New craft items
100 pokusů
R.I.P. 27.3.2014
Re: New craft items
Naposledy upravil(a) Zed23 dne 15.02.2013, 23:27 hod., celkem upraveno 1 x.
ja nechapem mojich prvych 10 kraftov
Hustý. Sice sem dal do kraftu teť už 10M, ale zvýšilo mě to DPS o 35k. Za 10M v AH bych si nepomohl ani o 5k. Prostě novej kraft naprosto luxusní boost.
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Sice sem ještě nic necraftil ale padl mi planek na Str Amulet .... gemu mám habaděj a essencema se bližím ke dvěm stovkám ..jinak co se New craftu týče sem spokojenější jak nikdy pač ten jeden danej stat je víc než luxusní a jak se to říká ?:) jednou to tam padne )
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Ted borecek na generalu postoval tohle
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Včera 30 amulů a prdlačka Snad se dneska poštěstí lepší... ale na followera jsem měl jeden s MF, tak aspoň něco
Ja uz vycraftil 450 amuletu a jen jeden byl o spetku lepsi, nez ten muj starej, jehoz puvodni cena byla 170M. Kazdopadne rollnout crit,cd a ias dohromady se mi nepodarilo ani jednou .
tak se zadařilo škoda že ne 10c ale i tak spokojenost - cca 250. pokus
Kurňa 250 či 450 pokusů? Kde berete ty essence? To snad hrajete ve dne v noci ne?
Já zatim vycraftil asi 20 kousků totálního odpadu, holt jsem byl vždycky na tohle smolař
Já zatim vycraftil asi 20 kousků totálního odpadu, holt jsem byl vždycky na tohle smolař
ja na hc toto z cca 60 celkovych pokusov
http://imgshack.cz/images/61346658493802274630.jpg
http://imgshack.cz/images/29225641783630853853.jpg
otazka je ked za par dni bude mat kazdy skoro top roll co bude potom ? casom uz asi nebude nutne craftit itemy ktora sa nedaju predat a nemaju velku sancu rollnut lepsie staty kedze mam pocit ze ten roll je predimenzovany ked vidim ako to rolluje ludom aj mne samemu...totalne to potopi ah a nikto uz nebude kupovat odtial veci ktore sa daju craftovat...zaujimave riesenie blizzu a som zvedavy co bude dalej...
http://imgshack.cz/images/61346658493802274630.jpg
http://imgshack.cz/images/29225641783630853853.jpg
otazka je ked za par dni bude mat kazdy skoro top roll co bude potom ? casom uz asi nebude nutne craftit itemy ktora sa nedaju predat a nemaju velku sancu rollnut lepsie staty kedze mam pocit ze ten roll je predimenzovany ked vidim ako to rolluje ludom aj mne samemu...totalne to potopi ah a nikto uz nebude kupovat odtial veci ktore sa daju craftovat...zaujimave riesenie blizzu a som zvedavy co bude dalej...
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:jardach85#2631
- Kontaktovat uživatele:
me padl cca na 50.pokus Amulet of inteligence: 126 str, 148 dex, 207 int, 165 vit, cd 95, cc 9, regenerace 191/s
Chci se zeptat - můj stav "účtu" se pohybuje v jednotkách milionů, asi jsem na to ještě pořádně nepřišel, nebo prostě nemám gear na to, abych mohl efektivné farmit. Vyplatí se mi zkoušet něco vyrobit, když vy tady píšete, že dobrý rolly vyšly třeba až na 100. pokus (jasně, je to o náhodě), já jsem dal zatím tak 10 pokusů, mám o 1/3 méně goldů (říkám, nejsem žádnej miliardář) a rolly nic moc...
To záleží na tvém momentálním equipu a taky který slot budeš craftit.
R.I.P. 27.3.2014
Žádnej zázrak, ale na můj první craft... a hned jsem si vylepšil dexterity u DH takže Vile Wardy musely pryč
Tak amulet se povedl už na 22. pokus, nějaký boost to je.
A tady na dps celkem slušné bracery, ale nenasadím je místo Lacuni.
A tady na dps celkem slušné bracery, ale nenasadím je místo Lacuni.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Na můj 45. pokus..nic moc, ale boost dává...
Neviem, ale ked vidim tie vase crafty zacinam mat pocit, ze teraz to uz Blizzard uplne zabil, teda aspon docasne. Mna by vazne zaujimalo kto a co este bude kupovat na Rmah ked top itemy su aktualne account bound...
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Konečně. Na cca. 150. pokus.