HC Witch Doctor - sdílení rad a zkušeností

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Tapeworm
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tapeworm#2172
Re: HC Witch Doctor - sdílení rad a zkušeností

Příspěvek od Tapeworm » 02.02.2013, 20:38 hod.

Nordir píše:Zdravim vsechny, jaky build ci rady pro zacatek inferna doporucujete na HC? Muj profil je zde http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nord ... o/24312318 je to tesne pod 60lvl doufam ze ho tam doklepu. Diky vsem za rady
Určitě jak píše Duri runu ke psům na pohlcování 10% dmg co dostaneš.
Asi bych vyměnil Grasp of the Dead za Soul Harvest. Pridá ti to na DMG a resistech a na tankování máš gargu a čoklíky.

Jinak klidně si mne taky přidej.

Nordir
Quill Rat
BattleTag:Nordir #2938

Příspěvek od Nordir » 03.02.2013, 10:43 hod.

Duri píše:nehaj si manu radsej...peti budu tankovat tak dobre aku mas vybavu :) za 3m zozenes vybavu aby si presiel inferno v klude dle meho nazoru :) keby cosi kludne si ma pridaj a ja ti mozem nejake veci poskytnut alebo financnu vypomoc alebo radu alebo zahrat mozme ked bude cas :) saajt18#2110
Jeste jednou diky za pomoc a itemy! Do zacatku snad preziji :)

Tapeworm: o tom jsem premyslel ale to musim byt blizko nepratel a zatim nechci takhle riskovat.

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 04.02.2013, 18:30 hod.

zas tak blízko být nemusíš a jednou za 60s se ti určitě i když nechtěně naskytne příležitost nacucnout si nějakého moba nebo moby. Ono i jeden nacucnutej pomůže.

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 04.02.2013, 18:38 hod.

tak ja urcite doporucujem Soul Harvest s poslednou runou na dmg...ono ked uz hras HC tak by si mal mat tie gule nato trosku aj riskovat ;) ma to ovela viac vyhod ako nevyhod pokial mas aspon zakladny skill a prehlad a moboch co ti spravit mozu a co nie...v konbinacii s LS a vysokymi critmi ti to moze aj zachranit zivot ;) ...

bolehlav
Wraith
BattleTag:hnu5ak#2242

Příspěvek od bolehlav » 12.02.2013, 09:43 hod.

tak já bych se také optal... nějak jsem si oblíbil tuto http://eu.battle.net/d3/en/profile/hnu5 ... o/24988030 kombinaci a nějak se mi ani nechce od ní ustupovat. Občas měním runu na Sacrifice větší DMG/heal. Máte někdo zkušenosti, zda se s tím dá působit na vyšších obtížnostech, popř. proč co nefunguje? Zatím je vše v pohodě, valím netopýry, občas Acid Rain, pokud přituhne, odpálím psy a vše je OK. Na Spirit Walk snad zatím ani nedošlo... no ale je mi jasný, že s vyššími obtížnostmi přituhne, tak se ptám, jestli s tímto funguje i někdo na infernu, abych si zbytečně nezažíval něco, co je do budoucna nepoužitelné. Dík za rady.

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 12.02.2013, 13:03 hod.

Podle mého na větších obtížnostech nebudeš stíhat s manou.
Už sem koukal na videa kde jedou WD čistě na sacrifice jako hlavni DMG skill, ale je na to potřeba dost specifickej gear, aby se dosáhlo nulového CD na psech.
Být tebou tak bych jako jednu z passivek dal určitě Spirit Vessel. Na HC nedocenitelná záležitost.
Rozhodl bych se mezi netopýry a acidem. Máš dva skilly náročné na manu a na větších obtížnostech nebudeš stíhat regenerovat manu takže je stejně nebudeš moct používat.
Šipky jsou věc vkusu já mám radši žáby, ale i šipky maj něco do sebe.
Na čoklíky bych dal runu Life link "lvl na ni už máš" což ti dá 10% redukci dmg a místo passivky Jungle Fortitude bych dal již zmiňovanej Spirit Vessel "dřív nebo později ti to zachrání zadek".
Co se Sacrifice týká dal bych tam runu Next of Kin spolu s pasivkou Circle of Life kterou máš to ve velkejch skupinkách mobů bude jak atomovka pořád dokola.

Jinak jak už jsem psal na efektivní využití Sacrifice buildu potřebuješ itemy jednak s pick up radiusem a hlavně itemy, které ti sniží CD u psů v součtu na 0. Nevím přesně na kterých itemech to může být, ale prý se toho dá dosáhnout. Určitě to může mít lege WD helma, potom taky Mara amulet, pravděpodobně i nějaká offka a nevím jestli kudla, ale možná teky jo.

Na velké skupinky mobů to ani není třeba, ale na bossíky je to nepoužitelné pokud nemáš co nejnižší CD na psech nebo dokonce nulový.
Problém bude na HC na tenhle build poskládat gear. Už sem o něm také přemýšlel a přijde mi celkem zábavný, ale sehnat na to kvalitní věci je problém.

Taky popřemýšlej o passivkách Tribal Rites a Grave Injustice. Pokud opravdu pojedeš sacrifice build tak minimálně první z jmenovaných bude takřka nutnost.

Já bych finální podobu buildu udělal asi takhle http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ehZ!aabZca To je můj názor pokud to borci na netu jedou jinak tak mne opravte. Jak už sem psal bude to hodně náročné na specifický gear.

bolehlav
Wraith

Příspěvek od bolehlav » 12.02.2013, 13:16 hod.

tak nějak jsem tušil, že tam bude někde zakopanej pes :) Nj, pokusím se pozměnit build a uvidíme, zda to bude taky taková zábava. Každopádně díky za názor.

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 12.02.2013, 19:08 hod.

tie predmety na 0 coldown na hc prakticky nie su cize sa to ani neoplati skusat :) uz na sc stoja podstatnu sumu cize ani tam si to nedovoli kazdy...

bolehlav
Wraith

Příspěvek od bolehlav » 13.02.2013, 08:44 hod.

někde jsem se dočetl, že je na přežití lagů a jiných zapeklitých situací speciálně v pořádným chumlu výborná runa Big Stinker u Grg(15%dms/1s) a rabit Dog(9%dmg/3s). Máte-li LoH, nebo LS, značně stoupá šance na přežití. V novém patchi se má zrušit DMG působený pety na reflectech.... není možné, že tento krok nějak negativně omezí i výše uvedené doplňování života?

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 13.02.2013, 18:59 hod.

Jako s velkym LOH by to fungovat mohlo. LS s tim moc fungovat nebude, protože ta dmg co tu udela bude mala takže spíš půjde o počet hitů a na to je lepší LOH. Možná v packu škorpionů tě to zachrání, ale při elitkách s arcane nebo tak už asi ne. To by ten loh musel byt hodne velkej a tim padem zase prizpusobit celej gear tomu. A pro vetsinu situaci jsou jak pro pejsky tak pro gargu lepsi runy.

strigoii_mortii
Quill Rat
BattleTag:strgmrt#2744

Příspěvek od strigoii_mortii » 09.08.2013, 11:52 hod.

Velmi vřele bych doporučil následující build, na kterém jedu HC...
D3 HC WD build (mana + life regen, cooldown reduction)

Armory:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/strg ... o/20759877
http://www.diabloprogress.com/hero/strg ... r/20759877

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 09.08.2013, 13:51 hod.

Jako moc pěkný, ale zkolušel jsi to i na vyšši MP kdy ty mobky nepadaj na 2 rány? Zrovna tady v tý Cryptě se mě mana skoro taky nehne a to mě stačí používat pouze Soul Harvest a Medvědy...A to mam regen pohejch 69/s

Já řešim nedostatek many pouze v případě, že tam je málo targetů (tim i málo gloub)

Ale určo to ozkoušim a pak napíšu dojmy z toho buildu...

iki
Wraith
BattleTag:iki#2722

Příspěvek od iki » 09.08.2013, 14:10 hod.

strigoii_mortii - jen tak zkusim hodne offtopic, ale... Dark Funeral?

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“