New craft items
Tak z 30 pokusů jeden slušněj, škoda těch malých critů. A místo Life after kill mohli být rezisty
Re: New craft items
Tak jsem zkousel novych par pokusu a vybavil jsem se
Tak si sypu popel na hlavu, že jsem na ty nový amulety nadával, asi 30 pokusů a mám z toho tohle:
Na damage se vyrovná tomu univerzálnímu původně koupenému pro wize za 160M (128 int., 92 dex. a str., AS9%, CC8%, CD77%).
Jen škoda toho rollu, takhle to vypadá, že mne okradli o dva affixy - ale on je asi jeden schovaný v síle a druhý v min. a max. dmg Mít tam ještě vitalitku, allrezist či AS, končím s craftěním
Koukal jsem na ceny amuletů na AH a nějak se lidem nechce zlevňovat, ale budou asi muset co
Na damage se vyrovná tomu univerzálnímu původně koupenému pro wize za 160M (128 int., 92 dex. a str., AS9%, CC8%, CD77%).
Jen škoda toho rollu, takhle to vypadá, že mne okradli o dva affixy - ale on je asi jeden schovaný v síle a druhý v min. a max. dmg Mít tam ještě vitalitku, allrezist či AS, končím s craftěním
Koukal jsem na ceny amuletů na AH a nějak se lidem nechce zlevňovat, ale budou asi muset co
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 18.02.2013, 09:36 hod., celkem upraveno 1 x.
Kdyz vynecham bracers (kde Lacuni budou asi vzdy TOP), tak u zbytku je ten craft dobry zpusob jak ziskat predmet mnohem levneji. Spoustu mych pratel se pustilo do craftingu a vetsina z nich ma predmety, ktere by na AH staly mnohem vice nez samotny craft. I kdyz je to hodne zavisle na "stesti", tak po cca 100 pokusech vzdy padne neco, co je vic nez zajimave
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Mne vcera celkom pekne shouldery procli ( vid profil)
Mal som po nedeli nafarmenych 226 esencii
Spravil som 126 shouldrov a 100 amuletov..... vsetko crap mimo tych shouldrov.
A maju zaujimavy nazov
A maju zaujimavy nazov
No a já teď craftím skoro jen bracery, protože pominu-li MS, nezískám Lacuni těchto statů: INT 200+. VIT 150+, AR 60+, +armor, CC5+Ragnarok píše:Kdyz vynecham bracers (kde Lacuni budou asi vzdy TOP)
-
- Gorebelly
by ma zaujimalo ci bracery rollnute s cca +300 int a 6% crit dokazu prebit tie moje... MS mam na inna kalhotach... asi skusim par pokusov dokial nedostanem minimalne s 6% critom a potom si to uz niak +- prepocitam. Ale skor si myslim ze nie
- Azazelík
- Wraith
- BattleTag:Azazel#2270
celkom pekne? ake krajsie by si si predstavoval?Papagaj píše:Mne vcera celkom pekne shouldery procli ( vid profil)
A maju zaujimavy nazov
VIdel jsem vycraftene bracery, ktere byly lepsi nez ty ktere mam (s 6%CC). Jenze nejde tak ani o MS jako o AS.
- Azazelík
- Wraith
som teraz vycraftil 30 shoulderov a jeden sa mi podarilo,ze 280 int 80 vit 12% life ale nemal allres ani armor..
na buduce pojdem skor rukavice asi..
na buduce pojdem skor rukavice asi..
-
- Gorebelly
No viac vitality.... poison resist mohol nahradit physical resist no a miesto 20% zlata 7 yard pickup radius a pohoda ;DAzazelík píše: celkom pekne? ake krajsie by si si predstavoval?
Což u většiny WD potřeba není, lepší je všechno ostatní.Ragnarok píše:Jenze nejde tak ani o MS jako o AS.
Tak tu nehodnotime co je lepsi pro ostatni class ale vseobecne co se vyplati craftit :-)
- Azazelík
- Wraith
ja si myslim,ze uz roll int,vit,allres,life je dobry,samozrejme,ze pr a physical res by potesil ale da sa to prehltnutPapagaj píše:No viac vitality.... poison resist mohol nahradit physical resist no a miesto 20% zlata 7 yard pickup radius a pohoda ;DAzazelík píše: celkom pekne? ake krajsie by si si predstavoval?
celkem slušný ramena asi na 15-20 pokus. add postava http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Já jsem si vycraftil bracers asi na 15 pokus. Jen škoda že nemají CC 6%. Ale oproti Lacuni co jsem měl s 97 int, CC 4% jsem dostal boost přes 4k dmg a 2.5k life
U bracers je to prostě o tom, jestli na nich potřebujete či nepotřebujete movement speed - Lacuni se kupujou víceméně jen kvůli němu a je jasný, že bez něj se daj koupit či vycraftit silnější bracers
Nechci se hadat, ale myslim, ze je mnohem vice lidi, kteri Lacuni kupuji spise kvuli AS ve spojeni s CC.
Nicmene, nevite nekdo o nejakem webu, kde by se zabyvali TOP vycraftenymi vecmi? Rad bych se pokochal, co se lidem povedlo za zazraky
Nicmene, nevite nekdo o nejakem webu, kde by se zabyvali TOP vycraftenymi vecmi? Rad bych se pokochal, co se lidem povedlo za zazraky
Bohužel nevím zda li se na craftovejch bracerech procuje Att speed.Kdyby jo tak je craftim jinak ne :-)
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Taky se domnívám, že u lacunek nejde ani tolik o ten MS... to je spíš příjemný bonus.
A AS% na bracerech neprocuje... u bracerů se jedná pouze o "garantovaný" proc na legendárce (což mají ty jediné LP).
A AS% na bracerech neprocuje... u bracerů se jedná pouze o "garantovaný" proc na legendárce (což mají ty jediné LP).