Uber-runy každý týden v sobotu od 18:00 (17:00)
na mp5 jsme se seběhli taky, nakonec jsme dali tuším šest nebo sedm kol, díky všem, snad to takhle pohodově klapne i příště.
Goliathus - díky moc za mediaci ;-)
Goliathus - díky moc za mediaci ;-)
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Re: Uber-runy každý týden v sobotu od 18:00 (17:00)
No tak v PM5 mi padlo 3x páteř a 3x oko
Zdravím chlapi.
Děkuji vám za podporu. Abych se přiznal tak jsem si říkal že to po tomto týdnu odpískám...zájem o ubery není tak velký, ale když se najde pár lidí kteří mou práci ocení ještě u toho zůstanu.
Nejtěžší je sehnat potřebný počet lidí a odhadnout do které skupiny je zařadit. Další věc kterou ale neovlivním je to jak k tomu kdo přistoupí. Někdo ještě 2 hodiny před startem slíbí že půjde, ale nakonec nedorazí...sehnat na rychlo dalšího hráče není zrovna lehké, takže o to složitější to pak je. Snad se najde pár nadšenců kteří si přes týden budou schopni nafarmit dostatek klíčů na 3 mašiny a budou chodit ubery pravidelně. O to jednodušší to pak bude. Sledujte topic a v případě zájmu posílejte registrace na další týden ;-)
Děkuji vám za podporu. Abych se přiznal tak jsem si říkal že to po tomto týdnu odpískám...zájem o ubery není tak velký, ale když se najde pár lidí kteří mou práci ocení ještě u toho zůstanu.
Nejtěžší je sehnat potřebný počet lidí a odhadnout do které skupiny je zařadit. Další věc kterou ale neovlivním je to jak k tomu kdo přistoupí. Někdo ještě 2 hodiny před startem slíbí že půjde, ale nakonec nedorazí...sehnat na rychlo dalšího hráče není zrovna lehké, takže o to složitější to pak je. Snad se najde pár nadšenců kteří si přes týden budou schopni nafarmit dostatek klíčů na 3 mašiny a budou chodit ubery pravidelně. O to jednodušší to pak bude. Sledujte topic a v případě zájmu posílejte registrace na další týden ;-)
Veru, vďaka, Goliathus, za zmenežovanie skupiny, ťahali sme to od 18, tuším do pol 23 A vďaka, jarda333, za trpezlivosť;) Keby si ma neupozornil na absenciu nejakého dobíjača healu, ani nezbadám
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
rád bych se zapsal na další sobotu, pokud si moji pozornost na tu dobu nevyžádá přítelkyně (které bych nerad vysvětloval moje priority a že momentálně musím s klukama na ubery ) tak bych měl mít čas. POkud by se startovalo v 17:00 tak je o to jistější. Co se týče mých zkušeností, včera sem byl poprvé, s kamaradem, dva barbaři, dali jsme to 3krát na MP6, mimo první kolo, kdy sem se zaučoval, to myslím šlo hladce, první ring stál samozřejmě za prd Ještě mi tři machiny zbyly a přes tyden ješte tři určitě přídám, velmi rád bych týhle možnosti zde využil, ve 4 s ety machiny spotřebovávají rozhodně méně.
rád bych se zapsal na další sobotu, pokud si moji pozornost na tu dobu nevyžádá přítelkyně (které bych nerad vysvětloval moje priority a že momentálně musím s klukama na ubery ) tak bych měl mít čas. POkud by se startovalo v 17:00 tak je o to jistější. Co se týče mých zkušeností, včera sem byl poprvé, s kamaradem, dva barbaři, dali jsme to 3krát na MP6, mimo první kolo, kdy sem se zaučoval, to myslím šlo hladce, první ring stál samozřejmě za prd Ještě mi tři machiny zbyly a přes tyden ješte tři určitě přídám, velmi rád bych týhle možnosti zde využil, ve 4 s ety machiny spotřebovávají rozhodně méně.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Já bych zase v sobotu 9.2. zašel s nemrazícím wizardem cca 280k dmg, MP6-8 je ideál, výše vlezu jen kdyby vám chyběl poslední do party
Sice nevěřím že vyrobím lepší ring pro barbara, ale neva, bude změna od farmení
Tyckin#2872
Jinak chápu Goliathuse (jehož práci oceňuji ), organizace je náročná, lidi leckdy nespolehliví a nic z toho nemá - měl by se zavést registrační poplatek 1M v jeho prospěch
A přidělování do skupin snad není taková věda ne? Kdo tam nejde prvně, ví co dával či nedával posledně ne? Já za 4 kola bosáků dám tak 1-3 úmrtí na MP8, to vidím jako nadstandard
Sice nevěřím že vyrobím lepší ring pro barbara, ale neva, bude změna od farmení
Tyckin#2872
Jinak chápu Goliathuse (jehož práci oceňuji ), organizace je náročná, lidi leckdy nespolehliví a nic z toho nemá - měl by se zavést registrační poplatek 1M v jeho prospěch
A přidělování do skupin snad není taková věda ne? Kdo tam nejde prvně, ví co dával či nedával posledně ne? Já za 4 kola bosáků dám tak 1-3 úmrtí na MP8, to vidím jako nadstandard
- babacho
- Burning Soul
Já bych dal v sobotu také repete. Ale ještě to musím poladit doma se ženou. Doufám že to vyjde, protože ještě nemám ani jeden ring.
Registrace hráčů sobota 9.2.
MP 8-10
WD Jorox#1330
BARB Goliathus#2620
DH Nox#2464
WIZ Tyckin#2872
MP 6-8
WIZ Jura#2496
BARB Maja#2296
DH Merlin#2662
WD Bagr#2994
MP 0-5
BARB Antabus#2689
WIZ KarelKiller#2267
BARB Nagash#2217
MP 8-10
WD Jorox#1330
BARB Goliathus#2620
DH Nox#2464
WIZ Tyckin#2872
MP 6-8
WIZ Jura#2496
BARB Maja#2296
DH Merlin#2662
WD Bagr#2994
MP 0-5
BARB Antabus#2689
WIZ KarelKiller#2267
BARB Nagash#2217
Naposledy upravil(a) Goliathus dne 09.02.2013, 17:19 hod., celkem upraveno 10 x.
pomohu vyplnit mezeru s barbarem
-
- Quill Rat
- BattleTag:Merlin#2662
Ahoj,
takže DH 55 Para, 150k dps. Vcelku se takhle po večerech nudím a pár uberů zajít by bylo fajn. Sehnat IM samozřejmě problém nebude. Když bude nějaký ohlas budu jen rád.
battletag: Merlin 2662
takže DH 55 Para, 150k dps. Vcelku se takhle po večerech nudím a pár uberů zajít by bylo fajn. Sehnat IM samozřejmě problém nebude. Když bude nějaký ohlas budu jen rád.
battletag: Merlin 2662
Zdar,
rád sa pridám, ak sa podarí tak môžem hrať každú sobotu. http://eu.battle.net/d3/en/profile/NOX- ... o/18556802
rád sa pridám, ak sa podarí tak môžem hrať každú sobotu. http://eu.battle.net/d3/en/profile/NOX- ... o/18556802
"We have long lain dormant, and the time to play has come. After our long wait, we are filled with great hunger. Soon, now, we shall feed..."
Potrebujeme dalsieho clena na MP10 uber bossov najlepsie niekoho co ma vysoky dmg a nieco aj vydrzi
muzu jit ubery mp5, mašiny mám
Btag: nagash#2217
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
pokud zbude místečko na SO 9.2. ideálně mp7, byl bych rád...barb příp. wiz (machine dostatek) tag:Jura#2496
- babacho
- Burning Soul
Chlapi opravdu se nenajde nějaký spolubojovník, aby nám pomohl zítra na Uber-runu v té nejslabší skupině? Ve čtyřech by se to na obra Koloděje rozhodně táhlo lépe. Myslím (sice mluvím jenom za sebe, nevím jak jsou na tom Antabus#2689 a Nagash#2217) že pokud se týká IMek tak není problém. Díky
Kdyztak si me pridej, kdyz budu on-line muzeme dat barbar MP7 sranda MP8 smrt
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
tak jsem ke skupině na MP5 sehnal posledního hráče, je to muj kamarad, zkušenej barbar. Jsme už ve hře, hrajeme ted hc.
Antabus #2689
tak jsem ke skupině na MP5 sehnal posledního hráče, je to muj kamarad, zkušenej barbar. Jsme už ve hře, hrajeme ted hc.
Antabus #2689
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
- babacho
- Burning Soul
Tož chlapi, dnešní run trval hodinu a 3/4, spadl mi i dvakrát pařát, tak mám na dva ringy. Velké poděkování Goliathusovi. Pokud se mi podaří zase někdy přesvědčit manželku a dá mi volno, tak se znovu rád zúčastním.
Ha, tak jsem se chtěl konečně přidat, ale měl jsem za to, že je to od osmi ... njn, jsem trošku vocas ... tak jindy no. DH, v dmg gearu cca 260k bez SS... aNIRene#1321. IMek mám nasysleno dost...
A co tak poskladat grupu na 20:00 ?! Guru#2453 ... Mp7+
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.