Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Fizz
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Fizz#2173
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Fizz » 12.12.2012, 07:50 hod.

taky tak, jen se mi nepovedlo dropnout žádný dobrý meč, takže barbar mlátí jen s tím mečem co prodala Charsi... :)

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 12.12.2012, 10:14 hod.

Marast: Je to tak, jak myslíš. Žoldák na sobě smí mít také jen věci z 1. aktu. Na rozdíl od herní postavy ale může mít brnění a helmu probodanou topazy.
Jestli chceš vidět, co nosí ten můj, podívej se na moje screenshoty...teď na nightmaru je to tak, že když se ho nikdo nedotkne, žije, jinak chcípne za každých okolností.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 12.12.2012, 14:21 hod.

Ono jde totiž o to, že pro druhý akt uvažuji o výměně žoldáka. Jenomže vyplatí se to vůbec :?: :idea: Už od třetího aktu musí nastoupit "Železňák". A navíc si to "Rošťačka" dává stále hodně pěkně... A taky nevím, jestli se mi chce ztrácet čas nákupem těžko sehnatelné solidní výbavy. Vůbec nevím, proč se nesmí používat i ostatní bílé předměty. Hra by byla stále těžká. Můžete mi kluci tento krok objasnit :?:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 12.12.2012, 15:37 hod.

Abych byl upřímný, s tou restrikcí na bílé předměty to původně vypadalo tak, že se mělo jet úplně naked jak postava, tak žoldák, a jely by se jen unikáty...ani ta perzonalizace nebyla povolená. Ty bílé předměty z 1. aktu byl kompromis vůči mé poznámce, že u 95 % vylosovaných charakterů by se to nedalo vůbec hrát a perzonalizace se povolila hlavně se záměrem usnadnit to postavám, které potřebují velmi obtížně sehnatelné unikáty nebo předměty, které unikátní být nemůžou vůbec. Ty topazy do mercova brnění a helmy pak vymyslel a prosadil rip, aby lidi neměli s úplně nulovým MF problémy s výbavou ještě uprostřed nightmaru.
Ale pravda je, že třeba s exceptional bílými předměty by to bylo lehčí a pro mnoho postav včetně mojí průleznější. Ovšem pokud se člověk dostane přes normal, tam už je to víceméně jedno, unikátní věci nějak napadaj, pokud vyloženě nemáš pech jako moje sorcka v předchozím turnaji, které nepadalo prakticky nic.
Pokud máš mít železňáka, tak do té doby jeď klidně s tou rogunou a na merce z 2. aktu se vykašli, pokud ti ta z 1. aktu vyhovuje.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 12.12.2012, 18:10 hod.

Zalezi na Tobe Maro, pokud se Ti v A1 podarilo najit nejakou slusnejsi zbran pro A2 merce, tak se Ti to byt pouze pro tento Act vyplati, pokud ne, tak pokracuj s rogunou...Uprimne, ma roguna byla s homeless zbrani az do A1 Nightmare, a ani potom nebyla zrovna uber killer...Ten turnaj je tezky a ma byt tezky, uz jen fakt, ze na dohled je pouze 1Conqueror po vice nez mesici hrani mluvi sam za sebe...Ale jak jsem psal na zacatku, snazil jsem se vytvorit neco noveho, donutit lidi zkouset nove veci...Jestli je to idealni pomer hratelnost/obtiznost? Asi ne, ale dokud to clovek nevyzkousi, tak sam nevi...Mimochodem, do budoucna bych rad zkusil a DOHRAL toho sveho druheho turnajoveho druida, ikdyz samozrejme mimo hodnoceni turnaje, verim, ze by mohl byt hratelny

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 12.12.2012, 21:44 hod.

Díky za vysvětlení kluci.
Co se týče toho žoldáka, tak Greizův žoldák by mi byl dobrý jenom jako tzv. "meat shield" pro souboje s Fangskinem a Durielem. A navíc. Vzhledem k faktu, že si teda mohu dát jeden bodík do Decoy, tak si ponechám "Rošťačku". Ta to aspoň solidně doráží posledním Karlem. :arrow: (poznámka redakce: Herec, bavič, moderátor a kritik fotbalového národního týmu Karel Šíp. :D )

Fizz
Fallen Shaman

Příspěvek od Fizz » 13.12.2012, 20:13 hod.

Tak 1.act NM za mnou. A opět bez uniq věci co bych mohl vůbec použít. Padl mi Gull z andy. Nic jiného za celou dobu... :ble:
Ještě, že jsem si udělal socket do toho pers luku a dal jsem si tam runu na -25% enemy defense a to je paráda...

No hurá do pouště skoro naked :twisted:

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 13.12.2012, 20:45 hod.

Ty bláho, kde jsi splašil takovej pěknej luk?
...Ancients, go, go go!

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 13.12.2012, 21:54 hod.

Taky si říkám, proč si ten chlapec stěžuje na drop, když už má něco tak krásného v prackách. :)

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 13.12.2012, 22:00 hod.

Dnes som sa oslobodil barbarov, navštívil Abaddon, Pit of Acheron a vyčistil Arreat Plateau. Teraz už fakt pociťujem, že Random Hero Challenge nie je pre každého, smrť číha na každom kroku a unikáty úlne prestali padať. Ale žijem, do Vianoc zo mňa buď bude Conqueror alebo My deeds of valor will be remembered.

V Abbadone mi padol perfektný kúsok pre Cold Sorceress.

Fizz
Fallen Shaman

Příspěvek od Fizz » 13.12.2012, 22:40 hod.

ten luk byl asi druhy luk co jsem vygamblil na konci 5 aktu. Ale měl jsem asi jít spíš do armoru, který by měl rezisty. Jsem docela papír :)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 13.12.2012, 22:48 hod.

To já taky, furt mám papírové brnění já i merc :lol: Ale ten luk je na poměry 5. aktu a začátky nightmaru luxusní. ;)

Blademaster: Žádné deeds. Aspoň někdo musí smočit svou postavu v ohních pekelných na hellu. ;) Jdu tě "dohnat", než mě předežene Fizz.
edit: Tak jsem vyčistil Halls of Dead, příště se jde na likvidaci Far Oasis. Ten druhej akt jsem teda čekal, že bude mnohem horší. Problémy jsem zatím měl jen ve Stony Tomb.
...Ancients, go, go go!

Fizz
Fallen Shaman

Příspěvek od Fizz » 14.12.2012, 08:19 hod.

gamblil jsem něco na pers a vypadla tam čelenka tak jsem ji zkusil, byla 1 to ama skill, 40 life, 20% defense, a 33% light rezist.
Dlouho dobu jsem nad tím přemýšlel a vzal jsem nakonec ten luk, což jsem asi neměl :) Ale zase jsem si říkal, že kdybych náhodou se dostal na runy a mohl si ten luk znova vylepšit tak díky tomu velkému ED by to mohlo být fajn. Ono časem až budu mít 20 guided arrrow tak jen budu stát kilometr daleko od mobů a bude to :)

_Loppko
Quill Rat

Příspěvek od _Loppko » 14.12.2012, 18:20 hod.

Tak já se po týdnu vyhecoval a šel teda na tomby a Duriela...druhý jmenovaný byl nejvíc v pohodě doslova jsem ho ufieldoval, drop klasicky o ničem...jinak kombinace teleport + static field se nejeví vůbec špatně, alespoň na normal, kde tím fieldem sundám strašně života a merc to tak nějak dojede a teleportem si ho krásně nasměruju kam potřebuju, což jsem hodně vuyžíval hlavně proti oživovačům...ted uvidím, co ty malí spratci v džungli...

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 14.12.2012, 22:02 hod.

Dnešný progress: Frozenstein mŕtvy, Anya rozmrazená, útok na hranicu 4k bodov (3973) a stále žiadny unikát v piatom akte (teda Kinemil's Awl, ktorý mám, od Eldritcha). Zajtra sa asi pôjdem pozrieť na Nihlathaka a na jeho poison hadov - keď prežijem to, tak sa možno dostanem na Hell. Assur oslavuje jubilejnú 70-tku a už z neho nie je neškodný malý barbarík, ale mlynček na mäso. Keby mal lepší equip, tak ma to ani nebaví :lol:.

P.S. - ale jeden pos..tý Nagelring by mi už padnúť mohol :OXO.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 14.12.2012, 23:25 hod.

ach jo...ten druhej akt je taková pižlačka, jakou jsem dosud nezažil...už v něm tvrdnu 4 hodiny a ještě nejsem ani v claw viper temple. :(

edit: Nesnáším hady s mana burn + cursed. :-x Sucks

edit2: Nesnáším druhý akt nightmare...dokodrcal jsem se do Arcane Sanctuary, ale jen s vypětím všech sil a trvalo to celkem asi 8 hodin od začátku aktu. To je snad rekord.
...Ancients, go, go go!

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 15.12.2012, 14:40 hod.

Nihlathak to má za sebou. Stretol som aj Tomb Viperov a aj ich bossa - cursed+spectral hit. Bol schovaný v Evil Urn a zostal som veľmi prekvapený, keď vyliezol. Zlatý Taunt a Iceblink. Teraz ešte nejaký fajn Gloam s Conviction pri Baalovi a budem mať kompletnú zbierku toho najhoršieho z 5. aktu :D.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 15.12.2012, 16:27 hod.

Zapoměl jsi na cursed+fire enchanted dollky ve worldstone keepu. Až teprve pak budeš komplet. ;)
...Ancients, go, go go!

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 15.12.2012, 16:58 hod.

Za chvíľku uvidíme. Stojí posledný z The Ancients - Cold Enchanted Talic. Zabíjam ich už asi 20 minút na pl 8. Teraz to vyzerá konečne sľubne - Talic má polovicu HP a ja mám pol mapy s Healing Potions :twisted:.

Edit: Tak teda to bol Korlic, ich dvoch si často mýlim :wave:. Idem pozrieť, či sú tam tie dollsky. Uvidím, či sa za Baalom vydám ešte dnes alebo až zajtra.
Naposledy upravil(a) BladeMaster dne 15.12.2012, 17:06 hod., celkem upraveno 1 x.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.12.2012, 17:01 hod.

BladeMaster: Tak toho už dáš :) Hodně štěstí pak u Baala, snad se Tvůj barbara toho Conquerora dožije.
HC grál: 537/516 (-21)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“