Neuvěřitelné štěstí a poté potupa
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Soldier251#1488
Ahoj, včera jsme hráli s kamarády 3.akt a padl mi legendární pásek, jak jsem viděl obrázek, hned mi bylo jasné oč jde a kluci měli na tsku země asi radost, protože jsem pěkně zařval, když jsem to viděl, byl to The Witching Hour, když jsem ho odkouzlil, byl jsem ohromen, měl 150 int, 74 vit, 11 all res, 9% attack speed a 49% CHD. Byl to můj doposavad nejlepší drop ve hře a věřil jsem že budu bohatý. Na konci runu jsem mrkl do aukce a podobné pásky stáli 200 000 000 a vejš, tak jsem ho dal za 150 000 000 na příhoz a 250 000 000 kup teď. Ale pak jsem si řekl, zkusím ho napostovat do trade chatu, třeba se někdo chytí (postl jsem to asi do 6), většinou psali borci: no set 600K, 2M, ale v posledním pokusu se ozval borec a napsal 190, říkám supr, budou rychlí prachy, tak jsem mu napsal ok. Pozval mě do party, otevřel trade a dal tam všechny svoje úspory co měl, něco málo přez 190M, ale pak začal psát do chatu, že pije kafe a ať to potvrdim, tak jsem to potvrdil, ale mezitím co mě odlákal od pozornosti na prachy tam ubral jednu cifru a místo 190M mi bylo na účet připsáno 19M. Když jsem nato přišel, bylo mi pánové opravdu do breku, co za svině žije tady na zemi. Nikomu podobný zážitek opravdu nepřeju, dávejte si na toto pozor, slyšel jsem to i od kámoše, ale on si toho naštěstí všiml a poslál borce do pr*ele a nic mu neprodal, ale taky to nebyla věc tak drahá. Ponaučení pro mě je, lepši je vrabec v hrsi než holub na střeše, neboli řečeno, příště nechám takovouhle věc raději v aukci, slevit se dá vždy a budu mít jisté prachy, takto mám jen pár goldů navíc a otřesný zážitek k tomu.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Re: Neuvěřitelné štěstí a poté potupa
Ludia su stale nepoucitelni...slintaju u toho ako pekne idu zarobit a nakoniec ich oj*bu.
Blizzard dal dokonca cca 5 sekundovy cas po zmene mnozstiev, kedy je accept button zasednuty...no evidentne nestaci a ludia ako ty by potrebovali az je zasednuty aspon pol hodiny.
Blizzard dal dokonca cca 5 sekundovy cas po zmene mnozstiev, kedy je accept button zasednuty...no evidentne nestaci a ludia ako ty by potrebovali az je zasednuty aspon pol hodiny.
promin, ale za to si prostě můžeš sám. Kdybys to nechal na AH tak bys těch 190 m do jednoho dne měl jistejch a připsanejch a to BEZ MOŽNOSTI OJEBU!! sou toho plná fora co se děje a ty se necháš takto vyškolit. No myslim, že poučení pro příště máš až běda.
tak snad kdyz prodavas neco tak drahyho tak je zaklad si poradne prekontrolovat kolik za to dostavas...
Co na to rict, chybama se clovek uci. Ja bych tahle "nikdy" neobchodoval, protoze lidi jsou zkratka sv*ne. Proto Blizz vymyslel aukci.
ne bliz nevymyslel aukci protoze jsou lidi sv ne, ale proto aby se napakoval..
Stala se mi naprosto stejná věc asi den po vydání 1.0.5 patche kdy měl Skorn ještě velkou hodnotu a já místo 150M potvrdil trade za 15M ..
Jak se říká , no . Chybama se člověk učí a od té doby se na trade kanály radši ani nepřipojuji , 80 % jsou oje*ávači a zbytek hloupý poláci ..
Jak se říká , no . Chybama se člověk učí a od té doby se na trade kanály radši ani nepřipojuji , 80 % jsou oje*ávači a zbytek hloupý poláci ..
ACh jo ... A že těch topicu o těhle pánech je spousta :-)
Je smůla, že jsi narazil na zloděje.
Blizzardu by určitě neubylo, pokud by do trade přidal cifrám oddělování čárkami jako např. v ah.
Blizzardu by určitě neubylo, pokud by do trade přidal cifrám oddělování čárkami jako např. v ah.
-
- Wraith
- BattleTag:Soldier251#1488
ja jsem to sem nepsal, aby mě někdo litoval, ale ba naopak, abych přispěl zkušeností. Ty čárky jak píše Petros by opravdu pomohli, v tradu je to nahečmané na sobě a je to nepřehledné. Z chyby jsem se poučil a budu doufat, že se brzy objevý podobný nebo ještě lepší drop.
- david123
- Gorebelly
- BattleTag:davidcz#2414
proto prodávám a nakupuji jedine na ah neco podobneho taky na mě jeden tipek zkoušel ale neuspěl
Nic si z toho nedelej, vzdyt se v podstate nic nestalo. Prakticky jsi prisel jen o par eur. V zivote se ti stanou horsi veci (tim te jako nechci nijak strasit )
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Toť otázka jestli by Blizz neubylo. Je to jen moje úvaha, ale může to být nepřehledné úmyslně právě proto, aby se toho hráči báli a obchodovali přes AH. Z prodeje ve hře Blizz nic nemá.Petros píše:Je smůla, že jsi narazil na zloděje.
Jinak jak už je zde psáno. Tohle je hodně školácká chyba. Věřim, že už se ti to nikdy nestane, ale poučení tě vyšlo dost draho.
tak jeden z duvodu proc je AH je presne tento problem :-) ne za vsím musíte videt penizky :-)
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Přišel jsi cca o 1 tis Kč... jsou horší věci na světě.
Je to samozřejmě Tvoje chyba (což sám dobře víš), ale stejně si myslim, že by tohle měl mít i Blizzard mnohem lépe pořešené. Ono se zorientovat u seriózně působícího dealu v těch 0 je docela opruz. Kdyby byla možnost si to přepnout třeba na M nebo tam bylo alespoň to oddělení čárkou... nebo i nějaké upozornění toho, co ten člověk dělá... třeba znázornění, že teď změnil částku... znemožnění vyhodit předmět 2 sec po uzavření trade okna.
Všechno tohle by v pohodě šlo udělat... a kdyby k tomu měl Blizzard vůli, udělal by to. Jenže neudělá, protože mu to kazí jehu bussines. I když prodáš za gold, stále mu jde provize... která minimálně zmenšuje množství gold v ekonomice a tím zvyšuje jeho cenu (z vůbec žádné na žádnou :-).
Je to samozřejmě Tvoje chyba (což sám dobře víš), ale stejně si myslim, že by tohle měl mít i Blizzard mnohem lépe pořešené. Ono se zorientovat u seriózně působícího dealu v těch 0 je docela opruz. Kdyby byla možnost si to přepnout třeba na M nebo tam bylo alespoň to oddělení čárkou... nebo i nějaké upozornění toho, co ten člověk dělá... třeba znázornění, že teď změnil částku... znemožnění vyhodit předmět 2 sec po uzavření trade okna.
Všechno tohle by v pohodě šlo udělat... a kdyby k tomu měl Blizzard vůli, udělal by to. Jenže neudělá, protože mu to kazí jehu bussines. I když prodáš za gold, stále mu jde provize... která minimálně zmenšuje množství gold v ekonomice a tím zvyšuje jeho cenu (z vůbec žádné na žádnou :-).
Presna tak, Blizz ma svoji aukci s 15% vydelkem. Proc by podporoval obchodovani pres "chat".
Kdyz pominu nejaky mouchy, aukce je good. Da se v ni hledat, tridit, nikdo te neozuli. Mas o obchodovani prehled. Atd.
Kdyz pominu nejaky mouchy, aukce je good. Da se v ni hledat, tridit, nikdo te neozuli. Mas o obchodovani prehled. Atd.
Hele uz kvuli lidem ktery radoby nevideli drop protoze farmili a bezeli tak u legendarek udelali svetelnou zari protoze si tzv.hodne lidi stezovalo ze nevidi legendarky.
Udelaj paprsek ze i slepec na jedno oko pozna ze mu tam neco asi lezi unikatniho.
V dalsim patchi pridaj hvezdicku na mapu aby dalsi placici lidi uspokojili.
Nezlob se na me ale pokavad proste chcete udelat kazdou ptakovinu do hry kvuli tomu ze jste nezodpovedny nebo spechate nebo nevim co se vsecko muze stat to potom ta hra muze hrat za vas :_(
Omlouvam se za takovou attack kritiku ale uz mi prijde ze vsecko co blizz udela je z hlediska komunity spatne a porad si tu nekteri placou na ramena ze by chteli tohle a tohle ....Vazne ta hra uz je tak lehka a pro hrace tak privetiva ze tecka mezi hodnotamy je sice malickost ale na strane blizzu uz bych to cejtil jako buzeraci ...
Omlouvam se ...asi sem podrazden z prace
Udelaj paprsek ze i slepec na jedno oko pozna ze mu tam neco asi lezi unikatniho.
V dalsim patchi pridaj hvezdicku na mapu aby dalsi placici lidi uspokojili.
Nezlob se na me ale pokavad proste chcete udelat kazdou ptakovinu do hry kvuli tomu ze jste nezodpovedny nebo spechate nebo nevim co se vsecko muze stat to potom ta hra muze hrat za vas :_(
Omlouvam se za takovou attack kritiku ale uz mi prijde ze vsecko co blizz udela je z hlediska komunity spatne a porad si tu nekteri placou na ramena ze by chteli tohle a tohle ....Vazne ta hra uz je tak lehka a pro hrace tak privetiva ze tecka mezi hodnotamy je sice malickost ale na strane blizzu uz bych to cejtil jako buzeraci ...
Omlouvam se ...asi sem podrazden z prace
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Kdyz davali do hry trade, tak asi pocitaly s tim, ze se bude tradovat i ve hre....
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
esopeso: Jen tem WW fnukalum dej co proto ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Koukám, že by tu někteří borci toho šmej*a nejraději poplácali po ramenou. Místo jednoduchého preventivního opatření se bude raději "dávat co proto fňukalům". Bravo, drsňáci.