Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
- Cirdan
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Cirdan #2807
No a jak je to s tím kravínem? Když sejmu Kinga na normal, dostanu se tam pak na nightmare nebo ne?
Zima se blíží.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Používáš PlugY?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud je používáš, tak na každé obtížnosti můžeš zabíjet Cow Kinga neomezeně V rámci tohoto turnaje ale jen jednou
- Cirdan
- Wraith
Dík moc.
Takže jestli jsem to pochopil správně, bez PlugY ho mohu zabít na každé obtížnosti 1x?
Takže jestli jsem to pochopil správně, bez PlugY ho mohu zabít na každé obtížnosti 1x?
Zima se blíží.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. PlugY zajišťujou, že na něj můžeš chodit neomezeně. Stejně jako otvírají Über Tristram a další věci.
Edit: Mazec...můj první exceptional unikát a rovnou taková paráda Padla z obyč fallena.
Edit2: Tak Bonesnap mám už 3x
Edit: Mazec...můj první exceptional unikát a rovnou taková paráda Padla z obyč fallena.
Edit2: Tak Bonesnap mám už 3x
Tak jsem si dneska po dlouhééé době taky zahrál a už jsem blízko konci 1. Aktu :-) Zítra bych jej mohl konečně dohrát a pak přidám veškeré screeny. Zatím mi padnul jen jeden unikát a to Pelta Lunata (screen taky bude), jinak jsme rád, že alespoň tohle, to užiju dost.
Štěstí přeje připraveným...
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnešek byl skutečně produktivní. Kromě unikátů Humongous a Brainhew jsem v Hole našel i první exceptional unique, kterým je The Impaler. Merc má tak konečně postaráno alespoň o ucházející bácátko Prozatím jsem to zapíchnul v Catacombs level 3, pokud se mi povede se z večerní premiéry vrátit v rozumném čase, tak dokončím 1.akt a zítra aktualizuju progress
- BladeMaster
- Wraith
RIP: Iceblink som našiel s barbarom 2x - doteraz sa nepamätám, že by mi niekedy na Normal padol. Rogue s ním veľa škody nenarobila, zmrazila len tých, ktorých som pred ňu zaparkoval. Iceblink oceňujem až teraz pri Act 2 mercovi, ktorý mrazí všetko na počkanie - keďže runy padajú, tak nosí upped Iceblink s defense 400. Inak aj ja som z toho dropu rún nejaký nesvoj. Tiež som dllllho hral 1.10 a tam som najvyššiu dropol Ber - to bolo ako vyhrať športku . Teraz to padá jak na páse.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Hoši vaše starosti bych chtěl mít...zatím to vypadá, že asi na Mepha a nejspíš i Diabla půjdu celý v bílém.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- BladeMaster
- Wraith
Fraxinus: Tak niečo mi padlo, ale že by to bola až taká hitparáda.... Za Dark_Deamonov Bonesnap by som vraždil, nosím furt biele rukavice, prstene a amulet asi ani nenasadím.... A polka druhého aktu za mnou bez jediného unikátu. Tuším aj ja som zabíjal Diabla celý biely len s upped Shadowfangom, takže šťastie sa na teba ešte určite usmeje. Mne vlastne celý equip padol v akt 5 normal.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tak 3. akt za mnou....dropy se trochu zmátořily, mám Manald Heal. Sice jsem si zprvu řekl, že to není žádný terno, ale nakonec to dopadlo tak, že jsem s tím byl schopnej postupovat dvakrát tak rychleji. To jsem si též říkal před Mephem, budu odvážnej Dovedete si představit, kam se vyhecovaná odvaha vytratila při pohledu na tohle. Jinak drop Mepha zas zaplakal.
...Ancients, go, go go!
- Cirdan
- Wraith
Do unikátních předmětů mohu dávat gemy/runy/drahokamy? Rozhoduji se totiž co si nechám personalizovat a nějak pořád nevím.
Zima se blíží.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Když v unikátu jsou díry nebo si ten unikát necháš probodnout u Larzuka, proč ne.
Jinak nerozumím souvislosti unikátu s dírama a perzonalizování.
Jinak nerozumím souvislosti unikátu s dírama a perzonalizování.
...Ancients, go, go go!
- Cirdan
- Wraith
Protože jedna z variant je, že si nechám personalizovat zbraň pro merce a proděravět unikát u Larzuka.
Zima se blíží.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Něco takového bylo zřejmé, jen jsem se ujistil, zda nebylo myšleno něco jiného s upsáním se..
Jinak jsem v druhém tématu složil trochu referát za 1. tři akty.
(btw. do středy musím picnout Diabla, abychom měli u piva o čem diskutovat)
Jinak jsem v druhém tématu složil trochu referát za 1. tři akty.
(btw. do středy musím picnout Diabla, abychom měli u piva o čem diskutovat)
...Ancients, go, go go!
- Cirdan
- Wraith
Tak nakonec personalizována zbraň pro kamikadze a udělán socket do unikátního štítu.
Fraxinus: Asi ve středu nepůjdu, mám totiž odpolední a teď se u nás v práci dějí věci... Takže pochybuji, že budu moct jít na ráno, ale třeba bude nějaká záhadná konstelace hvězd a povede se.
Fraxinus: Asi ve středu nepůjdu, mám totiž odpolední a teď se u nás v práci dějí věci... Takže pochybuji, že budu moct jít na ráno, ale třeba bude nějaká záhadná konstelace hvězd a povede se.
Zima se blíží.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Dokončen A1. Boj s Andariel byl porod a ta mrcha ani nic pořádnýho nedala. Prozatím aktualizován bodový stav, přes den dodám screeny.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
A už to zase začíná. Padne tisíc skillerů a žádnej nebude pro mě. Nejvíc se divím, že to není pro Assu Jinak ZOMB asi "bude" happy Tento je z Claw Viper Temple lvl 1.
- Cirdan
- Wraith
Tak Den of Evil a Blood Moor za mnou na p8 a docela nářez (hlavně zombík cold + lightning), kamikadze je věrný svému jménu, nejspíš měl dostat personalizované brnění, protože tímhle tempem o těch 1,5M co jsem si přinesl brzy přijdu.
Postup, screeny a shrnutí Normalu doplním zítra, teď už to balím.
Postup, screeny a shrnutí Normalu doplním zítra, teď už to balím.
Zima se blíží.