Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od RIP » 23.12.2012, 06:55 hod.

Zvlastni rozhodnuti ohledne turnaje a jeho ukonceni, ale budiz, stejne to jde uz mimo me...Ja se k Fayovi urcite nekdy vratim, ale ne v ramci tohoto turnaje...Vsem stale hrajicim preju hodne stesti a doufam, ze tu nakonec nejaci Guardiani budou ;)

Fizz
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Fizz#2173

Příspěvek od Fizz » 23.12.2012, 16:23 hod.

Tak jsem si zkopíroval celé diablo na noťas, ale zjistil jsem, že PlugY se nerozjedou když je to kopie. Takže se bohužel nedostanu na postavu až do středy :cry:

_Loppko
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od _Loppko » 23.12.2012, 17:20 hod.

Tak Bloody Raven mrtvá, obě hrobky prošmějděný. V Cave to celkem šlo, z Coldcrow mi padla IK helma, škoda že ji nevyužiju. Jinak už ted vim že nejhorší budou potvory fire immune, protože merc to prostě nedopižla s tou svojí rybičkou a static fieldem to prostě už nepude :-D

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 23.12.2012, 17:31 hod.

Prvý akt Hell mám za sebou, Andariel prekvapila a obdarila ma prvým elite unique itemom - Bloodmoon meč, ktorý potrebuje 122 dexterity,takže zatiaľ ho nosiť nemôžem. Celý prvý akt som odohral na pl3. Idem pomaličky spisovať report.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 23.12.2012, 18:15 hod.

Gratuluji ke zdolání Andariel :) Na report se těším.
HC grál: 537/516 (-21)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 23.12.2012, 18:28 hod.

RIP: Já vím, ale neříkej, nebyla by škoda nevidět aspoň někoho, kdo to na guardiana dotáhne? Krom toho s tím finálním hodnocením by to bylo aspoň na týden, kdybych to zabouchl pro všechny dejme tomu až 31. 1. 2013. Takhle mohu každý den ohodnotit jen dva až tři hráče a netlačí mě čas.

Asman: Škoda, žes to nedotáhl trochu dál, ale vím sám, jaká je s videi "velká". Přesto oceňuju, žes do toho šel takhle.

Fizz: Měl bys je rozjet i na zkopírovaném Diablu. Nejprve musíš to Diablo na noťasovi spustit, ty potřebné údaje do registrů se vytvoří a nainstalovat na to plugy by mělo jít.

Blademaster: Respekt ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 23.12.2012, 18:45 hod.

Report je dopísaný, tak želám príjemné čitanie. :wave:

Edit: Mám nejakú vianočnú náladu, tak som si bol ešte pre darček od Radamenta. Keď si zajtra nepichnem kosť z kapra do hrdla, tak sa pokúsim posunúť vpred a dosiahnuť 80 level.
Naposledy upravil(a) BladeMaster dne 23.12.2012, 21:37 hod., celkem upraveno 1 x.

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 23.12.2012, 18:56 hod.

I můj barbar se dneska pohnul vpřed. Vyčistil Great Marsch a odnesl si odtud předčasný vánoční dárek :twisted:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 23.12.2012, 22:07 hod.

BliiNky: Tak to je moc pěkný dárek :)

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 24.12.2012, 00:59 hod.

Právě jsem dokončil aktualizaci profilu své Amazonky. Dále bych byl rád za jakékoliv poznámky a postřehy k bleskovému Železnému vlkovi poněvadž jej budu muset začít používat. Obávám se totiž, že mi bude zcela k ničemu...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 24.12.2012, 11:07 hod.

Marast: Co se týče mé poznámky, tak při untwinked hraní jsou naprosto k ničemu. A ani FCR, ani + Skills nezachrání to, že prostě nic nezabijí. Jediné uplatnění by mohl mít Cold, který mrazí, ale to bych si kontrolu davu stejně vyřešila radši jinak než si najmout tohle trdlo. Zatím mě o svých kvalitách opravdu nepřesvědčili, tak Ti přeji, ať se to třeba u Tebe podaří :)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 24.12.2012, 12:58 hod.

Marast: Železní vlci jsou k něčemu, pokud se hraje na players 1. Jak se to zvedne na players 8, nezabijí obvykle nic. To je smutná pravda...pokud na sebe neseženou uber výbavu a neovládá je někdo s konvou a lr. Slyšel jsem o jednom bláznovi, který si dával s ohnivým iron wolfem celej hell, sám nezabil nic, vše jen ten jeho pitomeček.

BliiNky: Paráda, to chci taky!! Hned :)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 24.12.2012, 16:01 hod.

Využil jsem předvánoční pohody k čistce Flayer Jungle, Swampy Pitu, Flayer Dungeonu a Lower Kurast - vše klasicky na P8. Mám ohromnou radost, jelikož jsem konečně dosáhl 62. levelu a můžu začít nosit ten svůj nešťastně upnutý Humongous. Je to s ním jedna velká řež :twisted: :twisted: :twisted:

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 26.12.2012, 16:20 hod.

se omlouvam, mam hrozne velkej monitor...starej...a teda hrat na tom diablo dele jak hodinu - skoro jak opica na silvestra... :-|

ale jeste jsem neskoncil... :OXO

agmar
Quill Rat

Příspěvek od agmar » 27.12.2012, 13:02 hod.

Ja by som tiež veľmi rád pokračoval.Bohužial boli vianoce a bol som skoro každý deň v robote skoro na pol dňa a bohužial som mal okrem toho aj som mal aj iné starosti.Od 31.12.2012 by sa mi podarila stíhať 1 akt týždenne.Všetkým pokračujúcim prajem veľa šťastia:-)

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 28.12.2012, 00:15 hod.

Pěkně šalamounsky jsi to vyřešil Lukáši a musím uznat, že se mi to líbí.

Co se mé účasti týče, tak i já bych stále rád pokračoval, ale obávám se, že nebudu moc plnit tvoje podmínky. Musel bych buďto odsunout svoji rodinu, anebo práci na vedlejší kolej. Nic takového ovšem neudělám, neboť mne moji nejbližší potřebuji ve dne v noci. Avšak dokud budu moci setrvávat v turnaji, tak budu zkoušet postupovat jak jen to půjde.
Jo a díky za vyjádření k mé otázce týkající se "Železného Vlka".

Tobě samozřejmě také Eli. :)
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

LordKiller
Adviser

Příspěvek od LordKiller » 28.12.2012, 01:32 hod.

vidina toho nuceného postupu mě naprosto deprimovala, tudíž proběhl respec a tím pádem končím.

Pseudopes
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pseudopes » 28.12.2012, 11:59 hod.

Zdravím chtěl bych se doptat zda bych se mohl for fun přidat takhle pozdě... Samozřemě chápu, že v rámci soutěže je to celé zle, počítal bych s tím, že se na mě nebude na konci soutěže čekat, že se nebudu brát v potaz při hodnocení apod., jen mě zaujal tento nápad a rád bych se k vám takto "stranou" přidal z důvodu té interakce s otatními - vidět své body apod.... takže otázka - bylo by toto možné? :) Děkuji

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 28.12.2012, 14:02 hod.

tak za sebe sem skončil už dříve. Bohužel mě to nechytlo tak jak jsem si myslel a ten pomalý postup mě prostě a jednoduše nebavil tolik abych měl chuť hrát dál, take mě nějak řešit nemusíš.

Jinak co se týče mě nemusíš si se mnou dělat vůbec žádnou práci ohledně nějakýho vyhodnocování, tím že jsem skončil prakticky na začátku tak mě prostě napiš jako 0 bodovho ničemu nakonec seznamu a neztrácej čas. kontrolováním screenů apod.

jinak všem šťastný nový rok. a stále hrajicím můj velký obdiv hlavně za tpělivost kterou já na tohle už prostě nemám :-)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 30.12.2012, 16:04 hod.

Poprvé po delší době jsem měl čas zahrát si. Dokončen 2. akt NM. Report dodám za chvilku.
edit: hotovo.
...Ancients, go, go go!

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“