Diablo dohrané - self found gear - dojmy

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Antabus
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo dohrané - self found gear - dojmy

Příspěvek od Antabus » 18.03.2013, 15:46 hod.

Díky,

tapeworm máš recht, chtelo by to dropnout k tomu tu chestu/boty nebo helmu s AR 8-) Nicméně ,zařídim se podle osvedčeného hesla v nejlepším přestaň a spíš než zuřivý hledaní dalších kousků IK setu se pustím do prací, který sem kvuli diablu odkládal, šidil a všemožně se vykecával, proč na ně není čas. Už mě zkrátka dostihly, vývoj mého hrdlořeza se tímto odkládá nejméně do konce dubna, kdo mě uvídí online, má povolení střílet.

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 18.03.2013, 16:23 hod.

Já myslím, že IK je pro něj jasná volba, když se na toho babulu podívám, tak armor má úplně v klidu, nahnal tím další AR což vyváží ztrátu 160 armor ... důležité bude, že to bude DPS boost jako blázen při jeho gearu ... a na "funkci" :-D to nebude mít vliv

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 20.03.2013, 14:23 hod.

pesimistický An7yk je opět zde!
ty jedeš stále selfgear? kuki taky doufám, páč jinak už nejedeš selfgear, pokud si dropnutou věc vyměnil za věc z AH ( je jedno jestli jsi ji koupil ty nebo někdo jiný :lol: )

k těm páskům, jsou krásné oba, otázkou ty 3% LS u IK, jestli bude tolik znát při malém DPS co hráči na HC mají, na druhou stranu ( nebo už ? ) bude více věcí IK, asi bych šáhnul kvuli setu. Withcing hour stejně asi jen tak nebude tak není co řešit :D

taky dost záleží podle mě, kolik máš teď DEX, pokud máš už třeba 500, tak tě 150 dex tolik nevytrhne, jako kdybys měl DEX jen 100, ten nárust dodge chance pak rapidně klesá

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 20.03.2013, 14:31 hod.

Ja uz selfgear davno nejedu.:-D
Ale changl jsem mu to za stary boty k barbovi, ktery mam uz nejakou dobu. (Padly ve hre)
Jinak bych mu za tu helmu dal daleko lepsi botky.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“