Legendarky a setovky? jak na ne?
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:12 hod., celkem upraveno 2 x.
Re: Legendarky a setovky? jak na ne?
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:12 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
MP8 - jasny. Pro nas smrtelniky MP4. No je to o polovinu min, takze kdyby mi misto tech 8/hodinu padly 2 at nezeru, byl bych totalne stastny :-D
Tam je to myslim nejakym tom bonusovym predmetu, ale asi se pletu.
Tam je to myslim nejakym tom bonusovym predmetu, ale asi se pletu.
Tak dneska se na mě taky usmál Diablo a během nějaké hodinky a půl mi padlo 5 legendárních a 1 setovej předmět ...problém byl v tom, že všechny do jednoho šly na salvage x)..Takže je nakonec fakt jedno jak často padá, ale spíš CO padá
Jak vam to pada v posledni dobe panove ? Po zvyseni MF (s 5NV pres 400) jsem nevidel Legendu ... znamena to, ze mne opustilo stesti nebo snad proto, ze je legend plna AH tak dalsi odmitaji dropnout ?
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Mě dropujou legendárky pořád stejně a pořád stejně na nic ..posledních cca 20 kousků jsem rozložil...je to fakt tragický..
Ale setovky předtím padaly a přestaly...už jsem jí neviděl ani nepamatuju..
Ale setovky předtím padaly a přestaly...už jsem jí neviděl ani nepamatuju..
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Smm tam to padne a stojí to za pytel...ale klíče vůbec nepadají a to tak že vůbec
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Nechápu co se dneska děje, ale za necelé 4 hodiny hraní mi dneska padlo 6 legendárek a jedna setovka. Jelikož mi někdy nepdne někdy nic za týden tak to jsou docela vánoce
tak poslední dobou je to špatné - víkend skoro celý propařený v kuse a pouze jedna lege - milovaný ivory tower...Dřív to padalo líp...ale to je diablo, snad se to zlomí
Za vikend mam neco kolem 20 legendarek. Ale ze by se z toho dalo neco prodat za vic jak par mega? To tedy skutecne ne.
Byl bych radsi, kdyby to padalo mene, ale kvalitnejsi veci. Crapy typu Ivory Tower atd se pomalu ani nevyplati sbirat ze zeme.
Jelikoz nemam 1 miliardu goldu, tak stale marne cekam az dropnu Mempo s crit hit chance. A stale nic nic nic
Vse v Act 3 na MP3. Nizsi MP by bylo vice efektivni, ale tohle MP me bavi vice. Alespon je to pri reflect dmg trosku vyzva.
Byl bych radsi, kdyby to padalo mene, ale kvalitnejsi veci. Crapy typu Ivory Tower atd se pomalu ani nevyplati sbirat ze zeme.
Jelikoz nemam 1 miliardu goldu, tak stale marne cekam az dropnu Mempo s crit hit chance. A stale nic nic nic
Vse v Act 3 na MP3. Nizsi MP by bylo vice efektivni, ale tohle MP me bavi vice. Alespon je to pri reflect dmg trosku vyzva.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Ja ted jel klicniky na MP5 a na 6 pokusu ani jeden klic. Pak padl az pri farme MP3. Legendy ani nekomentuju, hral jsem s peckou a jemu za run padly 4 a me nula. On MF zaklad + valor, ja skoro max :-(
O víkendu mi padlo také kolem 20 legendárek, z toho skoro polovina setovek. Jelikož mezi nimi byly podařené kousky jako dobře rollnutý Zunimassa Pox prsten a slušné IK boty, tak jsem si zvedl víkendové prodejní maximum na 161 miliónů goldů čistého (za 16 itemů). Pro některé hráče se štěstím na drop asi nic extra, ale já měl druhé vánoce a upgradoval jsem barbarku, aby v klidu dávala MP7-8. Takže s dropem o uplynulém víkendu obrovská spokojenost. :o)
Mempo s CC mám také v hledáčku. To mi asi těžko padne, ale začínám na něj šetřit. Snad se ho do konce roku dočkám. :o)
Mempo s CC mám také v hledáčku. To mi asi těžko padne, ale začínám na něj šetřit. Snad se ho do konce roku dočkám. :o)
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Běhám Act 3 a to že začnu nabírat Nephalem Valory v The Keep Dephs kde se mi velmi často stává že už v prvním patře mám full NV a nebojím se jit druhé patro kde mi z Talibánců ( rozm.Fallen Maniac) padaji legendárky ..a to docela často .. naposledy cca 20 min Lamentation. Po vyčistění ...portem do arreat crateru a směr Azmodan.Jeden run cca 30 rare , 1 legenda cca po hodině ..ale známá věc že vygenerovaný roll stojí za píp píp
- Crackonos
- Fallen Shaman
- BattleTag:Cr4ck0n0s#1547
Taky tak, dneska 8 legendárek a 3 setovky. Z toho prodejný 4 věci, dohromady asi 80m
https://www.youtube.com/watch?v=8tFKHd5s0LA GR 55 4ppl
Nabíráme nové členy do ViP klanu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=11020
Padaj mi legendy často :-) čím více toho zabiju tím větší šance. Všiml jsem si že je jedno jestli mám MP 5 nebo MP 1. Když padne crap legend tak padne a i kdyby měl top rolly tak to bude pořád crap. Za 3 dny mi padli 5x legenda (nehraji tak moc často či dlouho) z toho 4x po******* wandka a 2hand sword.No prostě čekám na ten úlovek co se prodá za miliony.
A když mi náhodou padne plánek tak to beru jako legendu páč mi přijde že ten % drop chance je taky malej
A když mi náhodou padne plánek tak to beru jako legendu páč mi přijde že ten % drop chance je taky malej
Tak jsem se taky dockal ... po tydnu ... Wizard hat
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
tak za poslední 4 dny - 3x sun keeper, fakt bomba přemýšlím jestli není větší šance najít dobrý legendary item v hodnotě 100M než 3x tu samou lege za sebou
- Crackonos
- Fallen Shaman
- BattleTag:Cr4ck0n0s#1547
Tak dneska pokračujem 5 legend a 1 set. A podařilo se mi dropnout z jedne elitky legendarka a setovka zároveň :-D
Ring
A to druhý byla wand s 500dps :-D
Ale tohle se mi ještě nestalo aby mi padly dva takový itemy z jedný elitky :-D
Ring
A to druhý byla wand s 500dps :-D
Ale tohle se mi ještě nestalo aby mi padly dva takový itemy z jedný elitky :-D
Naposledy upravil(a) Crackonos dne 23.11.2012, 07:54 hod., celkem upraveno 1 x.
https://www.youtube.com/watch?v=8tFKHd5s0LA GR 55 4ppl
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=11020