Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2012, 00:13 hod.

RIP: Díkec ;) Po tom, co jsem složil Leaf bych řek, že hra bude ještě rychlejší. Poškození Hyder se rapidně zvíšilo.

Konečně jsem aktualizoval svůj progress příspěvěk. Je tam i kraťounké povídání, ale nic extra. Pro Fraxe jsem se snažil fotit mapy tak, aby se daly "číst" co nejsnadněji. Snad ti to bude k užitku :)

Všem ostatním přeju hodně štěstí do dalších bojů ;)
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 18.11.2012, 20:40 hod., celkem upraveno 1 x.

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 18.11.2012, 11:34 hod.

2. akt normalu za mnou.
A zase jako minule: 6. hrobka Tal Rashi, dostanu critical poison dmg, okolo mě hromada skarabů, shadow warriorka si dělala opět co chtěla, a já skoro mrtvej.....tentokrát jsem ale byl na tohle připraven a ve městě se nadopoval láhvema antidote, abych byl na hodinu odolný proti jedu, a měl u sebe fullky, kterou jsem v moment, kdy moje životy klesly na 20, použil. Uff :-x
Jinak 2. akt jediný unikát...a ten samej co v prvním aktu, jen ethereální!!! :OXO
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2012, 18:18 hod.

Ten mercek z 5.aktu je hroznej salát. Nic nevydrží. I 3 obyč skeletoni mu rozbijou čuňu. Vzhledem k tomu, kolik jsem už za něj uvalil prachů mi dost připomíná bejvalou :green:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.11.2012, 19:34 hod.

Tak dnes jsem prosel Tamoe Highlands, Pit, Outer Cloister a Barracks a musim rict, ze mam smisene pocity...Pocet unikatu se mi hezky zvysuje, jen ted v A1NM uz mi jich padlo sest coz je rekord, a jeden z nich je konecne luk pro moji Rogunu, ted uz uply Blastbark (mel jsem v Normalu stesti na SOLky, padly mi tri), zato runa nikde zadna a smrt ceka na meho druida na kazdem rohu...Nekdo uz to tu psal prede mnou (BladeMaster?), ze kombo Multishot/Enchanted je super pokud mate melee postavu, muzu z dnesni zkusenosti potvrdit, a pokud mate resy na Lightning a Cold jako ja okolo nuly, tak CELE monstra Vas pripravi i o zbytek vlasu...Butcher v Barracks byl Extra fast (nevim, jestli neni pokazdy) a poradne me prohnal az do Outer cloister, proste parada...Rekl bych, ze budu potrebovat opravdu hodne stesti na dokonceni Actu, o NM jako takovem ani nemluve

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 18.11.2012, 19:52 hod.

Ja som sa tiež dnes trošku posunul. Môj nový merc toho moc nevydrží a vždy je tam, kde byť nemá :lol: Jeho aura Thorns zatiaľ nemá skoro žiadny účinok, s čím som aj trošku rátal. Uvidíme na Hell, keď Diablo dá... Zatiaľ majú príšerky na pl8 hafo životov a pomerne malý damage - aj s tým malým damage-om ma oberajú o slušné porcie health globu, ale stále sa nevzdávam spustenia z pl8. V prvom akte smrť čakala na každom rohu ako povedal RIP a mám pocit, že v druhom akte je to ešte horšie. V Stony Tomb pri vchode som mal dva bosspacky lightning mágov - vbehol som dovnútra, :shock: :shock: :shock: a stihol som vybehnúť von s minimom HP. Takto napínavý postup som nezažil ani na Hell. Teraz Zombovi začínam závidieť jeho meat shlieldy.

A RIP - ten môj dropnutý Kuko Shakaku už má Fara - až po predaji som si uvedomil, že mám PlugY :roll:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.11.2012, 20:05 hod.

To nevadi, pokud ho nedropnu nekde sam, byl by mi naprd ;) Ale skoda ho, je to peknej luk...

Jinak musim souhlasit, ze i mala dmg, kterou delaji regulerni (obycejna) monstra staci, aby mel muj druid v mziku ze 100% zivota tak 30%...Je zabavne, jak by mi nektere situace pripadaly nebezpecne pri vsech predchozich zkusenostech (ztrata 70%HPs by me asi vylekala :lol: ) a ted to se mnou ani nehne...Jen si rikam, jo, uz ma zase z 834 zivotu jen cca 250, nebo jeje, ted to bylo tesny, zbylo 90...Asi je to dane tim, ze to hrajeme stejne, ja taky pouzivam two handed zbran bez stitu (ty jsem zatim nasel unikatni jen dva, a oba etherealni :OXO :OXO ), tedy v mem pripade je to Chieftain uply na Tabar, a pak bez resu, bloku a obrany ty hitpointy litaj...Spis je to takova hra na honenou...J je nastvu, oni me pronasleduji, ja spoustim Armageddon + Rabies a obcas dorazim Normal attackem nekoho, kdo je rychlejsi a aktivnejsi nez ostatni :lol:

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 18.11.2012, 20:08 hod.

RIP: Smith...nějak takhle podobně? http://www.youtube.com/watch?v=VroKfuooOcQ
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.11.2012, 20:14 hod.

Yeah, sir ;)

Tak nejak podobne to vypadalo, bylo tu par malych rozdilu jako ze to byl pouze NM a ne Hell, ze jsem si nemohl teleportem pozicovat mercini (koneckoncu padla brzo a v prubehu bitvy s timhle holomkem jsem ji radsi ani neozivil), ze jsem nemel jinou obranu nez cikcak utek a vyuzivani terenu apod...Ale vcelku to bylo stejne

Edit:@BladeMaster: Btw, ted jsem koukal na Tvuj report z A1NM a musim rict, ze me zaujalo, jak velky rozdil je mezi dropem run v 1.11 oproti 1.13, ale to neni to podstatne, jak moc fungoval hit freeze target z armoru merciny?Je to jeden z kousku, ktery jsem si velmi pral najit (Iceblink), tahle ability je mnohdy nedocenitelna, ptam se, protoze jsi psal, jak veliky problem jsi mel s falleny a u tohohle kousku bych predpokladal, ze podobnym problemum (ozivovani) udela pritrz
Naposledy upravil(a) RIP dne 18.11.2012, 21:00 hod., celkem upraveno 2 x.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2012, 20:52 hod.

RIP: 830 life? Co bych za to dal. Já si na NM musím vystačit s 530 a to je pak ródeo, když potkám nějakýho element archera :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.11.2012, 20:58 hod.

Problem je v tom Daemone, ze ja se k nim musim priblizit na tesny kontakt, abych je zabil, kdezto ty si muzes skautovat hydrama a nechat barba, at Ti dela stit...To je holy fakt, zadne pobrekavani...a pokud Ti nezbyva nic jineho nez jet bez stitu jako me, tak je to jeste lepsi...Jo, a pokud mi zrovna skonci premena, kterou mam dlouhou aspon dve minuty kvuli peknemu peltu, ktery jsem nasel v A1 Normal, tak jsem na tom s zivotama uplne stejne

Edit:Coz mi pripomina, ze ted celim dalsimu problemu, a to zacinajicimu kriticky nizkemu AR...Lucistnice diky Inner sight celkem dost pomaha, ale nekdy je jaksi moc zamestnana behanim okolo a strilenim, ze to nestihne vykouzlit a pak nastavaji problemy...Reseni bych jedno mel, ale potrebuju stit :roll:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2012, 21:30 hod.

Holy fakt je ten, že ten Barbar je totálně k hov*u. Připadne mi jak z papíru. Dostane 5 ran a je tuhej. Každej bosspack = jeho smrt. A v polovině dalších případů nejde ani o bosspack, ale třeba 2 šamany a pár fallenů. A Hydry...jsou hustý, o tom žádná, ale bez Fire Mastery to není zas takový terno jak si asi myslíš. A navíc...pokud je merc tuhej...jakože ho už poslední dobou ani neoživuju (ty prachy fakt nese*u), tak abych monstrům sundal life, tak Static Field na lvl 1 nemá radius přes celou mapu :D Taky jsem face to face monstrům. A když je to pak nějakej cold boss, tak je to s životama ta pravá jízda :D A taky nemám štít.

On si každej řekne...Sosa...Hydry...brnkačka z dálky a ještě u toho můžu hrát karty a umývat nádobí...realita je ale hodně jiná.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.11.2012, 23:58 hod.

Tak to asi hrajes jinak, nez bych se to snazil hrat ja, ale to je jedno...Ja nerikam, ze je to brnkacka, ja jen rikam, ze muj druid je na pokraji smrti tak 5x za minutu, a to i versus normalni obycejna monstra, ktere jak verim, resit nemusis, ale ja ano...v tom je ten podstatnej rozdil...To, ze mas problemy s Bosspackama se da cekat, kdyz mas resy naprd, ale to predpokladam ma vetsina/vsichni...Dalsi podstatny faktor je, ze pri absenci CBF a nulove Cold resu je muj druid jak terc na strelnici pro kazde CE monstrum, protoze se hybe faakt pomaaluuu, a s tim Ty problem mit taky nemusis...S AR a tim padem trefenim se az na popate taky ne...Neni to o tom, ze bych tvrdil, ze to mas lehke, nebo ze je to brnkacka...ale ver, ze melee to je jeste horsi (coz po zkusenostech s assou asi uznas sam ;) )

Edit:Rad bych se zeptal nejakeho druidiho odbornika, jak SPRAVNE zamerovat Armageddon?...chci rict, zda to jde i jinak nez - musim stat v IDEALNIM UHLU vs monstra nebo proste ve fakt hovadskym packu monster (coz je neudrzitelne dele nez sekundu)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 19.11.2012, 00:25 hod.

Armageddon správně nasměruješ právě když jsi uprostřed hovadskýho packu potvor a doufáš, že to popadá primárně na ně...ve společnosti medvěda na lvlu 1 bys ale měl být nightmare schopen přežít i na players 8....tedy skoro. Jistým monstrům typu hell lordi se radějc vyhni, pokud jsou ve větších skupinách než o dvou kusech.

Jinak ve třetím aktu mi životy občas také pěkně skáčou...zejména po použití dragon tailu na panenky a po "požití" pavoučího jedu.
...Ancients, go, go go!

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 19.11.2012, 00:42 hod.

Pro dnešek to balim, zítra mě čeká ještě Baal se svýma přisluhovačema a krávy, pak bude normal za mnou. Ale vůbec nevim, co si mám nechat personalizovat, původně jsem přemýšlel o excep pala štítu s Rhyme, ale teď jsem našel The Ward (mimochodem, zde na stánkách je uvedeno, že dává +50 resist all, ale ten můj dává jen +33), tak nevim.
Zima se blíží.
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 19.11.2012, 01:01 hod.

RIP: Asi nejvíc s tebou souhlasím s tím AR. Je fakt, že když jsem jel tu Assu, tak jsem z toho šílel. Ani nějakej ten bod v Dex moc nepomohl. To chce prostě ring 100+ AR. Nevím, jak jsou na tom Druidi, nikdy jsem je nehrál, ale myslím (možná se pletu), že pokud ti padne nějakej aspoň trošku slušnej kvér, tak bude líp. Uděláš pár úprav v kostce a bude to. Pro mě je to zatím celkem hratelné i na p8. Hydry to ještě jakž takž zvládaj. A to hlavně díky podpoře z Leaf. Jak ale půjde čas dál, tak bude hodně znát absence +all skills. A ty si přes kostku neudělám :( Pochybuju, že mi popadá horda fire skillerů nebo nějaký fajn hračky pro Sosu. Brát mého merca jako podporu je hodně velkej vtip. Jelikož má na sobě šrot, tak chybí defense a tím pádem ho každej trefí na první pokus. Pak stačí 6 hitů a je tuhoš.

Já vím, že je to kravina si "stěžovat", protože jsme na tom tak nějak všichni stejně a někteří možná i hůř. Co mi ale nikdo neveme, tak věřím, že Sosy budou chary s nejměnší hladinou life...možná ještě s Necrama. Což taky není velká výhra. I když se na 50% všech bojů dívám z bezpečné dálky. Zbylých 50% ale bývá skoro smrtelných.

Nejvíc jsem zvědav na Hell a jak to kdo bude nastavovat. Jestli se někdo odváží nakopnout i p8 :)

Cirdan:
The Ward
Gothic Shield
Defense: 112 (Base Defense: 30-35)
Required Level: 26
Required Strength: 60
Durability: 40
Chance to Block: Pal: 56%, Ama/Asn/Bar: 51%, Dru/Nec/Sor: 46%
Paladin Smite Damage: 2 To 6
+100% Enhanced Defense
+40 Defense
10% Increased chance of blocking
All Resistances +30-50 (varies)
Magic Damage Reduced By 2
+10 To Strength

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 19.11.2012, 02:32 hod.

@Fraxi:Aha, tak toho jsem se bal, lordi uz o tomto poctu kusu nebyli hratelni na Normal...Medu podle propoctu muzu mit nejdriv na lvl 69, a toho se asi ten druid nedozije, je to po NM Diablovi

@Cirdan:Gratuluju ;)

@Daemon:Ono nejvetsi vtip je v tom, ze ja MAM dost stesti na itemy a presto to skoro nejde...Chci rict Chieftain upgradeovany na Tabar ma dmg 40 - 150, coz je slusny, a neni to totalne pomaly...Ted teprve budu zkouset ten Blastbark jako Gothic bow na mercine, chybela ji na nej sila, ale i ten soucasny magic Cedar Bow (personalized) neni az tak spatny...Fire res mam na zacatku NM 80%, coz je luxus, ostatni cca 0, coz je hodne zly...Ono, me ty + skilly chybi dost taky, Geddon a Rabies jsou co se tyce DMG spis caster skilly nez melee, ale bohuzel, aby byli efektivni, musis do chumlu monster, a to je i s 830 zivotama ve vlci podobe malo (bez bloku, bez defense a resu)...AR mi zvysuji dva Nagelringy (a to jsem asi jediny, kdo ma unique ring) a presto je to malo uz ted, nemluvim pozdeji...Mercina mi s Inner sight v tomto ohledu dost pomaha, bohuzel jeji AI je ponekud stupidni a tak kdyz ji nejvic potrebuju, tak na to kasle :lol: S Barbem budes asi muset vic portit, je to opravdu kamikaze, ale zase rychle regeneruje life, takze s nejakou slusnejsi zbrani by Te chvili kryt mohl, ale jak rikam, je to hodne o porteni a pouzivani hyder jako skauty

Edit: Tak ted ctu, ze jsi nasel Woestave...Obrovska skoda, ze nemas merce z A2, protoze tohle je naprosto DOKONALA zbran, jsem jeji obrovskej fanda, to by vyresilo 99% Tvych problemu

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 19.11.2012, 03:03 hod.

Je pravda, že zrovna teď mi Barbar zachránil život. Ve 3.patře Forgotten Tower jsem měl na metru čtverečním 2 bosspacky lučištnic. Jedny byly Might a druhý Cursed....libovka :D Barbar okamžitě hlava nehlava sprintuje asi proti 10 střelkyním. Asi po šesti krocích končí. A v tom okamžiku mám nad hlavou amplifu a letí na mě asi 5 šípů. Ještěže mám ten Teleport. Bejt kdokoliv jinej, tak jsem KO. Fakt tu věž nesnáším :OXO

Ono...pokud se člověku nějak podaří zdolat NM, tak by mohly popadat nějaký slušný předměty. Já tak nějak v koutku duše myslím na Skin of Vipermagi a občas zkouším gamblovat Light Gauntlets => Magefist :)

Toto se mi stalo ve 2. patře FT. Zdrhal jsem před bosspackem extra fast kozlů a najednou jsem se ocitl za zdí :D Tam, kde je kurzor, tak tam číhaj :D

A za tyto botky mi asi někteří urvou ruce :) Co já s nima jako caster :roll:

Jn...Woestave by byla hodně fajn. Slows Target By 50% by byl luxus, ale bohužel...

Edit: Asi jsem měl být melee Soso. Padl mi štít Swordback Hold.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 19.11.2012, 04:20 hod.

Tak Gobliny by se mi na Bossaky naramne hodily, bohuzel bych tak prisel o jediny slusny resy, ktery mam ;)

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 19.11.2012, 11:59 hod.

Dark_Deamon: V tom případě by to chtělo opravit na stránkách.

Jinak Baal za mnou, teď už jen krávy. Jen si nejsem jistý, když zabiji Cow Kinga, tak už nebudu moct do kravína jen na téhle úrovni nebo na všech?
Zima se blíží.
Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 19.11.2012, 12:01 hod.

To by mělo. Ty unikáty jsem párkrát opravoval, ale je to nekonečná činnost, protože ten, kdo je na stránkách dělal původně, je pořádně odflákl a nejenom špatně zadanými hodnotami.
...Ancients, go, go go!

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“