A Rare Phenomenon
Zdravim. Chtel jsem si splnit tenhle ukol a chybi mi 11 monster, ale ted kdyz nejaky najdu, tak se mi neodfajfkuje a kdyz jo, tak po prihlaseni mi to ukzuje, ze mi chybej Nevite nekdo cim to? Jsou to napr. Skeletal Archer, Betrayed, Fallen Slavelord, Wintersbane Huntress. Kamarad tyhle ma normalne odskrtly, tak nevim kde je chyba.. diky lidi
- Wishmaster
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Re: A Rare Phenomenon
Ja mam tak bugnuteho Sand dwellers :-/ a pri champion`s collection mam tak bugnutych fallen cur, subjugator a este daco
Ale neni divny, ze me se to stava u vsech monster co najdu? v rare, v champions i v unique..a to ze v unique mi jich jeste chybi
Absolutně stejný problém mám, je to asi po tom jak resetovali aukcni servery. Uz me tim docela zacinaji stvat, vsude tvrdi jak dokonalou hru hajeme a je plna bugu ach jomeruna píše:Zdravim. Chtel jsem si splnit tenhle ukol a chybi mi 11 monster, ale ted kdyz nejaky najdu, tak se mi neodfajfkuje a kdyz jo, tak po prihlaseni mi to ukzuje, ze mi chybej Nevite nekdo cim to? Jsou to napr. Skeletal Archer, Betrayed, Fallen Slavelord, Wintersbane Huntress. Kamarad tyhle ma normalne odskrtly, tak nevim kde je chyba.. diky lidi
Tak už to snad s novým patchem opravili všechno. Mám splněno Rare Phenomenon i Champion´s Collection.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Icecrom#2293
Já sem konečně našel Sand dwellers ale v seznamu se mi nezaškrtli
Mně jo, toho jsem dodělával teď. Jestli myslíš rare (žlutého), ve Forgotten ruins v oáze.
-
- Fallen Shaman
Jo toho - potkal jsem ho taky tam ale nezaškrt se mi.
-
- Fallen Shaman
Nevíte někdo kde se objevuje žlutej Enraged Phantom? Modrý sem našel ve Festering Woods ale ty žlutý sem tam nepotkal.
Ten je myslím v Decaying Crypt ve Fields of Misery.
-
- Fallen Shaman
Díky moc - právě jsem dostal ty Enraged Phantom a dokonce mam zaškrtlýho i toho Sand dwellers, přitom bych přísahal že se mi včera nezaškrt.
Tak ted už jenom Maniacal Golgor a sem komletní (ten se vyskytuje ve Stoneford jestli se nepletu)
Tak ted už jenom Maniacal Golgor a sem komletní (ten se vyskytuje ve Stoneford jestli se nepletu)
V Core of Arreat, tam je to rychlovka...
-
- Fallen Shaman
Jojo, už sem ho dostal
kdyby někdo narazil na rare mallet lordy(a4) tak inv, zaplatím. Už sem jě hledal několikrát, ale bez úspěchu.
Tak sem konečně domlátitl rare na HC i SC. Zbejval malet lord a po asi 10-15 nájezdu na silver Spire 1 konečně padnul. Teď už zbejva jen unique, ale to bude zle na dlouho. Mám tak odhadem třetimu (
Já teď zakysnul na lovení dvou žluťáků .. a to sice Armaddon ... na toho si číhám v Gardens of Hope, projdu si 1. patro, pak 2. patro a zatím nic ale bude to jednodušší, než najít toho posledního a tím je Betrayed.
Taky mi chybí poslední armadon, jestli na nho nekdo narazite piste on-line sem furt odmena nemine
A jak dlouho budu muset cca hledat toho Betrayeda ? měl by být v té Tombě, ale to jsem zkoušel tak 10 her a našel jsem ji a když už ji najdu tak tam není .. jen obyč. Tak jsem zkusil dalších cca 15 až 20 her a našel jsem tu TOmbu 2x a opět nic nic..
EDIT: jo jinak Armaddona jsem konečně našel ! čekám ve hře na HC ... ozvu se Tobě.
EDIT: jo jinak Armaddona jsem konečně našel ! čekám ve hře na HC ... ozvu se Tobě.
Jinak jen se chci zeptat, když sbírám achiev tento zmíněnej, tak na HC pak musím sbírat znova ty rare a championy, že ?