Battle net auth. prot. HELP

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Rabillo
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Rabillo#1236
Battle net auth. prot. HELP

Příspěvek od Rabillo » 24.11.2012, 10:45 hod.

Prosím o pomoc s technickým zabezpečením.

Měl jsem stáhnutou a autorizovanou protekci pres mobile, jak vam to generuje kod a pri prihlaseni ho zadavate.
Nastal mi problem s mobilem a misto mobilu s androidem mam nyni obycejny bez oper. systemu, jenže co teď s tím, angličtina není moje silná stránka a google prekladac neni zas tak účinný abych vypátral pomoc na battle.net.
Prosím o jakoukoliv radu jak můžu změnit tuto protekci nebo jak se s obyčejným telefonem dostat k tomu programu díky.
Your Soul is MINE!!!

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Re: Battle net auth. prot. HELP

Příspěvek od negris » 24.11.2012, 11:42 hod.

No na bnetu si najeď semka https://eu.battle.net/account/support/f ... HENTICATOR tam zadáš ůdaje které sis měl zapsat při prvním zapínání authenticatoru a je to. Potom se dá znova aktivovat tak že si stáhneš emulátor do PC a na něj hodíš aplikaci emulátor se jmenuje BlueStacks, nebo koupit klasickej authenticator za 200Kč.
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Rabillo
Quill Rat
BattleTag:Rabillo#1236

Re: Battle net auth. prot. HELP

Příspěvek od Rabillo » 26.11.2012, 15:22 hod.

Tohle jsem právě taky už našel, ale nevim co po mě chce v kolonce Government-issued ID kde chce Attach your ID, mate mě tam vložení obrázku nebo čehosi, který formáty ani neznám. Nevíš co se sem má vložit?
Your Soul is MINE!!!

Odpovědět

Zpět na „Obecně“