Slusny drop pochlubte se :-)
5K asi ne, ale nijak vysoko taky ne. To by musel mít CD nebo AS...
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
pred cca 14 dnema sem na podobny koukal a byly tam i za 5M , hodne se lisej avr dmgí :-) ty rozdili ve statech jsou nepatrne ale v goldech znatelne.Ale nechci tu flamovat. Tedkon po patchi vubec nevim co a jak s cenama novej update udelal.Ale ze by to byl vylozene crap to ne
Bohužel max pár mega. Rezisty a life % jsou garantované staty, stejně jako socket. I když mají pickup radius, ale ten nevím, jak se moc cení (když není v kombinaci třeba s MS na botách).
David123: Radsi se zdrz komentaru, to je uz pokolikaty co meles 'nehazej sem ty crapy´ !!! Akorat dovedes pindat, ale ze si nekoho chtel okrast na to neodpovis... OMG!
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
@David123
Zdrz se stupidnich komentaru, co je pro tebe crap, muze byt pro nekoho slusnej drop.
A pokud to nekdo nehraje nejak casto, tak nemusi mit takovy prehled.
A pokud se ti zda, ze nejakej topic nekam nepatri, tak to napis me, nebo nejakemu modovi, protoze vcera ti to nejak nevyslo, takze to radsi nech na modech co kam patri a nepatri.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Zdrz se stupidnich komentaru, co je pro tebe crap, muze byt pro nekoho slusnej drop.
A pokud to nekdo nehraje nejak casto, tak nemusi mit takovy prehled.
A pokud se ti zda, ze nejakej topic nekam nepatri, tak to napis me, nebo nejakemu modovi, protoze vcera ti to nejak nevyslo, takze to radsi nech na modech co kam patri a nepatri.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tak jak jsem sem dával lehce ironizující příspěvek s mým dropem - Moonlight ward,
viewtopic.php?f=129&t=5757&start=1120
tak se ten amulet prodal na první pokus za nějakých 850.000 goldů. Vím, v dnešní době jsou to drobné co se dají naloupat na jednom runu, ale samotného mne to překvapilo.
viewtopic.php?f=129&t=5757&start=1120
tak se ten amulet prodal na první pokus za nějakých 850.000 goldů. Vím, v dnešní době jsou to drobné co se dají naloupat na jednom runu, ale samotného mne to překvapilo.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Tak se konečně trochu poštěstilo...můj monk bude mít z tohoto kousku určitě radost (padlo mi to na wizzardovi, A3, crater lvl 2, MP5)
- Azazelík
- Wraith
- BattleTag:Azazel#2270
skoda,ze nenarollovalo aj ad alebo aspon vyssiu int [alebo as ] ale potesil..druha vec dropnuta co aj aktivne nosim,po ramenach..
Pěkný itemy Můžu se zeptat, tak obecně, jak poznat, že rare item má cenu milionů? Pochopil jsem, že třeba na rukách to je kombinace critu a attack speed, ale jak to je na jiných itemech? Hrál jsem jenom za WD, takže nerozpoznám, co je pro jiné charaktery žádané. Možná jsem už takhle pěkných pár milionů rozložil/prodal vendorovi
- Azazelík
- Wraith
- BattleTag:Azazel#2270
toto je velmi individualne..a niekedy sa zaciatocnikovi stane,ze item s dobrym rollom preda pod cenu ale aj o tom je D3Belzebub píše:Pěkný itemy Můžu se zeptat, tak obecně, jak poznat, že rare item má cenu milionů? Pochopil jsem, že třeba na rukách to je kombinace critu a attack speed, ale jak to je na jiných itemech? Hrál jsem jenom za WD, takže nerozpoznám, co je pro jiné charaktery žádané. Možná jsem už takhle pěkných pár milionů rozložil/prodal vendorovi
- barwajz
- Fallen Shaman
- BattleTag:barwajz#2964
Pro zajímavost dodávám info jak to dopadlo s mým RINGEM
Začal jsem někde na té miliardě, ale v té ceně jsou tam ringy které navíc mají buď crit/avgdmg/vita nebo ještě víc intelu.
Cenu jsem snižoval docela citlivě po cca 20M a nakonec se prstýnek prodal za 490.000.000 buyout.
Hodně štěstí při dropu!
Začal jsem někde na té miliardě, ale v té ceně jsou tam ringy které navíc mají buď crit/avgdmg/vita nebo ještě víc intelu.
Cenu jsem snižoval docela citlivě po cca 20M a nakonec se prstýnek prodal za 490.000.000 buyout.
Hodně štěstí při dropu!
Jsou pekne, ale bohuzel ta cena bude silene klesat (kvuli craftingu). Takze jestli je nepouzijes, doporucoval bych je prodat co nejrychleji, i pod cenou.
včera mi dropl nej item v dosavadní mé cestě Diablem. radost o to větší že i pro mě. Jedná se o IK armor a mrknout můžete na mojim profilu. http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908
Myslím že u bára to nebude tak horký :-) pořád je tu spousta baru co chce mít set bonus z IK. Takže ty ruky cenu budou mit i tak :-)Ragnarok píše:Jsou pekne, ale bohuzel ta cena bude silene klesat (kvuli craftingu). Takze jestli je nepouzijes, doporucoval bych je prodat co nejrychleji, i pod cenou.
Na tohle čekám už tisíc hodin hraní Nakonec prodáno za 390M
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 24.02.2013, 19:16 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Bud rad ze ses dockal.:-Dja stale cekam.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!