Expired bug?? Neviditelná aukce
Zdravím, asi před třemi dny jsem si koupil prsten unity... teď bych ho chtěl zase prodat jenže když ho vystavím, nikde ho v aukční síni nedohledám.. (i přesto že podobných typů jsou jen 3 stránky v aukční síni..) co ale najdu, je prsten s naprosto stejnými parametry jako jsem zakoupil a je u něj napsáno expired.. už asi 2. den.. je možné že by jeho vystavení blokovalo mému vystavení? A proč je tam expired už tak dlouho? Obyčejně mizí max. po hodině.. Budu moct někdy můj prsten prodat? ( po vystavení se mi aukce normálně odpočítává, ale není vidět v aukční síni..) Díky za odpovědi..
Re: Expired bug?? Neviditelná aukce
Je tam expired preto lebo ten kto si ho kupil si ho este nezobral k sebe
mám dojem, že ty svoje aukce vidět nemůžeš nebo aspoň mi to příjde normální nevidět svoje aukce, ještě bych omylem koupil svůj item
Vlastni aukce jsou samozrejme normalne videt, musis ale pockat cca hodinu po vystaveni, obvykle se objevuje pri 1d 11h left
.. zase jsem o něco chytřejší
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Svuj item kupit nemuzes.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Expired bugy vidím taky. Problém je, že nevidím svůj item, který prodávám. Není tam ani po několika hodinách.
Blbosť. Je to nejaký divný bug, už od včera, niektoré itemy sa nezobrazujú alebo ukazujú expired...
S4 Monk 1100+
Svoje aukce nevidím minimálně týden, ne-li déle.
-
Edit, takže opravdu bug. Na "opravu" stačí item navléknout na postavu, snížit mu v boji durabilitu a měl by jít normálně vidět.
-
Edit, takže opravdu bug. Na "opravu" stačí item navléknout na postavu, snížit mu v boji durabilitu a měl by jít normálně vidět.
Na opravě se už pracuje.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5967567602#1
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5967567602#1
Je to to iste ako pred tym bolo po vyprsani aukcie item vidno ze ma BID 0, ale nesiel bidnut a pri buyoute to vyhodilo error, akurat teraz tam je napisane expired. Je to podla mna iny bug ako ten ze niektore itemy nie je vidno vobec(tazko povedat ci ich nevidi len vlastnik, alebo nikto) Co cakate od D3, ked neboli schopny opravit ani event skeleton king+magda neviem ako dlho...
Nezobrazení itemu v aukci
Dnes jsem zjistil, že item co mám v aukci, se nedá vyhledat. Ten item mám v prodeji, ale když se já a nebo někdo jiný podle statů pokusí ten item vyhledat, tak tam žádný takový nenajde. Dost mi to vadí, protože tím jsem si uvědomil, že jsem vyhodil několik itemů, které jsem nemohl prodat a vlastně nešlo o to že je nikdo nechce, ale o to že je nevidí. Dřív se občas stávalo, že nějaký item nešel dát na aukci, ale to aspon člověk věděl, že je nějaká chyba. Ale takhle si myslí, že se item prodává a ono se tak přitom vůbec neděje. Neví někdo o co jde?
Už to tu bolo spomínané je to bug, Predmety sa v AH nezobrazujú vobec, pozri na ten odkaz čo je pár postov hore. Už pracujú na oprave, ale nikto nevie kedy to bude
S4 Monk 1100+
- standa0071
- Fallen Shaman
Mám podobný problém nevidno mi niektoré veci v aukcii, ale zas niektoré vidno, napr. normalne ringy alebo zlte veci sa mi v pohode zobrazia, ale pri legendarkach, mam ich v aukcii asi 5 brutalne pod cenou a ani jedna sa nepredala, to nemoze byt nahoda..
Vypadá to, že problém je asi jen u legendárek - taky je mám v aukci pod cenou a nikdo nekupuje. Nejsou vidět vůbec v aukci ani po 5 hodinách po vložení.
- standa0071
- Fallen Shaman
Presne tak :/ Dúfam že to čo najrýchlejšie opravia.. a dúfam že o tom vedia..Adhag píše:Vypadá to, že problém je asi jen u legendárek - taky je mám v aukci pod cenou a nikdo nekupuje. Nejsou vidět vůbec v aukci ani po 5 hodinách po vložení.
Zkoušel jsem jak tu někdo psal item nasadit a opotřebovat ( nechal jsem se s ním několikrát zabít ) a u jednoho itemu to zabralo. To samé jsem udělal ještě s jendím a tam to zatím nepomohlo. Možná to je tím, že to je amulet a nevím jestli ma amulet vůbec durbality. Ale každopádně tomu prvnímu itemu to pomohlo...
Takže po dalších pokusech se mi povedl dát do aukce i ten amulet, tak aby tam byl vidět. Vysvlékl jsem postavu do naha (abych neplatil zbytečně opravu), nasadil ten item a nechal jsem se párkrát zabít a v různých stavech itemu to dával na AH. V jednom pokuse se to tam objevilo, ale bylo tam rovnou expired. Až asi na čtvrtý pokus a paradoxně když byl item už úplně rozbitý, se to tam normálbě objevilo. Takže pokud někdo potřebuje item který se v AH nezobrazje prodat, tohle by mu mohlo pomoct. Otázka je, jestli to za tu práci stojí a nic to nemění na tom, že by to Blizzard měl rychle opravit..
A ještě jedna věc, item by měl vidět i ten kdo ho prodává a pokud ho nevidí, nevidí ho ani ostatní.
Takže po dalších pokusech se mi povedl dát do aukce i ten amulet, tak aby tam byl vidět. Vysvlékl jsem postavu do naha (abych neplatil zbytečně opravu), nasadil ten item a nechal jsem se párkrát zabít a v různých stavech itemu to dával na AH. V jednom pokuse se to tam objevilo, ale bylo tam rovnou expired. Až asi na čtvrtý pokus a paradoxně když byl item už úplně rozbitý, se to tam normálbě objevilo. Takže pokud někdo potřebuje item který se v AH nezobrazje prodat, tohle by mu mohlo pomoct. Otázka je, jestli to za tu práci stojí a nic to nemění na tom, že by to Blizzard měl rychle opravit..
A ještě jedna věc, item by měl vidět i ten kdo ho prodává a pokud ho nevidí, nevidí ho ani ostatní.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
ano, standartne je vidiet item po 5 minnutach hodenia na aukciu. je to preto, aby sa dal pripadne este stornovat, keby si to dotycny rozmyslel. Teraz je tam bug a ja ze co nik nic nekupuje. pritom uber high end veci hodne minimalne pol melona!