Diskuze o stavu D3
presne tak a od toho rychle ustoupili...a tvrzeni, ze inferno neni lehci? to je s prominutim blbost..ted muzes mit treba 20k dps a to inferno proste projdes..(mozna nakej boss te muze seknout) coz predtim s enrage a take dohealovavanim mozny nebylo...obtiznost je uplne nekde jinde, a hrat bez AH..no moc zabava to neni diky dropu kterej je prizpusobenej prave AH...MP10? to neni az tak zvednuti obtiznosti, ale spis delky toho jak to prochazis...
je tam spousta dalsich veci, ktery muzu videt jinak nez Grammator, ale nebudu to podrobneji rozebirat, protoze tady zacina trosku cenzura a nazory lidi co jsou dfans, ale radi by videli aby se budoucnost d3 ubirala jinym smerem zde uz nejsou moc tolerovany...
jinak ja urcite ne a myslim, ze takovych tady ani moc neni nikomu nevymlouvam, ze ho diablo porad bavit muze a chapu to.Kazdyho bavi neco jineho.
je tam spousta dalsich veci, ktery muzu videt jinak nez Grammator, ale nebudu to podrobneji rozebirat, protoze tady zacina trosku cenzura a nazory lidi co jsou dfans, ale radi by videli aby se budoucnost d3 ubirala jinym smerem zde uz nejsou moc tolerovany...
jinak ja urcite ne a myslim, ze takovych tady ani moc neni nikomu nevymlouvam, ze ho diablo porad bavit muze a chapu to.Kazdyho bavi neco jineho.
Re: Diskuze o stavu D3
Jeste kdyz jsem hraval wow tak vsichni kritizovali "welfare" system. Hrac si odejde par bg a raid a ma svuj gear jistej. To bylo prej strasne spatne. Diablo 3 je dokonala ukazka toho, jak funguje hra kdyz v ni zadny takovy "welfare" neni. Vsechno je jenom o rng, o haluzi, o stesti. Mam odehranych temer 500 hodin. Hra me bavi, je kral hack and slash. ALE: Uz asi 4ty patch jsem se logl do hry, pofarmil a zjistil ze porad zadny loot nepada. Za 300-350h farmy mi padlo min jak 10 itemu ktery by se daly prodat za balik. "Balik" pro me byl do 30 milionu. D3 je ciste jenom o gearu, build si muzu nacvakat behem vteriny uplne kterejkoliv takze neni co resit. A hra o gearu kde mi nepada gear? Jak fotbal a hokej bez golu. Taky se to da hrat.
Nejvetsi problem je v absenci jakekoliv progress krivky. Muzu dingnout 60 a jit farmit A1 MP1 a muze mi tam padnout nejlepsi gear ve hre. Muzu mit docela solidni gear, muzu farmit MP10 treba 100 hodin a nepadne mi ani jeden item co by se dal pouzit v MP5. MP byla dobra vec, ale takhle to postrada smysl. A muze za to zpackany MF ktery nefunguje (Ne, kdyz stejne o itemu rozhoduje roll tak MF dle me nefunguje).
Paragon lvly jsou taky dobry napad. Ale k cemu bych se hnal za paragonem, kdyz mi da par statu, par procent dmge a hp a jako bonus MF ktery nefunguje? Kdyby mi daval MF aspon nejakou sanci na dobrej item, tak nereknu ale takle? Sanci ze mi mozna neco rollne kdyz budu mit stesti? K nicemu.
Docela me potesil ten blue blog o zmene rollu z "1-100 na 75-100" jestli to tak fakt bude tak to mozna zmeni hodne. Takze se casem ukaze.
Nejvetsi problem je v absenci jakekoliv progress krivky. Muzu dingnout 60 a jit farmit A1 MP1 a muze mi tam padnout nejlepsi gear ve hre. Muzu mit docela solidni gear, muzu farmit MP10 treba 100 hodin a nepadne mi ani jeden item co by se dal pouzit v MP5. MP byla dobra vec, ale takhle to postrada smysl. A muze za to zpackany MF ktery nefunguje (Ne, kdyz stejne o itemu rozhoduje roll tak MF dle me nefunguje).
Paragon lvly jsou taky dobry napad. Ale k cemu bych se hnal za paragonem, kdyz mi da par statu, par procent dmge a hp a jako bonus MF ktery nefunguje? Kdyby mi daval MF aspon nejakou sanci na dobrej item, tak nereknu ale takle? Sanci ze mi mozna neco rollne kdyz budu mit stesti? K nicemu.
Docela me potesil ten blue blog o zmene rollu z "1-100 na 75-100" jestli to tak fakt bude tak to mozna zmeni hodne. Takze se casem ukaze.
@Grammator .. chodil jsem na tento web pred vydanim, byl jsem hodne aktivni a delalo tak hodne lidi, kteri jsou jiz nekolik mesicu offline ve hre v mem friend listu. To jsou pritom lidi, kteri tady cekali na kazdy podcast, diskutovali kazdou novinku z vyvoje hry a v bete odehrali i stovky hodin. A ja se ptam, kde v teto dobe byli jedinci, kteri si ted dovoli na tyto jedince plivat a nadavat jim do hateru? Proc maji neustalou snahu lezt do kazdeho topicu a bez konkretni vecne a prinosne reakce utoci na kohokoliv, kdo vyjadri svuj nesouhlas s cimkoliv ohledne D3? Dlouho jsem tyhle jedince nedokazal presne zaradit. Pomohlo mne az shlednuti filmu Agora. Ano, narazim presne na tu poblouznenou fanatickou "krestanskou policii", ktera chodila po meste a hazela kameny na pohany, Zidy a vsechny, kteri nebyli stejneho vyznani.
vozi souhlasim...i negativni nazor je nazor a mel by byt bran stejne jako pozitivni..ale flamu uz bylo moc to je pravda..ale ted jsou za spatny u adminu ti negativni, ale to neni spravny..meli by to byt rovnopravny a videl bych to tak, ze by se nemel nikdo z tech "negativistu" plest do topicu "optimistum" a naopak:)
Súhlasím,a preto každého názor je názor.Ale uvedomte si,že dotyčný nedostal týždňový ban za to,že kritizoval diablo,dostal to za niečo uplne iné.Doporučujrm si to prečítať znovu.Reve vie o čom píšem.Reve píše:
..... ze ho diablo porad bavit muze a chapu to.Kazdyho bavi neco jineho....
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
manusky11 dotycny dostal ban za to ze sa nechal vyprovokovat od provokatera (ten co pise farebne) ktory tu pravidelne zakerne a ucelovo vyvolava flame aby tym prilakal pozornost posledneho administratora na tejto stranke ktoreho D3 este bavi..
a vieme ako to potom dopadne ..
vieme o kom je rec ) a to co pisu vozi a Reve plne s tym suhlasim.
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
manusky ja vim za co dostal ban nebo varovani nebo co to je jedno...o tom, ale nemluvim..ja mluvim o tom, ze se grammator podle me opiral jen do tech co maji negativni nazory..a to nechapu proc, pac ten topic byl o negativech diabla...a srovnavani s tim, ze se muze zalozit topic o nekom a pak ho tam pomlouvat neberu jako rovnoceni prirovnany pac tohle by nebylo o diable..ale zato topic o negataivech diabla je...
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Jeden topic byl uzamčen, tak se to bude řešit ve druhém? Si na to založte topic "Výměna názorů ohledně Dfans"
Muzu se te zeptat proc se cejtis tak ukrivdeny ze musis porad o me mluvit , nejen ty a ostatni ?!Red Eagle píše:manusky11 dotycny dostal ban za to ze sa nechal vyprovokovat od provokatera (ten co pise farebne) ktory tu pravidelne zakerne a ucelovo vyvolava flame aby tym prilakal pozornost posledneho administratora na tejto stranke ktoreho D3 este bavi..
JA se snazim normalne diskutovat na urovni a rozebirat diablo .Od tebe jsem se nikdy nic poradne nedozvedel jenom tu kritizujes lidi kdyz neco napisou a nejen ty.Ja se snazim bavit s lidma co se jim to nelibi s nadhledem a s lidma co ta hra bavi se bavim o hre takove.
A kdyz nemam pravdu tak se dokazu i omluvit nebo priznat chybu coz malo kdo zvas umi jak jsem si vsimnul.
Z minuleho topicu jste na me zacali utocit po tom co jsem napsal : Tak uplně nejhorší ta hra není , hold musíme doufat v tom že blizz Dia nějak pozvedne na višší úrověn... Uvidíme necháme se překvapit :-)
Takze ja jsem provokater a flamer ?!
Misto toho aby si normalne rekl na rovinu co ti tak vadi i vam ostatnim tak me tu stavis do role nejakeho ditete kterej tu lidem zarizuje bany.Vazne vtipny , na to mam tak cas.
Edit : a pokavad je nekdo hulvat a prezentuje se jako p***** za to ja bohuzel nemuzu.Ja tu nesouhlasim se spousty nazory a nikdy jsem nikoho nezacal sproste osocovat ani nijak jinak !!!!
Ano, protoze argumenty jako "nemas pravdu, protoze me hra bavi" a "hra je to dobra, protoze se ji hodne prodalo (asi jako CoD ze)" jsou na urovni a s nadhledem. Nehlede na to cpat se do topicu "co vam na d3 vadi" s tim ze nemuzu rozdejchat kdyz nekomu neco vadi.
Casus : muj nazor na diablo byl napsanej milionkrat v jinych diskuzich,jelikoz jsi tu zrejmne novy tak ho asi neznas a posuzujes me podle jednoho prispevku.
Vazne :-) tady me uz nic neprekvapi.
Vazne :-) tady me uz nic neprekvapi.
Tento topik se jmenuje "Diskuze o stavu D3" né vyjmenuj všde co se ti na D3 nelíbí ...Casus píše:Ano, protoze argumenty jako "nemas pravdu, protoze me hra bavi" a "hra je to dobra, protoze se ji hodne prodalo (asi jako CoD ze)" jsou na urovni a s nadhledem. Nehlede na to cpat se do topicu "co vam na d3 vadi" s tim ze nemuzu rozdejchat kdyz nekomu neco vadi.
1. V diskuzi se nic nesmi kritizovat? To je naka tvoje interpretace slova diskuze? Nebo naka mistni interpretace?
2. To stejne vubec nema nic spolecnyho s tim, o cem jsem mluvil.
esopeso: ti je dvanact, ze se schovavas za nejakej nazor co ja neznam? Ze se nejak prezentujes a pak brecis kdyz nekdo reaguje? Neni nic jednodussiho nez prestat psat kraviny, pak je nikdo nebude hodnotit.
2. To stejne vubec nema nic spolecnyho s tim, o cem jsem mluvil.
esopeso: ti je dvanact, ze se schovavas za nejakej nazor co ja neznam? Ze se nejak prezentujes a pak brecis kdyz nekdo reaguje? Neni nic jednodussiho nez prestat psat kraviny, pak je nikdo nebude hodnotit.
Naposledy upravil(a) Casus dne 14.03.2013, 13:54 hod., celkem upraveno 1 x.
on mysli jinej topic coz zainteresovani lidi pochopi tak pokud o tom toho moc nevis tak doporucuju se dotoho neplest.Veverka píše:Tento topik se jmenuje "Diskuze o stavu D3" né vyjmenuj všde co se ti na D3 nelíbí ...Casus píše:Ano, protoze argumenty jako "nemas pravdu, protoze me hra bavi" a "hra je to dobra, protoze se ji hodne prodalo (asi jako CoD ze)" jsou na urovni a s nadhledem. Nehlede na to cpat se do topicu "co vam na d3 vadi" s tim ze nemuzu rozdejchat kdyz nekomu neco vadi.
Naposledy upravil(a) Reve dne 14.03.2013, 13:57 hod., celkem upraveno 1 x.
Nikdo nerekl ze se nic nesmi krotizovat ale jak pises je to DISKUZE a kdyz nekdo jen hazi blato a spinu s tim ze nehodla o nicem diskutovat pouze urazet a kritizovat tak to opravdu jako diskuzi neberu
Divim se esopresovy ze to drzi tak dlouho se tu bavit
Divim se esopresovy ze to drzi tak dlouho se tu bavit
Ehhh... cože? Diablo 3 je kral?Casus píše:Hra me bavi, je kral hack and slash.
To jsi myslel vazne?
Jo myslel, naprosto vazne. Je to samozrejme subjektivni, ale zadny jiny hack n slash me tak nechytlo. Smutnejsi na tom je ze samo o sobe (opet dle me) neni dobra hra, nema zadnou progress krivku a hromada vylozene nesmyslu zabiji dobrej zaklad.
Právě proto mi to přišlo divné... nejdřív napíšeš, že je král, a pak jaké to má nedostatky
Hrál jsi třeba D1 nebo D2?
Hrál jsi třeba D1 nebo D2?
No, tohle jsem zapomel napsat. Myslel jsem mezi dnesnima hrama. S tim, ze dnesni komerce nebude jak stary hry jsem se uz smiril tak to nejak nesrovnavam. Navic, dnesni hry jsou spis o grafice, atd. Na tech starsich jde krasne videt jak se snazili vymyslet mechaniky atd. tak aby to bylo zabavny a zvladly to tehdejsi kompy. Mozna je to nesrovnatelny.
Jo takhle... tak to chápu
I když musím uznat, že v žánru H'n'S u moderních her mě zaujala hra Torchlight 2... jinak souhlasím s tím co jsi napsal
I když musím uznat, že v žánru H'n'S u moderních her mě zaujala hra Torchlight 2... jinak souhlasím s tím co jsi napsal