Dnes vecer testnu nějakou jinou zbraň. Medvědy na HC hrát nebudu, někdo to tak hraje, ale pro mne je to na HC dost riskantní mají malý dosah a musí se blízko k příšerám.saajt18 píše:tapeworm - bod 2 je dobre riesenie hlavne na elitky. tych 8s co to vydrzi by ti malo stacit na zabitie ak nie vsetkych tak aspon polku mobov. a v 3 acte harvester uz je asi tazko pouzitelny. cize to horify je dobry napad. dalej som si neni moc isty tym LoH u WD. neviem nakolko to tebe pomahalo v 2 acte ale ja som este nemal ziadnu zbran s LoH teda neviem o tom nic pri WD jedinou cestou ako zdvihnut DPS je vymenit zbran a mozno obetovat LoH a mana per s. nejaka s int a vita a mozno crit dmg by sa mala dat pomerne lahko a lacno zohnat nad 1000 DPs. inak to chce crity a su na vies strasne drahe. dalsou moznostou by mohlo byt prekopat buil a skusit medvede + wall of zombie na elitky + hex + spirit walk + mass confusion atd...sam som to neskusal je to len teoria preto mna by to takto nebavilo hrat ale myslim ze by to bolo na elitky v 3acte ucinne len zlozite na pouzivanie ak mas nahodou aj sc witcha alebo niekto znami ma vyskusaj
LOH na zbrani nemám ani tak kvůli rychlému léčení nějakého závažnějšího zranění, ale bez LOH mám strašné problémy s elitkama, které mají REFLECT´a pokud je to ještě třeba s Extra Healt tak je to fakthrůza a ten LOH mi tohle uplně v pohodě vykrývá a reflekty nemusím vůbec řešit.