Někdy méně znamená více a naopak.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.

Hlasování: Dotaz

Hraji Diablo a jsem spokojen.
32
45%
Hraji Diablo ale mám hodně připomínek ohledně mechaniky a možností Diabla.
30
42%
Nehraji Diablo ale pořád ho budu odsuzovat a pomlouvat protože.....
9
13%

Celkem hlasů: 71

esopeso
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983
Někdy méně znamená více a naopak.

Příspěvek od esopeso » 21.02.2013, 14:07 hod.

Dobrý den.

Topic jsem založil z důvodu toho , né aby se tu hráči navzajem uráželi ale abych si udělal přehled o zdejší komunitě na diablofans.cz

Anketní otázka je čistě pro orientaci jak na tom komunita CZ/SK zde na tomto webu je.

Můžete sem v klidu psát jakékoliv nedostatky hry,zárověn bych byl rád kdyby diskutujicí o problémech hry uváděli objektivní názory a né zrovna to co oni by potřebovali. Chtěl bych aby to mělo dobrej dopad celkově na hráče DIabla ale né pro lidi co tu hru nehrají a vlastně nemají ani zájem tu hru hrát.
Podotýkám nechci tu šířit flame ani nemám náladu řešit mindráky lidí který vlastně ani nepoznám a ani nevim co jsou zač a jediné co o nich vím je pouze jejich NICK.

Já mám spousta , podotýkám spousta připomínek a nápadů jak by Diablo mohlo vypadat ale jestli se to dá z realizovat to nevím. Osobně jsou určité věci za které Blizzard nenávidim a jsem si plně vědom chyb co zrovna Diablo 3 má.
Důležitá je konstruktivní kritika a nazory lidi který to myslejí s hrou dobře a nemusí na každém patchi či nějaké změně hry vidět jenom to nejhorší.
Napadlo mě že by se z toho dal udělat nějakej výtah a pak poslat report třeba na offico blizz :-) proč ne :-D
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Re: Někdy méně znamená více a naopak.

Příspěvek od Alfajk » 21.02.2013, 14:34 hod.

mit D3 "online politiku" jako ma D2,tudiz podporovat mody a zasahy do klienta,mame tu dokonalej skvost v aktualni grafice s vylepsenyma mechanikama D2...ale ne...mame tu to,co mame...

volil jsem moznost 2

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 21.02.2013, 14:36 hod.

Chybí mi odpověď typu "mám nějaké připomínky", nemám jich tolik :D
Asi nejvíc mi vadí prakticky nulová odměna na dropu na vyšších MP - lehce zvýšený MF je málo, představoval bych si lehce zvýšenou šanci na lepší roll u itemu - takhle na MP1 a MP10 maj itemy prakticky totožnou šanci na to, jak se (ne)povedou.

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 21.02.2013, 14:37 hod.

Takové příspěvky bych si přál dále.Objektivní konstruktivní kritika. Jen tak dál ! I já sám jsem volil možnost 2.
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 21.02.2013, 14:38 hod.

vem si,jaka by byla motivace,kdyby se treba na mp 10 nasobila urcitym zajimavym koeficientem sance nejenom na samotnej drop legendarek,ale i na jejich staty,ze proste kdyz uz by padla,tak by byla kvalitni...ale ted? 0 mfind a pada odpad, 600 mfind a pada uplne ten samej odpad...

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 21.02.2013, 14:47 hod.

Alfajk - v tom máš určitou pravdu ale já jsem si všiml že mi na větším mp a s větším mf naopak rolluji lepší affixi než na 0 a 0. Ale možná to tak ty nepocituješ.Chápu.

Nebavím se o itemech :-)
Obrázek

Vozi

Příspěvek od Vozi » 21.02.2013, 15:41 hod.

@Alfajk .. jo ten MF system zmrsili totalne, ale tak to je jenom dalsi krok v pristupu casual friendly a nic jineho uz ani cekat nelze...

Diablo 2 nastartovalo novodoby system customizace postav. Mam rad pribeh a cinematics, protoze Blizzard to umi, ale bohuzel, kdyz zjednodusili tu customizaci takovym zpusobem, tak je to pro mne dlouhodobe nehratelne. A to jsem Blizzardofil (W3, SC, SC2, WOW). Kazdy ale dela chyby, ikdyz tady chapu jejich zamer a tlak ze strany Activision. Udelali dobre hratelnou hru, ktera ma sanci oslovit sirsi masy hracu. Ze to vypada tak, jak to vypada je uz nutna dan a nezlepsi se to.

killerek
Wraith

Příspěvek od killerek » 21.02.2013, 16:20 hod.

Za me momentalne par veci.

Craft all tlacitko u gemu - zrovna predelavam zasoby sbirane od vydani a je to opruz.

Identify all tlacitko - duvod zrejmy

Boost 2hand zbrani a to ne jen affixama, jak udelali, ale i pomoci vyssi base damage. - vice pouzitelnych zbrani

Boost elemental damage affixu na zbranich, at vyrovnaji ty s +min/max a zaroven zapocitani toho elementalniho damage do vypoctu pro affix "Adds x% to ele. dam." - vice pouzitelnych zbrani

Nekde sem to cetl a nebylo by spatne mit cap na cc, cd a atack speed - rad bych nosil frostburny :twisted: (jen by potrebovali aspon moznost mit int/dex/str)

RedDwarf_Cz
Wraith

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 21.02.2013, 16:34 hod.

To je anketa, jak pojď mě ... Kde je možnost "Diablo už nehraju". Jsou tu i lidé, kteří tuhle hru nehrají a neplivou na ni. Když už zakládáš něco, tak tomu věnuj trochu času, ať to má nějakou úroveň a ne že tu něco v rychlosti vybliješ.

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 21.02.2013, 16:37 hod.

Dal jsem moznost cislo 3, i kdyz se s ni plne neztotoznuju...
Spise souhlasim s moznosti cislo 2 az na to, ze misto "hraji" bych tam mel "nehraji" :D

Diablo 3 mi samo o sobe nevadi... snad jen to, ze se jmenuje Diablo

Chybi mi tam vyvoj postav... skill tree i atributy
Abych to trochu vysvetlil... hra klade hrace do role petileteho ditete, ktere ani nevi, kam by pripadne volne body dalo...

Aukce... do Diabla nepatri. Ani obchody. (toto bylo i v D2 na battle.netu)
Nic se nevyrovna pocitu, kdyz najdete vec a nasledne si ji oblecete 8-)

Obtiznost... tohle mi vadi asi ze vseho nejvic.
Vyvojari se meli drzet planu udelat Inferno skutecne infernem. Hell by mel prece dokoncit jen malokdo... a inferno skutecne jen mala hrstka lidi...

Motivace... pred tydnem jsem si rekl, ze D3 zase zkusim... ale jakmile jsem si chvili zahral, vzpomnel jsem si proc jsem odesel... nemam zadnou motivaci hrat dal. Inferno dohrane, a co dal? Na neco takoveho stale cekam...

Dynamika souboju... tohle je na D3 super věc. Hral jsem za DH a tam je to znat. Tohle se mi moc libi :)

Dej... cinematics jsou skvělé a dej sam o sobe se mi strasne libi :)

Online... tato vlastnost by nemela byt vnucovana. Proto nemuzu hrat na HC - jednou jsem to zkusil, spadlo mi to (ted nevim jestli chybou meho pripojeni nebo Blizzard neco delal na serverech) a zabilo me to. Mela by existovat SP verze.

MF... by melo skutecne fungovat.

Tak snad si o me udelate obrazek ;)

Preju prijemne hrani, at uz hrajete cokoliv ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 21.02.2013, 16:40 hod.

Vozi - customizace postav tu v D3 je take ale v jine forme nez to bylo v D2. Já sam bych si chtel taky davat pointy do skillu a do atributu ale to ze to tu neni neznamena ze tu nemame moc variabilních buildu.
Myslim si ze tech buildu je tu daleko vice nez ve 2.
Co si matne pamatuji v D2 jsem hral hlavne Sorcku a moje dva buildy ?! Meteror a nebo Blizz. Nic vic nebylo. Podotykam to bylo na jednom z poslednich patchu a vim ze urcite patche upravovali postavu tak ze jsem musel kvuli patchi zmenit build protoze mi to blizz tak nastavil.Bylo to pro me vyhodnejsi.
Tak jsem zalozil novou postavu a jel jsem znova no.Hold se nedalo sviti.

Ale jinach chapu tvoje pripomínky.Cejtim to stejne ale prez to tu hru dal hraji protoze si na ni najdu to co me bavi :-)

Killerek : Naprosto souhlasim !!!! :-)

RedDwarf_Cz : Anketní otázka je čistě pro orientaci jak na tom komunita CZ/SK zde na tomto webu je.
Uprimě me moc nezajimaji nazory lidi co tu hru nehraji . Promin
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 21.02.2013, 16:54 hod.

Uvital bych, kdyby only char itemy mely jistej main stat daneho charu....
Aby nebyly vicemene predem dany itemy, ktere jsou top pro vetsinu charu...
Chat ve hre udelat formou oken, treba jak u facebooku byt nejsem jeho zastance...
Doladit problem se zvukem a v urcitych oblasti padani fps.
Moznost zvolit zobrazovani jen urcitych itemu (jako to ma Torchlight).
Jinak tu snad bylo vse receno, ale nejak neplanuji od hry odejit.:)
Treba takova blbost, jako zmena skinu itemu....ne jen barvy...
Konecne poradne dodelat AH, kdyz uz tam je, tak at aspon funguje poradne.
A jeste vymenit toho hybrida Azmodana za Siegbreakera....Siege vypada aspon cool (hrubej je ten jeho ocasek :-D) azmodan je hroznej paskvil.
No a Act4 hroznej humus, me prijde jam narychlo udelanej.
A ponny lvl delal totalni vypatlanec, za 5 minut me z toho boli oci a pusobi to dost smesne....zlatej cow lvl.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Vozi

Příspěvek od Vozi » 21.02.2013, 16:56 hod.

Ty volby se ti fakt povedly. Nechces proste videt nejvice hlasovanou moznost, ze diablo nehraji. Radeji tam das moznost diablo nehraji a PLIVU NA NEJ KDE MUZU. Trochu mne to pripomina diktaturni rezimy. Drtiva vetsina lidi z fora uz hru aktivne nehraje. To je proste realita a jako dukaz muzu dolozit muj dalekosahly off line friend list, ktery je nabity hardcore hraci a farmari, kteri i v bete odehrali stovky hodin. Proste si prejes, aby lidi hlasovali, ze to porad hraji, ikdyz to ma mouchy. Vnucovat lidem tuhle volbu je trochu alibisticke .. nemyslis?

Nemam problem dat volbu 3 z duvodu, ze diablo opravdu jiz nehraji. Mam odehrano +- 600 hodin a hra mne vydelala neskutecne penize, kdyz jsem hral aukci v dobe, kdy to frcelo. Na hru urcite neplivu a nebudu plivat. Chapu pohnutky Blizzu ohledne maximalizace zisku a tlak ze strany akcionaru z Activision. Hra vypada tak jak vypada a jinak uz ani vypadat po strance hernich mechanismu nebude. +- 600 hodin na titul bez PVP a malou customizaci je hodne slusne i tak.

RedDwarf_Cz
Wraith

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 21.02.2013, 16:59 hod.

esopeso--Aha, tak proto tam máš jako poslední odpověď "Diablo už nehraji" . Ty neumíš pochopit ty "ijáčku", že jsou zde lidé, co už hrají jiné hry? Jaký smysl má ta anketa? Nebo už nepatřím mezi tuhle komunitu? Tak potom tam nepatří ani ti, co dali 3 možnost Pověz mi, co mám zaškrtnout? Mám dát 3 možnost i přesto, že na tu hru neplivu? Tak pak to je lež? Poraď mi, co mám zaškrtnout, jsem fakt úplný hňup.

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 21.02.2013, 17:02 hod.

Na tebe jsem tu tak čekal.Přesně si ukazal svoje hezke IQ. Pokavad tu hru nehraju tak nebudu prispivat do komunity o urcite hre jelikoz ji nehraju.Pochopil jsem to jenom ja nebo co ?!
Misto toho abys napsal co by blizz mohl zmenit nebo co se ti na Dia libi ci nelibi budes tu zase flamovat a psat takoveto stupidni topici.
Prosimtebe nech to bejt a jdi si hrat tedy jine hry.
Dekuji
Obrázek

RedDwarf_Cz
Wraith

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 21.02.2013, 17:10 hod.

Pochopil jsem to jenom ja nebo co ?!-- Ne, ty jsi právě jedinný, co to nepochopil, což je ještě horší, když si zakladatel téhle ankety :-D
A smažte prosím ten můj "flame" na který zde mistr čekal

G843
Quill Rat
BattleTag:xG843x#2239

Příspěvek od G843 » 21.02.2013, 17:29 hod.

V diablu3 mi vadi momentalne nekolik veci.

1. Drop - uz nekolik mesicu mi nepadla jedinna vec kterou bych mohl pouzit. Uz nekolik mesicu hraji se stejnyma vecma. Proc mi proste nepadne nic lepsiho? To co pada je odpad ktery se nehodi ani do aukce. Proc na toto nema vliv nastaveni MP?? Precijen jaky mam duvod hrat MP10 kdyz mi tam padaji stejne nepouzitelne veci jako na MP1? Chtelo by to nejak poresit ten MF a MP co se tyka kvality dropnutych veci, protoze v tomto stavu opravdu nic nepada.

2. Cile - toto je primo spojene s prvnim problemem. Jako hrac diabla nemam v teto hre cil. Jiste, nekdo by podotknul ze mam paragon 62 a mym cilem je mit 100. S timto nesouhlasim, honit se pouze za paragonem neni cil, to jde proste ruku v ruce se hrou. Ale jaky ma mit hrac motiv travit hodiny ve hre? Paragon jde pomalu a honit se jen za nim nema smysl, veci ktere by vylepsily postavu od urciteho momentu proste nepadaji. Takze co ma hrace pohanet dale dopredu aby hrali a hrali?

3. Gemy - jako hrac DH potrebuji na svou postavu zelene kameny. Proc je ve hre system udelany tak, ze cenu jednoho zelenho kamenu si wizard koupi nekolik zlutych? Proc je tento charakter takto handicapovany? Neblo by lepsi ten CD dat proste na jiny kamen ktery je urceny jen a pouze do zbrane? Rubiny uz se cenove taktez priblizily teto hodnote. Dobre, ale proc porad ostatni typy gemu jsou za zlomek ceny? Bylo by snazsi mit proste vice typu gemu. Zakladni ktere by pridavaly main staty, a potom doplnkove treba do zbrane, hlavne takove ktere maji smysl. A posledni bod jsou ty nove pridane gemy. Ocekaval bych ze za tu cenu kolik stoji by toho daly vice nez +4 body do main statu.
Naposledy upravil(a) G843 dne 21.02.2013, 17:34 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

falen
Wraith
BattleTag:falen#1289

Příspěvek od falen » 21.02.2013, 17:32 hod.

Mě strašně štvou ty buff ikonky . Je jeich jen pět pokud se neplatu, další se nezobrazí.... . To by se mohlo změnit. Jsou dost malé, mohlo by jich tam být klidně deset (to snad nikdo nemá).

Dál mi taky vadí že inferno není inferno.... . Před tím než hru poprvé zlehčili jsem se plácal v prvním aktu na inf protože nepadali pořádné věci -> patch -> prošel jsem lehce až k diablovi.... . Zase bych to ztížil, respektive udělal další obtížnost a opravdu ostrou.

G843
Quill Rat
BattleTag:xG843x#2239

Příspěvek od G843 » 21.02.2013, 17:37 hod.

Pravda, inferno neni inferno.
Vzpominam jak jsem dosahl inferna a mesic behal v prvnim aktu.
Potom jsem presel do druheho, dostal jednu ranu a umrel. Tak jsem sel behat zpatky do prvniho aktu nez jsem vylepsil postavu natolik abych mohl jit do druheho.

Ovsem dnes to lze cele probehnout jen tak a bez problemu., neni tam temer vubec zadne odstupnovani od toho ze by kazdy akt mel byt tezsi....
Obrázek

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 21.02.2013, 17:39 hod.

RedDwarf_Cz píše:Pochopil jsem to jenom ja nebo co ?!-- Ne, ty jsi právě jedinný, co to nepochopil, což je ještě horší, když si zakladatel téhle ankety :-D
A smažte prosím ten můj "flame" na který zde mistr čekal

Je mi te vazne lito . i lide co tu hru nesnaseji nebo jim extreme vadi zde byly schopni napsat aspon nejake pripominky.Konstruktivni kritiku , a objektivne hodnotili nedostatky a pak prijdes ty :-D Ty jsi jenom ukazal svou hloupost.Anketa je jenom pro me , nic nerikajici vam nebo tobe.
Nevim kdo tu stale ze sebe dela mistra :idea:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“