Goldovi miliardari
Otazka zni, kolik z nas ma goldy alespon přes jednu miliardu?
Zajima me, kolik je hracu s vetsim mnozstvim goldu.
Zacnu zrovna odpovedi, ja mám.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Zajima me, kolik je hracu s vetsim mnozstvim goldu.
Zacnu zrovna odpovedi, ja mám.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Re: Goldovi miliardari
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
drzat u seba tolko goldov pri tejto inflacii neni dobry napad..........
ja som zarobil celkovo zhruba 2,5Mld, ale postupne som ich menil na eura a items...
ja som zarobil celkovo zhruba 2,5Mld, ale postupne som ich menil na eura a items...
Naopak, si prave myslim, ze ted je vyhodnejsi ty goldy drzet nez je utracet. Stejne jsou porad na 0.25€ za 1M, takze hur uz byt nemuze, jedine lip. Navic 1.07 je za dverma, treba zacne hrat zase vic lidi, zmeni itemy...
cena ide sustavne dole, vcera mi prisla ponuka od sikmacov 10,5M za 1 eur...... ked by sme brali aj tvoju officialnu cenu tak za posledne 3mesiace isla dole o 400% a kedze jednu miliardu nezarobis za tyzden, tak sa to neoplati....... takze dlhodobo drzat goldy je nevyhodne. Ine je spekulativne teraz lacno nakupit a po patchi 1.07 predat... ale podla mna cena neprekroci 0,4e za 1 m(officialna)
Tyjo s cenou 2,4Kč/M se nedivím, že má kdejakej fakan lepší gear...
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Tak oplatili by sa kupit veci s LpS, Vitalitou a All resistami a tak isto zbrane s LS a LoH A po patchi predat.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
Snad 2x za celou dobu (900h hraní) jsem měl pohromadě asi 150M, teď poslední dny šílená klika na drop, takže mám 110M a věci za cca 200M v aukci, ale to je vážně ojedinělý jev Koukám po nějakém pěkném amuletu, a za chvíli budu zase na dně
Nějaký ten drop jednoho itemu za stovky milionů vážně neznám
Nějaký ten drop jednoho itemu za stovky milionů vážně neznám
to teda nevim jak to delate...to kupujete a prodavate ? nebo jak prijdete k takove halde goldu ? Me padaji totalni crapy...posledni 20lege/set total neprodejny..ja mel nejvic na ruce tak 50m a to sem dlouho skudlil...jeste sem teda prodal jeden witching za 80e minus poplatky...a tot vse
Nejvice jsem mel asi 300 milionu goldu, ktere padly za jeden item )
Myslim, ze tady nenajdes moc lidi, kteri by meli miliardy na konte. Preci jen nejsme tak bohaty narod
Myslim, ze tady nenajdes moc lidi, kteri by meli miliardy na konte. Preci jen nejsme tak bohaty narod
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
sice to nemám v goldech, ale při převodu z FG bych miliardu asi dohromady dal + goldy, které u mě mají lidé investované, takže celkem by to dalo cca 1,5 mld.
Jenom já jsem socka s 3 miliony
Nějaký ten gold se v truhle vždycky najde Hmm Hmm u mě spíše z přeplněnosti vypadne
1.8 mld čo som mal max u seba a to takmer všetko z jedného dropu, samozrejme som to všetko hneď otočil za itemy a následne na RMAH. Nevidím dovod držať vačšie množstvo goldov pri sebe, dávať stovky miliónov goldov za jeden kus equipu aby som mal o pár tisíc DPS naviac nemienim, tak prečo to nespeňažiť ak sa to dá
S4 Monk 1100+
kolik si za to měl penez ?Ryliah píše:1.8 mld čo som mal max u seba a to takmer všetko z jedného dropu, samozrejme som to všetko hneď otočil za itemy a následne na RMAH. Nevidím dovod držať vačšie množstvo goldov pri sebe, dávať stovky miliónov goldov za jeden kus equipu aby som mal o pár tisíc DPS naviac nemienim, tak prečo to nespeňažiť ak sa to dá
unit:zealot
Cca 400€, samozrejme po flipnutí itemov. Za predaj goldov priamo by to bolo o niečo menej..
S4 Monk 1100+