Diablo 3 s prstom v nose
Je to pravda hadat se dokola o jinych nazorech je zbytecny, ALE nemyslim si, ze to je chyba jen tech co maji negativni nazor.Ti co maji pozitivni tu debatu zrovna neulehcujou a maji na tom uplne stejny podil.
Jinac tenhle topic zalozil clovek co se chtel bavit o tom co se mu na D3 nelibi takze spis nechapu proc se do toho pletou lidi co se jim libi..stejne tak by se nemeli plest lidi co se jim d3 nelibi do topicu, ktery zalozil nekdo kdo se chce bavit o kladech diabla.
Prijde me postaveny na hlavu, ze si stezujou lidi v topicu o zaporech diabla na to, ze tu lidi ty zapory pisou...
tot muj nazor...
Jinac tenhle topic zalozil clovek co se chtel bavit o tom co se mu na D3 nelibi takze spis nechapu proc se do toho pletou lidi co se jim libi..stejne tak by se nemeli plest lidi co se jim d3 nelibi do topicu, ktery zalozil nekdo kdo se chce bavit o kladech diabla.
Prijde me postaveny na hlavu, ze si stezujou lidi v topicu o zaporech diabla na to, ze tu lidi ty zapory pisou...
tot muj nazor...
Re: Diablo 3 s prstom v nose
tato tema bola zalozena z dovodu lebo uz mi dosli nervy na blizzard a ich sluby, opisal som tie veci co ma se*u a ktore samozrejme ja nezmenim ale koli ktorym uz proste nemam chut hrat diablo 3 a chcel som pocut nazory inych na tie veci, z pohadu negativnej stranky
NEROZUMIEM na keru (uz som chcel nadavat) sa sem narhnula gay dúha a jeho privrzenci tepleho hniezdocka a zacali vypisovat ze sme hateri a ze nech to nehrame, ze nic nevieme a proste zacali trepat tie svoje bachorky.
""Naco sa vyjadrujete k D3 ked s nim nie ste spokojny"" napisal dúhovkar
smiesne, ozaj az hraniciace z ustavom, pretoze naco VY komentujete v teme ktora sa zas vam nepaci a nie ste s nou spokojny
Taktiez mmozte ignorovat...(pisem v mnoznom cisle - pre vsetkych jemu podobnych)
Samozrejme vy ste hrdinovia nesmrtelneho gaylorda len vy mate pravdu....
ja som tu nehladal motivaciu preco hrat a riesenie preco je to tak, ja som napisal ze koli tomu je to velky prepadak..
to ako keby sa fanusik realu madrid hadal s barceloncanom preco nefadi tmu jeho tymu
NEROZUMIEM na keru (uz som chcel nadavat) sa sem narhnula gay dúha a jeho privrzenci tepleho hniezdocka a zacali vypisovat ze sme hateri a ze nech to nehrame, ze nic nevieme a proste zacali trepat tie svoje bachorky.
""Naco sa vyjadrujete k D3 ked s nim nie ste spokojny"" napisal dúhovkar
smiesne, ozaj az hraniciace z ustavom, pretoze naco VY komentujete v teme ktora sa zas vam nepaci a nie ste s nou spokojny
Taktiez mmozte ignorovat...(pisem v mnoznom cisle - pre vsetkych jemu podobnych)
Samozrejme vy ste hrdinovia nesmrtelneho gaylorda len vy mate pravdu....
ja som tu nehladal motivaciu preco hrat a riesenie preco je to tak, ja som napisal ze koli tomu je to velky prepadak..
to ako keby sa fanusik realu madrid hadal s barceloncanom preco nefadi tmu jeho tymu
Neberte to ofenzívne, ale Možno by si stačilo prečítať tému "DŮLEŽITÉ INFORMACE K SEKCI OBECNÉ" a ušetril by si vám Haterom aj hráčom D3 dosť nervov :-). Ten druhý koment.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/TalRasha-2799/
http://darkd3.com/
http://d3up.com/
Paragon - 414
CLAN - EOS / Elders of Sanctuary
http://darkd3.com/
http://d3up.com/
Paragon - 414
CLAN - EOS / Elders of Sanctuary
Sám si si odpovedal.......Skus ísť hatovat na Real Madrid,priamo na ich fan stránku a daj mi vedieť ako to dopadlo.saldero píše:
...to ako keby sa fanusik realu madrid hadal s barceloncanom preco nefadi tmu jeho tymu....
Ináč označovať tu niekomu ako gay-a,len preto,že sprehladnil svoj post,vyjadruje to akým si človekom a to že ti došli argumenty.
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
manusky Tak saldero to napisal tak ako to je.Mimochodom pri pohlade na fotku a farebny styl pisania (praktikovany kvoli pocitu svojej dolezitosti) uzivatela ktory je tu prezyvany ,,duhovkar,, som aj ja nadobudol pocit ze je to gay.. Ale teraz k teme. Tiez mam pocit ze aj napriek tej WoW grafike bolo D3 zo zaciatku celkom ako tak dobre ,potom ale zlahcili inferno,tiez to pokazili z monster power. No a Paragon level mal len umelo predlzit hratelnost D3 ale moc sa to nepodarilo.Kedze nic dokopy nepada je farmenie nekonecne a dost nuda. v datadisku okrem noveho aktu a dvoch novych charakterov sa nedockame nicoho prevratneho co by mohlo zachranit hru.Je to skoda ta hra mala potencial.Ale teraz je to len arkada.skoda.
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
manusky11 - nemyslim ze by som pisal nejak vysoko odborne aby si tomu nepochopil.
k tvojej osobe poviem len tolkoto :
s hlupakom sa nehadaj, lebo ta stiahne na svoju uroven a prevalcuje ta skusenostami...
po 1.
totalne si vytrhol z konceptu nieco, co vlastne ako samote nedava zmysel,
ja osobne sa nehadam, nepresviecam, nikoho aby prestal hrat s D3, len som napisal a vyjadril svoje pocity z hry, takze nerozumiem o com tu furt tocis ty a tvoja partia (mozno si ten isty pod inym nickom)
napis mi jeden jediny prispevok ktory ta nabada k tomu aby si hru prestal hrat...
po 2.
ja som nemal v umysle nikoho urazit ani nemyslim ze som tak ucinil, ked mna nazves heterosexualom, mam sa za to urazit ked je to pravda?
z toho akou formou ten dotycny uzivatel pisal som usudil ze je takyto typ nepodarku cloveka a preto ho treba chapat trosku inak a neda sa s nim rozpravat normalne kedze uz sitou formou je rapidne odlisny od nas ... normalnych zdravych heterosexualov
s malym babetkom sa tiez nerozpravas o tom ze ides opravit vyfuk na aute lebo vrzga...
-- vsetko sa raz skocni -- ale mohli spravit aspon velkolepe finale a nie toto ...
k tvojej osobe poviem len tolkoto :
s hlupakom sa nehadaj, lebo ta stiahne na svoju uroven a prevalcuje ta skusenostami...
po 1.
totalne si vytrhol z konceptu nieco, co vlastne ako samote nedava zmysel,
ja osobne sa nehadam, nepresviecam, nikoho aby prestal hrat s D3, len som napisal a vyjadril svoje pocity z hry, takze nerozumiem o com tu furt tocis ty a tvoja partia (mozno si ten isty pod inym nickom)
napis mi jeden jediny prispevok ktory ta nabada k tomu aby si hru prestal hrat...
po 2.
ja som nemal v umysle nikoho urazit ani nemyslim ze som tak ucinil, ked mna nazves heterosexualom, mam sa za to urazit ked je to pravda?
z toho akou formou ten dotycny uzivatel pisal som usudil ze je takyto typ nepodarku cloveka a preto ho treba chapat trosku inak a neda sa s nim rozpravat normalne kedze uz sitou formou je rapidne odlisny od nas ... normalnych zdravych heterosexualov
s malym babetkom sa tiez nerozpravas o tom ze ides opravit vyfuk na aute lebo vrzga...
-- vsetko sa raz skocni -- ale mohli spravit aspon velkolepe finale a nie toto ...
Poprve co jsi napsal nekdy neco k tematu :-D skoda ze si opet musel zacit prezentovat mou osobu :-)Red Eagle píše:manusky Tak saldero to napisal tak ako to je.Mimochodom pri pohlade na fotku a farebny styl pisania (praktikovany kvoli pocitu svojej dolezitosti) uzivatela ktory je tu prezyvany ,,duhovkar,, som aj ja nadobudol pocit ze je to gay.. Ale teraz k teme. Tiez mam pocit ze aj napriek tej WoW grafike bolo D3 zo zaciatku celkom ako tak dobre ,potom ale zlahcili inferno,tiez to pokazili z monster power. No a Paragon level mal len umelo predlzit hratelnost D3 ale moc sa to nepodarilo.Kedze nic dokopy nepada je farmenie nekonecne a dost nuda. v datadisku okrem noveho aktu a dvoch novych charakterov sa nedockame nicoho prevratneho co by mohlo zachranit hru.Je to skoda ta hra mala potencial.Ale teraz je to len arkada.skoda.
Jestli vam staci tak malo soudit cloveka podle fotky a podle barvy pisma , to je vazne vykon :-) tleskám tobě i salderovi . Mužete si založit topic kde si budete všeci plakat na ramena , aha ja zapoměl on je to tento topic.Takto pardon už odcházím.
saldero _ k tobě reknu jenom jednu veci :-) Zacali jste si sami hate po tom co jsem rekl svuj nazor , ty jsi ho rekl ja ho rekl. Zacali jste se jak slepice tocit okolo jedne vety co jsem napsal :-D
a ty si myslis kdyby Real Madrid mel hodne spatny vysledky a velka vetsina skalnich byla znechucena, ze by to na strankach Realu neresili?To sis docela nabehl stim prikladem.Myslim, ze urcite ano a nejen na strankach..Stejne je na tom Diablo..To, ze momentalni situace je spatna neznamena, ze stou hrou a s blizzem koncis na vzdy.Jen proste davas najevo co se ti nelibi na necem co mas(nebo si mel) rad...manusky11 píše:Sám si si odpovedal.......Skus ísť hatovat na Real Madrid,priamo na ich fan stránku a daj mi vedieť ako to dopadlo.saldero píše:
...to ako keby sa fanusik realu madrid hadal s barceloncanom preco nefadi tmu jeho tymu....
Ináč označovať tu niekomu ako gay-a,len preto,že sprehladnil svoj post,vyjadruje to akým si človekom a to že ti došli argumenty.
Naposledy upravil(a) Reve dne 12.03.2013, 21:50 hod., celkem upraveno 1 x.
reve - uplny suhlas.
esoexpreso-
clovek uz podla vyzoru vie urcit kto sa pred nim nachadza,
hned prvym tvojim prispevkom v tejto teme si vytrhol z kontextu len to co tebe vyhovovalo a tym si uplne zhovadil moj nazor, a za druhe, pokracoval si v tom a pridaval si dlasie sprostosti.
Taktiez si ma odsudil na zaklade nazoru a hned si mi udelil status hater.
Zacnes prvy utocit a ked ti to niekto velkolepo vrati spet tak plačeš ako ti ublizuju.
esoexpreso-
clovek uz podla vyzoru vie urcit kto sa pred nim nachadza,
hned prvym tvojim prispevkom v tejto teme si vytrhol z kontextu len to co tebe vyhovovalo a tym si uplne zhovadil moj nazor, a za druhe, pokracoval si v tom a pridaval si dlasie sprostosti.
Taktiez si ma odsudil na zaklade nazoru a hned si mi udelil status hater.
Zacnes prvy utocit a ked ti to niekto velkolepo vrati spet tak plačeš ako ti ublizuju.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
takže:
"tato tema bola zalozena z dovodu lebo uz mi dosli nervy na blizzard a ich sluby, opisal som tie veci co ma se*u a ktore samozrejme ja nezmenim ale koli ktorym uz proste nemam chut hrat diablo 3 a chcel som pocut nazory inych na tie veci, z pohadu negativnej stranky
NEROZUMIEM na keru (uz som chcel nadavat) sa sem narhnula gay dúha a jeho privrzenci tepleho hniezdocka a zacali vypisovat ze sme hateri a ze nech to nehrame, ze nic nevieme a proste zacali trepat tie svoje bachorky."
bezduchý flame, vulgarismy, navíc hanobení skupiny obyvatel, čili i protizákonné
"nesmrtelneho gaylorda len vy mate pravdu..." "takyto typ nepodarku cloveka" "normalnych zdravych heterosexualov" - tentýž případ...
"pretoze naco VY komentujete v teme ktora sa zas vam nepaci a nie ste s nou spokojny Taktiez mmozte ignorovat..." takže podle téhle logiky si nyní může kdokoli založit téma O duševním stavu Saldera, a psát si tam různí diagnózy tvé osoby, a ty bys to ignoroval...
máš varování, za další flame je ban, svoje si řekl, teď už jen napadáš ostatní, kteří hrají Diablo kvůli sebemalichernějším důvodům, nejsi zdaleka jediný flamer, to neříkám, ale jsi nejvíc slyšet, takový lidi tu vážně nepotřebujeme... ostatním důrazně doporučuji dvakrát přemýšlet, než napíší další výlev podobného druhu, jako se tu objevují, a jestli to vážně k něčemu bude... a když pročtu celé téma znova, esopeso nebyl ten kdo rozdmýchával flame... tohle téma a jemu podobná (ne ta o problémech s D3, ale ta plná flame) končí
"tato tema bola zalozena z dovodu lebo uz mi dosli nervy na blizzard a ich sluby, opisal som tie veci co ma se*u a ktore samozrejme ja nezmenim ale koli ktorym uz proste nemam chut hrat diablo 3 a chcel som pocut nazory inych na tie veci, z pohadu negativnej stranky
NEROZUMIEM na keru (uz som chcel nadavat) sa sem narhnula gay dúha a jeho privrzenci tepleho hniezdocka a zacali vypisovat ze sme hateri a ze nech to nehrame, ze nic nevieme a proste zacali trepat tie svoje bachorky."
bezduchý flame, vulgarismy, navíc hanobení skupiny obyvatel, čili i protizákonné
"nesmrtelneho gaylorda len vy mate pravdu..." "takyto typ nepodarku cloveka" "normalnych zdravych heterosexualov" - tentýž případ...
"pretoze naco VY komentujete v teme ktora sa zas vam nepaci a nie ste s nou spokojny Taktiez mmozte ignorovat..." takže podle téhle logiky si nyní může kdokoli založit téma O duševním stavu Saldera, a psát si tam různí diagnózy tvé osoby, a ty bys to ignoroval...
máš varování, za další flame je ban, svoje si řekl, teď už jen napadáš ostatní, kteří hrají Diablo kvůli sebemalichernějším důvodům, nejsi zdaleka jediný flamer, to neříkám, ale jsi nejvíc slyšet, takový lidi tu vážně nepotřebujeme... ostatním důrazně doporučuji dvakrát přemýšlet, než napíší další výlev podobného druhu, jako se tu objevují, a jestli to vážně k něčemu bude... a když pročtu celé téma znova, esopeso nebyl ten kdo rozdmýchával flame... tohle téma a jemu podobná (ne ta o problémech s D3, ale ta plná flame) končí
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil