu mozno... cize preco to hram a nefarmim mp1 alebo mp2? pretoze ma to nebavi! nebavi ma prebehnut najlepsie lokacie v urcitom acte za 15-20 minut s prstom na pravej mysacine a mackat pri tom dookola jeden skill a postupne len zbieraz loot... ta hra musi byt aspon nejaka vyzva, inak to pre mna nema zmysel... to ze "farmim" 2x tak dlho a "ochudobnujem" sa tym o loot a expi? nevadi mi to, pretoze takto ma to relativne bavi... ono aj keby prisiel patch a zrazu sa stal napr s DH top farm charakter a stacilo by na neho 5 hodin hracieho casu a par milionov aby clovek mohol harvit inferno... tak to nespravim... takze nie, nie pre kazdeho je ucelom D3 behom chvile znicit co najviac milionov demonov
No - to je právě taky jeden z rozdílů, proč já tvrdím, že top farm char je prostě ww barb nebo opravdu dobře gearnutej wiz. Umění je podle mě farmit rychle s maximálním MF a maximálním možném MP v poměru k času a lootu. To zcela jistě není MP0 - bez urážky..
Jinak pro začátek bych například očekával, že když pustim WW tak mě to nebude pravidelně vracet lagem o 10cm na monitoru mezi lasery. To by byl dobrý začátek si myslím.
Hry se vyvíjejí a nevidím důvod, proč by se nemohlo vyvíjet i diablo. Očekával jsem (samozřejmě naivně), že d3 bude mít všechna pozitiva d2 a na nich bude blizz dále stavět ze zkušeností ze svých dalších úspěšných her. Chápu, že na tom chtějí vydělat a proto to bude trvat několik patchů a několik let, co bych ovšem skutečně v roce 2012 ocenil je, aby ta hra neměla technické problémy. Na to už jsme skutečně dost daleko - nebo spíš měli bychom být...
Výše zmíněné je například jeden z hlavních důvodů, proč jsem ihned týden po spuštění hry zcela zavrhnul HC. Jako pracující člověk nejsem schopen přijmout možnost, že po půl roce hraní přijdu o vše chybou čehokoliv jiného - než svou vlastní (i chyba spoluhráče je moje chyba, protože pokud dělá něco blbě, neměl jsem si ho pouštět do hry)!
Jinak pro začátek bych například očekával, že když pustim WW tak mě to nebude pravidelně vracet lagem o 10cm na monitoru mezi lasery. To by byl dobrý začátek si myslím.
Hry se vyvíjejí a nevidím důvod, proč by se nemohlo vyvíjet i diablo. Očekával jsem (samozřejmě naivně), že d3 bude mít všechna pozitiva d2 a na nich bude blizz dále stavět ze zkušeností ze svých dalších úspěšných her. Chápu, že na tom chtějí vydělat a proto to bude trvat několik patchů a několik let, co bych ovšem skutečně v roce 2012 ocenil je, aby ta hra neměla technické problémy. Na to už jsme skutečně dost daleko - nebo spíš měli bychom být...
Výše zmíněné je například jeden z hlavních důvodů, proč jsem ihned týden po spuštění hry zcela zavrhnul HC. Jako pracující člověk nejsem schopen přijmout možnost, že po půl roce hraní přijdu o vše chybou čehokoliv jiného - než svou vlastní (i chyba spoluhráče je moje chyba, protože pokud dělá něco blbě, neměl jsem si ho pouštět do hry)!
Asi se mi nechce vysvetlovat pointu co bylo mysleno tim "milion demonov". To ze je zabijis dyl (vyssi MP) je dany jenom a pouze tim ze mas maly DPS ne ze by to bylo tezsi a mit nejaky skill. A kdyz jsem zacal hrat po lete zase Diablo a opadlo to pocatecni nadseni "dohnat vse za kazdou cenu" tak jsem zacal prolejzat vsechny ruzny dungy po mape protoze vim ze by me to prestalo bavit. W/E hrajte si to jak chcete ja nikomu prece nic nenutim, dokud vas to tak bavi tak je to v poradku ne? S tim jak to laguje a nestabilitou serveru souhlasim v kombinaci s nez zrovna top notesem co mam to pro me bohuzel atm HC dela taky nehratelnym
tak run mi trva cca 8min pada mi to slusne (vcera 15legend za 5h) nove video bude uploadnute brzo jsou to 2 runy za asi 16minut + padli dve legendarky - zuni ring za 100 míču atd.)
Wd je na tom opravdu dobře stačí jen přijít na to jak farmit a jde to samo
Wd je na tom opravdu dobře stačí jen přijít na to jak farmit a jde to samo
projax: Na MP1 to kazda classa co ma apson 150K dps zabiji na jednu ranu...barbarovi staci jen sprintovat a mobove se zabiji o tornada sami. Takze ne, ze WD je nakej super farm charakter, na MP1 se to farmi samo a je jedno co hrajes.
WW barb.... dlho nic a potom WIZ/DH/MONK/WD
1.05 pochovala uplne inferno, nestacilo im ze vsetko kazdy patch nerfovali, teraz MP0 snad nie je ani tak tazka ako HELL ked to D3 vyslo.
MF je uplne low stat, mozem skusat runy na MP8-10 a vysledok je rovnaky ako na low MP, len to trva mnohonasobne dlhsie.
Ja osobne rozdiel medzi MP0 az MP4 nevidim, vsetko aj tak skape hned...
Idea obtiaznosti D3 na zaciatku sa mi jednoducho pacila 100x viac ako teraz, tam aspon act3-4 a jeho obtiaznost zarucovala lepsi loot, teraz si hociaky nobrain, co si mysli ze dat mp minus 3 za 30 sekund je niaky top uber skill...
Na hlavnu stranku sa dostane nejaky HC barbar ktory snad este act2(inferno) ani nevidel a od kedy vysiel patch 1.05 tak hra mp0-1 aj ked obtiaznostou hra na patchi 1.04 zodpoveda mp3-4......asi mi fakt chyba logika wow, (a zaciatky D3): ked na to mas tak mas aj lepsiu odmenu.
Vyplakali ste si to od blizzardu, tak blizzard vam to dal, enjoy MP0.
MF je uplne low stat, mozem skusat runy na MP8-10 a vysledok je rovnaky ako na low MP, len to trva mnohonasobne dlhsie.
Ja osobne rozdiel medzi MP0 az MP4 nevidim, vsetko aj tak skape hned...
Idea obtiaznosti D3 na zaciatku sa mi jednoducho pacila 100x viac ako teraz, tam aspon act3-4 a jeho obtiaznost zarucovala lepsi loot, teraz si hociaky nobrain, co si mysli ze dat mp minus 3 za 30 sekund je niaky top uber skill...
Na hlavnu stranku sa dostane nejaky HC barbar ktory snad este act2(inferno) ani nevidel a od kedy vysiel patch 1.05 tak hra mp0-1 aj ked obtiaznostou hra na patchi 1.04 zodpoveda mp3-4......asi mi fakt chyba logika wow, (a zaciatky D3): ked na to mas tak mas aj lepsiu odmenu.
Vyplakali ste si to od blizzardu, tak blizzard vam to dal, enjoy MP0.
Mne staci ze s mojim Tempest rush buildom som jednoznacne najrychlejsi char v celom D3, to ze som ho prestal pouzivat s nastupom 1.05 je vec druha, kedze si mozem navolit obtiaznost taku aby to nepadalo samo. (dost ze sa tie mobky teraz mlatia same, dokonca uz som stretol aj goblina s 90% HP pred tym ako som sa ho vobec dotkol)
nejrychlejsi je jednoznacne WD, nejaky monk ani barb se nechyta, je to proste tak
edit: nebo nejaky monk, nebo barb udela vic nez 60mega expu za hodinu? myslim, ze kdyby se projax zameril na rychlost expeni, tak je urcite nekde kolem 70-80 milionu expu za hod. ja treba delal s barabarem pres 40 mega za hodinu a nevim co bych uz zrychloval, kdyz jsem to v podstate jen prosprintoval.
edit: nebo nejaky monk, nebo barb udela vic nez 60mega expu za hodinu? myslim, ze kdyby se projax zameril na rychlost expeni, tak je urcite nekde kolem 70-80 milionu expu za hod. ja treba delal s barabarem pres 40 mega za hodinu a nevim co bych uz zrychloval, kdyz jsem to v podstate jen prosprintoval.
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
+1 to gos
Tahle věta je fakt mistrovská:D:D:D
teraz si hociaky nobrain, co si mysli ze dat mp minus 3 za 30 sekund je niaky top uber skill...
teraz si hociaky nobrain, co si mysli ze dat mp minus 3 za 30 sekund je niaky top uber skill...
no tak ja nemyslel rychlost toho runu, ale ze ty monstra nejdou tak rychle k zemi.O rychlosti presunu o tom zadna to je zaklad pri farmeni na nizke MP.Halen píše:Reve - dal s tím WD ten run za 9 minut. Řekl bych skvělý čas a navíc má pod kontrolou drop. WW barbaři to mohou dát také tak rychle, ale drop pod kontrolou rozhodně nemají. Archon se mi líbí, také má drop pod kontrolou, ale z podstaty věci se nemůže přesouvat tak rychle, jako WD, který používá spirit walk.
Ehm jelikoz jsem tempest monka hral tak vim ze to nemusi byt uplne pravda protoze pokud s wd zapnes oba skily podporujici MS tak jsi na 94% u monka se vyse jak na 59% nedostanes Muzes namitat ze to je jen na omezeny cas ale vetsinou to staci na presun k dalsimu packu mobu a po kratkem fightu muzes obe ability spamnout zase diky resetu cooldownu z pasivky a tim ze WD kiluje o dost rychleji nez monk pri stejne hodnote dps se muze monk proste zahrabat. Vyjadreno cisly mam na monkovi v podstate stejne dps jako na WD a rozdil je 30M exp/h u monka vs 50M exp u WDMne staci ze s mojim Tempest rush buildom som jednoznacne najrychlejsi char v celom D3
je to presne jak rika coyd, navic ta zabava, kterou vam pri hrani WD nabidne, je neporovnatelna.
Fuxi můžeš mi objasnit tu zábavu na MP0-3 kdy vše umírá instantně? Viděl jsem tvůj equip, vidím Projaxovo equip (pohybujete se na 100-140k DPS) a přiznám se, že nerozumím....fuxicek píše:je to presne jak rika coyd, navic ta zabava, kterou vam pri hrani WD nabidne, je neporovnatelna.
Tohle není flame příspěvek, opravdu bych rád znal odpověď.
Kdyz farmis expy, tak jde o efektivitu ziskat co nejvic expu za co nejkratsi cas, coz je duvod, proc se to hraje na mp1 a ne treba mp10.Yaka píše: Fuxi můžeš mi objasnit tu zábavu na MP0-3 kdy vše umírá instantně? Viděl jsem tvůj equip, vidím Projaxovo equip (pohybujete se na 100-140k DPS) a přiznám se, že nerozumím....
Tohle není flame příspěvek, opravdu bych rád znal odpověď.
A tam to presne tak za WD probiha, ze nabehnes v duchovi do skupinky mobu, kterou vyzabijis Acid Cloudem + Soul harvestem (kdyz mas runu Vengeful Spirit) a pasivka Grave Injustice ti zregeneruje life, manu, vyrusi cd, ze zase bezis v duchovi hned do dalsi skupinky mobu.
je to presne jak rika alter, muj primarni cil ted je postavu doexpit, az bude doexpena, zacnu se zabyvat hrou na co nejvyssi MP, ale do te doby je to zbytecne. ted mam za cil dva levely denne, kolem te 40 jsem s barbarem delal level denne, zatim to jde bez hellfire a leoricu, az se to zpomali, tak je nasadim. a zabava to samozrejme je, je to o posouvani hranic dal a dal, ja taky nerozumim tomu, jak jsi tady vcera dal ten obrazek ze slaughter fieldu, to musi trvat celou vecnost, nez to posekas, videl jsem tam kousky s 33mega HP a normalni meli pres 3 mega. nerikej mi ze to netrva a jaky je po tom ten loot? je vyrazne lepsi, nez mam ja, kdy tu samou skupinku dam na jednu nebo dve kyseliny a jdu dal? jinak DPS jsem trochu poladil a jsem pres 200k a s buffama skoro 500k a kdyz vypustim medvedy, tak tam skacou strasne numera, jenze je nemam na koho vypustit, ale ta doba urcite prijde. jo a vcera se tady probiral reflect damage, na ten mi staci psi s healovaci runou a oni me krasne uhealujou. zaver je asi takovy, at si to kazdy hraje jak chce a jak mu to prave vyhovuje, treba se za dva tydny vratim k barbarovi a budu levelit jeho, kdo vi?
Ty zabijas mobky, ja cez mobky len prebehavam k dalsim elitam(musi to byt fakt velka armada aby mi stala za zastavenie), nebavim sa o farmeni expov (tie mam v ...), bavim sa o farmeni elit. S Tempest rushom mozem bezat v podstate neobmedzene dlho, staci na to equip a build. To s WD mat nikdy nebudes, tam musis zabijat mobky, aby nezabili oni teba Stacilo mi vidiet na tom videu od Projax ako ho prve 3 mobky (colosus a 2 sukuby) dali na 30%coyd píše:Ehm jelikoz jsem tempest monka hral tak vim ze to nemusi byt uplne pravda protoze pokud s wd zapnes oba skily podporujici MS tak jsi na 94% u monka se vyse jak na 59% nedostanes Muzes namitat ze to je jen na omezeny cas ale vetsinou to staci na presun k dalsimu packu mobu a po kratkem fightu muzes obe ability spamnout zase diky resetu cooldownu z pasivky a tim ze WD kiluje o dost rychleji nez monk pri stejne hodnote dps se muze monk proste zahrabat. Vyjadreno cisly mam na monkovi v podstate stejne dps jako na WD a rozdil je 30M exp/h u monka vs 50M exp u WD