Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 25.11.2012, 18:45 hod.

Obrovska gratulka Eli, jsi ma nova hrdinka ;)

Jinak odpoved na mou otazku, zda prezije muj druid A2 NM muzete najit zde

Ani nemuzu rict, ze to bylo neocekavane, protoze pod 50hitpointu mel v prubehu druheho aktu snad 20x, vzdy to byla jen otazka rychlosti piti fulek, ktere navic dochazely, ci stesti/smuly...Na jednu stranu se mi ulevilo, protoze tenhle char me stal jen nervy a zabavna hodnota nula :lol: :lol: Ne, ze bych ho teda nechal padnout, snazil jsem se, a s mensim nastavenim poctu hracu by se asi dostal dal, ale z globalniho hlediska to na Guardiana nebylo, ani se stestim na itemy...Mit nejaky tank, medu, vlky, bylo by to necem jinem, takhle to bylo jen utrpeni...Preju Vam hodne stresti, snad dopadnete lepe

@Daemon:Obavam se, ze budes mit problemy od A4, myslim, ze tam zacinaji byt Fire immune a hlavne monstra tam maji hafo HPs...

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 25.11.2012, 19:18 hod.

Gratulace Eli, veliká škoda RIPe (mám ti vylosovat novou postavu?)

Jinak jsem se vrátil po pár dnech zase ke hraní a perzonalizoval jsem si rare boty-nejsou sice nijaké bůhvíjaké kvality, ale usoudil jsem, že mám-li mít šanci, potřebuju DMG a to dostanu jedině s novými botami...vzhledem k tomu, že mám na zlaté názvy fakt pech maximální, tak nepředpokládám, že zlaté boty dostanu v nejbližší době...krom toho s těmi novými rare budu mít i na NM celkem vysoké lightning resist. Teď jen sehnat dost síly, abych mohl upgradnout na exceptional verzi a rozdávat o parník brutálnější kopy.

Na jejich zisk jsem investoval u Anyi skoro milion a půl a během té doby jsem vygambloval 3x set, ani jedno zlato, a několik rare velmi mizerné kvality a jen jeden rare ucházejícné kvality....jen mohl mít víc MF a něco do FHR nebo FRW.....
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 25.11.2012, 19:49 hod.

RIP: Veľká škoda, držal som ti strašne palce, aj keď som asi tušil, že to raz príde. Ten druid by bol ťažko hrateľný s dobrým equipom, nie takto. Podľa mňa to bola väčšia výzva ako naked charakter a dostal si sa hodne ďaleko.

Raisen: Gratulujem k zdolaniu Normalu.

Obidvaja máte môj obrovský obdiv za to, že ste to s takto nalosovanými charaktermi dotiahli tak ďaleko, Raisen možno bude aj Guardian. Neviem, či by moje schopnosti stačili, aby som dokázal s takýmito charaktermi hrať. Ja som dneska vyčistil tri falošné hrobky, Kaa nebol ani v jednej. Myslím, že keď ho stretnem, tak budem robiť záverečný screen. Mám pred ním väčší rešpekt ako pred Durielom.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 25.11.2012, 19:57 hod.

@Fraxi:No puvodne jsem chtel rict, ze ne, ale celkem me zajima, co vyfasnu ted za horor :lol: , takze ano, neco mi vylosuj, dik ;)

@BladeMaster:Diky, ono na nizsi nastaveni hracu by to asi jeste chvili slo, ale v Hell by se uz asi nechytal, a myslim, ze ani v A5...Naked chary jsou z 99% takove, ktere bojuji zpoza tanku (tedy mam jednoho barba, ktery je vyjimka), a takovahle loterie to neni, ikdyz tam obvykle, kdyz se clovek dostane takhle do problemu, tak je s nim taky amen...

Jinak Eli ma muj nehynouci obdiv, to, co zatim dokazala je neuveritelne, holt ta zenska trpelivost ;)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 25.11.2012, 20:01 hod.

Nuže RIPe: Druid - Summon Dire Wolf (20), Hurricane (20) - Firestorm (10), Twister (10) - A1 merc Fire
Myslím, že s tímhle můžeš být spokojen ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 25.11.2012, 20:04 hod.

No ja mam snad deja vu (nebo jak se to pise :lol: :lol: )...Copak o to, build je to krasnej (tedy proti Syntholovi :lol: ), ale zase Druid :roll: No treba se tim ta hra snazi neco odcinit a zachranit u me druidi reputaci, zitra jdu do toho ;)

Edit:Cim vic na to koukam, tim vic se mi libi, sice by to mohl byt na konci klasicky cookie cutter build, ale coz, nervu jsem si uzil dost a tenhle typ druida jsem nikdy nehral

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 25.11.2012, 20:12 hod.

RIP: Je mi líto Tvé postavy, ale zase na druhou stranu, když ses s ní trápil, tak je to možná i lepší. Ty nervy za to nestojí a ta nová postava vypadá lépe :green: A zase A1 merc fire :lol: Ještě že máš Dire Wolfs :-)

Jinak děkuji za uznaní, ale po nalezení toho Bloodthiefu už to tak hrozné nebylo a myslím, že Ty jako melee postava jsi to měl o dost horší. Na tohle bych já nervy nejspíše neměla :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 25.11.2012, 20:18 hod.

Tos měla vidět moje nervy u Nihlathaka...horší než jeho corpse exlosion byli tentokrát jeho kámoši, když byli ještě naživu + ledové inferno. Nemusím připomínat jaký mám equip...

edit: Zdá se, že má smůla na drop je prolomena...během 30 minut mám zbraň, pásek i boty, ty navíc exceptional :green:
Sice mě mrzí, že jsem tím celkem rychle znehodnotil svou použitou perzonalizaci, ale drop měl naštěstí aspoň úroveň.
...Ancients, go, go go!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 25.11.2012, 20:32 hod.

Diky Eli a je to tak, s timhle Druidikem myslim zaziju spoustu srandy :lol: Co se tyce merce, hmm, to mi ani tolik nevadi, ono v nekterych situacich je lepsi nez klasicky merc, doufam, ze se to projevi vic ted, kdyz se bude mit za kym kryt...

Jinak gratulace Fraxi, uz to muselo prijit ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 25.11.2012, 20:56 hod.

Fraxinus:Tak to gratuluji, žes tu smůlu konečně prolomil :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 25.11.2012, 21:03 hod.

Koukám, že na Nightmare to umírá jak na běžícím páse, tam jsou největší problém resisty a tank. Jinak RIPovi přeji s druidem hodně štěstí a trochu mu i závidím, rozhodně ho má lepšího než já. :)
Myslím si, že ten můj původní paladin by s mercem z 2. aktu Nightmare určitě prošel a kdybych býval neměl paladinů plné zuby, tak ho zkusím znovu.
Zima se blíží.
Obrázek

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 25.11.2012, 21:15 hod.

Vím sám moc dobře, co jsi Honzo po skonu musel prožít za úlevu. A zasloužíš ode mne velký obdiv. Stejně jako ostatní, co se s turnajem pořád trápí.

Já sám prozatím stagnuji a hodlám stagnovat dál. A to i přesto, že jsem se hodlal posunout. Ona si totiž upřímnost některých ne zrovna dvakrát tyká s respektem a to ve mne vyvolává znechucení. Napřed jsem si říkal, že to přejdu mávnutím rukou, ale ta nasranost mne nějak nechce přejít. A když už si to Diablo 2 spustím, tak tu Amazonku ignoruji. Rozhodně ale nehodlám odstupovat z turnaje. Na to jsem až moc hrdý :!: Konec přijde se :dead:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.11.2012, 21:25 hod.

RIP: Škoda Druida. Už jsi byl přes všechno to trápení dost daleko. Jinak co se týče mé Sosy a 4.aktu, tak z toho mám už teď hrůzu. Ale kdo ví, jestli se vůbec prokoušu aktem 3.

Fraxinus: A pak že nerostou :)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 25.11.2012, 23:18 hod.

to já se musím přiznat k jedný naprosto nepochopitelný chybě, která mě nejdřív nasrala ale pak jsem se musel smát...začalo to tím že jsem teď nějakej ten týden nehrál a pařil jsem na realmu...tam jsem lítal sice HC ale s full sigon setem co jsem si nafindil...mno a když jsem si dnes sed a konečně se dokopal k tomu že pohnu s amkou a dotahnu ji na 30 lvl, protože na to se těším, jen mě nebere ten start protože to jde moooc pomalu, tak jsem vyběh z města, skočil mezi červy v oáze a začal je rubat jabem...mno a co se nestalo...než jsem si uvědomil že na sobě nemám full sigon set na kterej sem byl teď poslední dobu zvyklej, tak jsem tu amku zaripl přes ty light bolty co pouští scarabáci :-D

nejdřív nasranej jak paprika, pak jsem se musem moc smát...kdybych ripl v nějaký těžký a bezvýchodní situaci, asi bych si zažádal o novej los, ale nemůžu se vzdát toho vyzkoušet si tu amku po lvl30...takže jedu znovu stejnej build...;-) budu se teď snažit jí víc věnovat a jet ji poctivěji než doposud...budu teď mít mnohem menší přístup k internetu takže mě nebude lákat realm :-)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 26.11.2012, 00:11 hod.

Tak to mě dost pobavilo :green: přestože je mi to i trochu líto.

Jinak mám za sebou taky konečně normal...a řeknu vám, že ten nightmare bude ještě hodně zajímavej v pozitivním slova smyslu. Chudák Cow King...tento pokusný subjekt schytal narkózu opravdu pořádně těžce. Viz potom report. :green:
...Ancients, go, go go!

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 26.11.2012, 00:25 hod.

zatím má ale nová amka více štěstí...2 uniq itemy...jeden byl club Falloak kterej nemůžu nasadit protože bych nemoh používat jav ani bow skilly, a druhej mě mooc potěšil, což byla čepka Biggin's Bonnet...life/mana, AR, 30% ed...parada...;-)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 26.11.2012, 01:16 hod.

Tak report je hotov, je dlouhej skoro jak všechny 4 předchozí akty najednou, událo se toho prostě příliš.

Jinak ten můj switch...spočítal jsem si, že když ho upgradnu na exceptional, dostanu z toho dmg přes 5000 :!: Mě napadlo, že by tahle Assassinka mohla být v této podobě docela solidní PKáčko. :green:
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 26.11.2012, 01:41 hod.

Fraxinus: Proč jsi negambloval jenom Greaves?? Mohl jsi mít ještě vyšší dmg. On není moc velkej rozdíl mezi Light Plated Boots a Greaves, ale mezi Battle Boots a War Boots to jsou při plně nabitým Tiger Strike už tisíce v dmg :!: A Cloak of Shadows...to je skill sám pro sebe :) Ten dokáže i na lvl 1 dostat postavu z totálních sr*ček :D Jináč gratuluju k dokončení Normal obtížnosti ;) Ale těch bot je fakt škoda. I když by chtěly 125 strength.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 26.11.2012, 01:48 hod.

Kdo by to vydržel? Na upgrade na War Boots bych si stejně musel počkat skoro až do půlky NM. Navíc jsem Greaves nedostal rare ani jednou. Boty, co byly rare, jak už jsem říkal výše, nestály za nic všechny, jen ty perzonifikované byly relativně OK, i když k ideálu měly daleko. Pak to stějně rozsekl ten infernostride, že mě mrzelo, že jsem nepezonalizoval raději ty sandrsky rukavice.

U Cloak of Shadows bylo pro mě podstatné to, že snižuje nepřátelům defense. Tahle Assassinka je bez 95% šance na zásah mrtvá Assassinka.
...Ancients, go, go go!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 26.11.2012, 02:03 hod.

Gratuluju Fraxi k dohrani Normalu ;)

Koukal jsem ted na report a rikal si, urcite mu padly Infernostrides a taky ze jo :lol: :lol: Asi mam vestecky schopnosti, ten Goldwrap je hodne dobrej, aspon budes moct vic gamblit, Infernals maji taky GF, ne?!

CoS je zasadni skill pro prezivani Assy, ikdyz jsem do nej nikdy neinvestoval vic jak 1b, ale pokud musis, tak jich urcite litovat nebudes...Preju hodne stesti v NM...Jo, a uz vim, kdo sebral Syntholovi jeho Bonesnap :lol: :lol:

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“