Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
A kašlu na to
Od teď jedu v tom 2. aktu NM na players 1. Nervy mám taky jen jedny.
Od teď jedu v tom 2. aktu NM na players 1. Nervy mám taky jen jedny.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- BladeMaster
- Wraith
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Ja som si dal záväzok, že Nihgtmare dám celý na pl8. Pri Ancients som mal chuť sa na to vykašlať, lebo vždy som zabil dvoch a potom ako veľký frajer som si nevšímal merca, ten zdohol a ja som terčom na 2-3 rany, tak som musel ásť zase do mesta a toto sa mi stalo 2x. Vtedy mi tieť takmer povolili nervy.
Teraz mám super kombináciu vo Worldstone Keep lvl2 - Gloam, Vipery a tí zombíci, ktorý slušne otravujú. Ešteže tam nie sú tie dollsky .
Edit: WS Keep lv3 - Ghost, bone mage a Storm caster, úplná paráda, konečne niečo oddychové, ale túším, že sa na mňa chystá niečo strašné v Throne of Destruction...
Teraz mám super kombináciu vo Worldstone Keep lvl2 - Gloam, Vipery a tí zombíci, ktorý slušne otravujú. Ešteže tam nie sú tie dollsky .
Edit: WS Keep lv3 - Ghost, bone mage a Storm caster, úplná paráda, konečne niečo oddychové, ale túším, že sa na mňa chystá niečo strašné v Throne of Destruction...
Naposledy upravil(a) BladeMaster dne 15.12.2012, 22:56 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
jn, jenže já jsem dost ve skluzu a Nový rok tu máme už za pár dnů.
...Ancients, go, go go!
- BladeMaster
- Wraith
V throne of Destruction som zatiaľ stretol bossa burning souls a behajú tam naspeedovaný Frenzy minotauríci. Dosť sa mi klepú ruky, uvidíme ako to dopadne. Takéto stresy som nemal ani na Hell
Edit: Tí minotaury sú Cursed, merc bol dole za sekundu, lietajú tam souly, uidíme, čo sa stane.
Edit 2: Je to v suchu, rozťahal som to. Ten fešák bol extra fast + cursed. S frenzy vražedné kombo. Naviac títo minotaury sú nemrznúci. Pokračujeme k Baalovi.
Edit: Tí minotaury sú Cursed, merc bol dole za sekundu, lietajú tam souly, uidíme, čo sa stane.
Edit 2: Je to v suchu, rozťahal som to. Ten fešák bol extra fast + cursed. S frenzy vražedné kombo. Naviac títo minotaury sú nemrznúci. Pokračujeme k Baalovi.
Naposledy upravil(a) BladeMaster dne 15.12.2012, 23:16 hod., celkem upraveno 1 x.
Jsem zvědavá, jak tohle teda dopadne Přeji pevné nervy.
HC grál: 537/516 (-21)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Ty bláho...nezávidím ti. Jsem zvědav na sebe, až tam budu.
jinak Arcane Sanctuary za mnou. Hrát ji tak na players 8, tak ji pižlám ještě v 1 ráno. V Canyon of the Magi pokusně zvyšuju na players 3.
Edit: Padla mi Lem runa....treachery FTW
jinak Arcane Sanctuary za mnou. Hrát ji tak na players 8, tak ji pižlám ještě v 1 ráno. V Canyon of the Magi pokusně zvyšuju na players 3.
Edit: Padla mi Lem runa....treachery FTW
...Ancients, go, go go!
Tak ta Lem rune je paráda Ještě se té personifikace dožít
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak...a kdybych nesnížil players, bylo by to nyní asi deeds. V Tal Rashových hrobkách by se kombo 3 bossů ghoul lordů + 4 unraveleři s hordou koster stalo pro tuto postavu neřešitelným problémem.
...Ancients, go, go go!
- BladeMaster
- Wraith
Gratulujem k Lem, ja mám Lum a rozmýšľam nad personifikáciou Smoke. 50% resist all nie je na zahodenie, ale prišiel by som o Cannot be Frozen. Bodyguards of Baal ležia na zemi, tak sa idem pustiť do samotného Lorda of Destruction. Boj začal 0:07.
Boj skončil 0:17. A od dnes je moja najneobľúbenejšia veta: My brothers will not have died in vain. Povedal ju asi 4x. A drop , oveľa horší ako na Normale, zhola nič .
Boj skončil 0:17. A od dnes je moja najneobľúbenejšia veta: My brothers will not have died in vain. Povedal ju asi 4x. A drop , oveľa horší ako na Normale, zhola nič .
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Díky, každopádně gratuluji k velezaslouženému titulu Conqueror
...Ancients, go, go go!
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Pro mě jsi machr Blademastere. A dalo by se říct i vítěz turnaje, protože nepředpokládám, že je někdo dál než ty. Co teď:?: Budeš dávat krávy na pl8
Fraxi. Nehoň se tak, nebo si uženeš smrt.
Já tu postavu asi pojedu i přes limit turnaje. Začínám se do toho dostávat leč mu bude už pomalu konec. Je to holt pešek.
Fraxi. Nehoň se tak, nebo si uženeš smrt.
Já tu postavu asi pojedu i přes limit turnaje. Začínám se do toho dostávat leč mu bude už pomalu konec. Je to holt pešek.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Velka gratulace, BladeMastere, s melee postavou perfektni vykon
Také se přidávám gratulací a všechna čest teda, BladeMaster Máš můj respekt, že máš na to ještě nervy
- BladeMaster
- Wraith
Aj kravy skúsim na pl8. Uvidíme ako to pôjde. Včera som zažil asi najnapínavejší boj za celé roky, čo Diablo hrám. Nikdy som v sebe nemal naraz toľko adrenalínu pri obyčajnej počítačovej hre. Cítil som sa, akoby išlo o život mne . Všetkým ďakujem za gratulácie a hlavne ešte raz ďakujem Fraxinusovi a RIPovi za zorganizovanie turnaja. Myslím, že všetci sme v ňom prekonali svoje doterajšie limity.
Ja som dnes konečne zabil Diabla a z časových dôvodov už tiež hrám na pl1 od River of the flame.Veľká poklona a rešpekt hráčom,ktorí hrajú aj nightmare na pl8.Najväčšiu poklonu a výhru si naozaj zaslúži Blademaster.
to BladeMaster: velka gratulace, tak se musim pridat a tesim se na pokracovani ;-)
Štěstí přeje připraveným...
- BladeMaster
- Wraith
Nightmare kompletne pokorený na players 8. Cow King dropol Hwanin's Blessing, predmet do môjho grailu. Idem potriediť screeny a potom spíšem report. A ešte raz všetkým ďakujem za gratulácie. S takým pekným equipom by to asi zvládol každý. Bola by hanba nedokončiť Nightmare. Hell skúsim ísť na pl3.
velký CG, halvně za tu odhodlanost...;-)
jinak nepřemýšlel jsi zkusit hell na pl8? nechci tě hecovat, jeď podle sebe, jen že když už jsi dal norm+nm na pl8, neláká tě hell aspoň na pl8 zkusit ze začátku?
jak říkám, nechci tě hecovat aby ses zabil, jen mě zajímá jestli tě to napadlo...;-)
osobně si myslím že nikdo nečekal že se nejdál dostane právě meleečko...fakt dobrá práce...
jinak nepřemýšlel jsi zkusit hell na pl8? nechci tě hecovat, jeď podle sebe, jen že když už jsi dal norm+nm na pl8, neláká tě hell aspoň na pl8 zkusit ze začátku?
jak říkám, nechci tě hecovat aby ses zabil, jen mě zajímá jestli tě to napadlo...;-)
osobně si myslím že nikdo nečekal že se nejdál dostane právě meleečko...fakt dobrá práce...
- BladeMaster
- Wraith
Rozmýšľal som nad pl8 Hell, ale neviem, na toho barbara som si dosť zvkol, jeho strata by ma mrzela a s mojím terajším equipom je pl8 takmer istá samovražda. Keby som mal cca 7000 Attack Rating, tak by som to skúsil, ale s mojimi 4100 by to asi bolo nereálne. Damage okolo 700-1400 a 33% Crushing Blow by na pl8 určite nestačilo. Uvidím ako to vôbec pôjde na pl3 a podľa toho sa rozhodnem, či zvýšim nastavenie, players sa dajú predsa meniť veľmi ľahko.