Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
- Cirdan
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Cirdan #2807
Tak Mephisto poražen a pro dnešek konec. Ale jsem zvědav, jak bude vypadat 4. akt, protože zatím to je jednoduché.
Zima se blíží.
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Dakr_Deamon: Gratuluji kde zdolání Diabla :-)
HC grál: 537/516 (-21)
Gratuluji všem co pokořili Diabla a nebo už normal či NM, nějak jsem se zde dlouho neukázal a tak to dohánim a čtu :-)
Jen týden jsem už nehrál, tak nějak není čas a kdy bude to nevím..
to Fraxinus: až se k tomu dostanu, dodělám screen té lokace a nastavim tu průhlednost mapy.
je někdo, kdo pokořil celý NM?
Jen týden jsem už nehrál, tak nějak není čas a kdy bude to nevím..
to Fraxinus: až se k tomu dostanu, dodělám screen té lokace a nastavim tu průhlednost mapy.
je někdo, kdo pokořil celý NM?
Štěstí přeje připraveným...
- BladeMaster
- Wraith
Dragonius: Myslím, že ešte nikto nedokončil ani 2. akt na Nightmare, aj keď ZOMB sa už možno blíži k Durielovi. Väčšina Nightmaristov ešte behá po prvom akte tuším, ja parkujem momentálne v Inner Cloister a ďalej pôjdem asi až cez víkend, keď bude čas. Dúfam, že za chvíľu aj ty budeš bojovať s Nightmare .
to BladeMaster: dík za info a hodně zdaru :-)
Nooo, tak já než se podívám na NM, tak to bude doba, ono teď hledám i čas podívat se vůbec na Diablo a zahrát si.. Ani ten víkend čas nemám...
Tak to jsem na ZOMBa zvědavý, jak pochodí.. Musím se podívat na reporty..
Nooo, tak já než se podívám na NM, tak to bude doba, ono teď hledám i čas podívat se vůbec na Diablo a zahrát si.. Ani ten víkend čas nemám...
Tak to jsem na ZOMBa zvědavý, jak pochodí.. Musím se podívat na reporty..
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Fíha, já ještě trčím 1. akt normal. Kvůli těm videím mi to zabere přibližně 3x víc času, na druhou stranu mě to baví víc když není to jen o hraní . Už aby mi padl nějaký unikát.
Tak to jsme na tom stejně. Ja skončil na cestě do Tristramu a to je přesně týden, co jsem nehrál. A ani ja ten unikát ještě nemám :-)
Tak jsem právě prošel palácem v aktu 2 na pl8, a řeknu vám, že už ty boje jsou hooodně zdlouhavé... dokonce jsem se ocitl poprvé ve vážném ohrožení života!
Zítra mě asi čeká vesmír + 7 hrobek
Zítra mě asi čeká vesmír + 7 hrobek
Tak jsem právě udolal Duriela na normál :-) za celý druhý akt mi padly 4 unikáty. Zítra nebo v pátek dodám screeny a podrobnější report. Hlavně, že jsem se konečně dostal do 3.actu
-
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
tak jo, vygeneruj mi taky něco a hoď mi to do pm fraxi, uvidime jak sem to d2 zapomel
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že jsem dostal ještě PM zprávu od Welweta, tak žádosti vás obou vyhovuji. Nuže:
Welwet: Assassin - Shock Web (20), Lightning Sentry (20) - Claw Mastery (10), Cloak of Shadows (10) - A2 merc Thorns
Lordkiller: Druid - Oak Sage (20), Hurricane (20) - Carrion Vine (10), Spirit of Barbs (10) - A1 merc Fire
Dodatečně vítejte v turnaji. Založte si oba dva co nejdříve ve druhém tématu svůj skórovník jediným příspěvkem, který pravidelně aktualizujte a sem hlaste své dojmy, postupy či nálezy.
Nezapomeňte si přečíst pořádně pravidla, neboť jste oba prošvihli dobu, kdy jsem byl dost benevolentní.
Welwet: Assassin - Shock Web (20), Lightning Sentry (20) - Claw Mastery (10), Cloak of Shadows (10) - A2 merc Thorns
Lordkiller: Druid - Oak Sage (20), Hurricane (20) - Carrion Vine (10), Spirit of Barbs (10) - A1 merc Fire
Dodatečně vítejte v turnaji. Založte si oba dva co nejdříve ve druhém tématu svůj skórovník jediným příspěvkem, který pravidelně aktualizujte a sem hlaste své dojmy, postupy či nálezy.
Nezapomeňte si přečíst pořádně pravidla, neboť jste oba prošvihli dobu, kdy jsem byl dost benevolentní.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám, že když mě Welwet před pár dny navštívil a já mu referoval o tomto turnaji, tak ho to nenechalo chladným Jen nevím, jestli téměř klasická Trap Assa bude pro něj ta pravá výzva.
Jinak co se mého putování týče, tak se začíná blískat na lepší časy. Unikát, použitelnej unikát zatím žádnej (nepočítám eth Bonesnap (299% ED )), ale čím víc tuním Hydry, tím víc se mi hraní líbí. Na lvl 12 už jsou tyto ohnivé saně celkem vostrý Navíc se furt rozplývám nad tím, jak úžasně vypadají Co se týče merce z 5.aktu, kterého za 10 let hraní používám vůbec poprvé, tak to je celkem solidní harakiri hombre. Jen by tu hladinu životů nemusel mít neustále ve žlutým nebo červeným zbarvení
Jinak co se mého putování týče, tak se začíná blískat na lepší časy. Unikát, použitelnej unikát zatím žádnej (nepočítám eth Bonesnap (299% ED )), ale čím víc tuním Hydry, tím víc se mi hraní líbí. Na lvl 12 už jsou tyto ohnivé saně celkem vostrý Navíc se furt rozplývám nad tím, jak úžasně vypadají Co se týče merce z 5.aktu, kterého za 10 let hraní používám vůbec poprvé, tak to je celkem solidní harakiri hombre. Jen by tu hladinu životů nemusel mít neustále ve žlutým nebo červeným zbarvení
dekuju pekne..
a ty nekecej jak lehky, vis ze ja si nic lehkeho neberu a trap assku rad fakt nemam..ale tohle vypada pekne..tak uvidim kam to dotahnu..
a ty nekecej jak lehky, vis ze ja si nic lehkeho neberu a trap assku rad fakt nemam..ale tohle vypada pekne..tak uvidim kam to dotahnu..
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Dark_Deamon: Tak tomu harakiri barbarovi vepředu trochu pomož s tím bonesnapem v pazourách.
Welwetova téměř čistá trapassinka bude právě zábava...právě proto, že bude téměř čistá. Občas bude muset dle skillu Claw mastery vepředu také něco vyvést, takže nudná rozhodně nebude.
Welwetova téměř čistá trapassinka bude právě zábava...právě proto, že bude téměř čistá. Občas bude muset dle skillu Claw mastery vepředu také něco vyvést, takže nudná rozhodně nebude.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Bohužel, není Strength.
-
- Adviser
škoda toho spirit of barbs, ale jinak klasickej windík dík
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Hele, zas se tolik neraduj...než z něj bude windík, tak ostatní skilly smíš používat jen na levlu 1 A než vymaxuješ na 20/10 ty povinné, zapomeň na synergie, takže to nebude zas tak ohromné eso.
...Ancients, go, go go!
-
- Adviser
nj nj aspoň bude sranda
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Tak 4. akt za mnou, už to sice nebyla procházka růžovou zahradou, ale i tak docela pohoda (přešel jsem z Holy Fire na Holy Shock). Problémy dělal jen Diablo, ale čekal jsem, že to bude horší, uvidím, jak to bude v 5. aktu.
Zima se blíží.
Cirdan: Tak hodně štěstí v pátém aktu a gratuluji k pokoření pána teroru :-)
A novým účastníkům přeji hodně zábavy při hře a štěstí na drop.
A novým účastníkům přeji hodně zábavy při hře a štěstí na drop.
HC grál: 537/516 (-21)