Low level PvP
Tak ok ani hambace nemozu bit doplnim to na stranku turnaja nech je to ferove, nech ten turnaj vyrovnany
Re: Low level PvP
jeden taky ham je na rmah a dava my 1900 dmg + tak preto sa pytam .aby tam niekto namna stakym niecim nevybehol lebo to je viac ako 5 ringov dokopy:Da aby som zbytocne neequipoval char.nieje to lacne a uz dva itemy som kupil a neprisli my .amulet a ring nechapem
Tak uz je to dalsie obmedzenie eq pripisane na turnaji a ked ide o to ze ti este neprisli itemi cez RMAH tak nemas tam ze processing?
kupujem len na gold ah a na rmah len predavam.vcera my nepresiel amulet fajnovy a dnes ring.medzitym som kupil cca 8 itemov a tie mam .pisal som tiket aj na forum ale asi neporiesia nic:( neviem si to vysvetlit a jedine co ma napadlo ze obidva itemy tam boli pridane a hned kupene ze by niekto klikol buyout v tej istej sekunde ako ja a neako sa to buglo
Ked si poslal ticket tak treba len cakat na odpoved lebo urcite tam maju dost ticketov na riesenie
jo, to se mi taky stalo... nejde nic jinýho, než čekat... on by po nějaké době ten item měl přijít... mně botky přišly asi po 8mi hodinách
Violence solves everything.
hmm tak som zistil ze ticket to nieje.som len neaky feedback pisal.neviem tam nikde najst ticket furt my to dava neake odkazy a tipy co su my na dve veci .na nervy:D
Tak ja uz jsem vycemene hotov, jen jak prijdu dom tak pokud sem vyhral ramena prez noc tak je obliknu, pak bych rad vymenil jeste rings a wrist, za rare s +vit, sere me ze sem nevyhral zbran, cca stejna dmg jen mela +100vit, coz by bylo pekne znat :-(
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Aewi ... ro/4259732
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Aewi ... ro/4259732
Super a uz si prihlaseny na turnaj? Prihlas sa nech nas je tam viac a tympadom bude vacsia sranda
tam uz vas je 8, coz je idealni pocet na pavouka, pak uz leda 16, aby to dobre vychazelo, navic ja stejne nemam rad tento typ turnaju, je to neferovy. fer je kdyz kazdej odehraje s kazdym zapas dejme tomu na tech 5 vytezstvi a budou se mu pocitat body, ale tim pavoukem, i ten co by mohl byt druhej ze by dokazal porazit vsechny az na viteze, ale mel by smulu ze by potkal hned v prvnim kole toho co to cely vyhraje, tak chudak vypadne hned. doufam ze sem to nenapsal moc zmatene :-D
Nie ja som to pochopil a ten turnaj je spraveny preto na pavuka lebo som si nemyslel ze sa prida tolko hracov ale najblizsie co chystam bude urcite turnaj kazdy s kazdym na body ale tento zatial chcem nechat takto, ale ok respektujem tvoj nazor ze sa nechces pridat do turnaja kde sa hra formou pavuka ale dufam ze sa pridas potom d toho co sa bude hrat nabuduce, uz si chystam aj ceny pre prvych troch na ten buduci turnaj ale dueli si mozme dat len tak pre zabavu, kludne si ma pridaj k priatelom
jo to bude fajn, jinak kdyby vas byl blbej pocet na tento turnaj, treba 15, tak se toho 19tyho kdy je posledni moznost zapisu :-) jinak si te urcite pridam, ale stale mi chybi ramena, coz nevadi az tak, nejvic me sere tech 100vit co sem mohl mit na zbrani :-(
jo presne nevim ale bylo to 104vit a nakej ten dex. a dmg tusim jen o malinko vic nez mam na zbrani ted, jinak to byla leg. fist pro monka, muzu udelat screan, myslim ze i kdyz sem nevyhral tak ju v Ah uvidim ne? ale jen kdybys to fakt nutne musel videt :-D
nepotrebujem to vidiet ale ked to bola pre monka weaponka tak by mi to bolo k nicomu kedze mam barbarku ja ti verim neide o to ze by som ti neveril
koukal jsem ze barbarkaje pekna, 10k4 hp. nabehnes das stun, a pak stunujes bashem a o zbytek se stara rend co? taky sem napred chtel barbara, nakonec me usmlouval monk ze svym seven sided strike
no hej tak neako som to planoval ale tak siel som duel s Zmorrym a len velmi zriedka som ho dal na Dh stun neako nefunguje, da sa do ten ciernej blbosti co nvm ako sa vola a je v tom skoro stale no skratka Dhcko je velmi dobre aj na 20 lvl
ha tak to se budu muset zacit koukat po AH po lepsi fistce co mam ja mi dropla .... aewine ono uvids ze budes mit ruzny buildy pro nepratele meele a ranget taky sem tam mel SSS ale po par duelech se zmorym sem to zahodil protoze na to nebyl spirit celkove proti rangetkam je ten spirit des bez proti meele sem jeste nezkousel
Jj ten jeho DH je zakernej furt valute a smoke scren (bo jak se to jmenuje) ale ten jeho WD je mozna jeste zakernejsi
Jj ten jeho DH je zakernej furt valute a smoke scren (bo jak se to jmenuje) ale ten jeho WD je mozna jeste zakernejsi
tak s jeho WDckom som duel nedaval lebo ma stale odmietne ked s nim chcem dat duel no nvm preco