BHC - PL/DROP - RIP

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Tapeworm
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tapeworm#2172
Re: BHC - PL/DROP - RIP

Příspěvek od Tapeworm » 22.03.2013, 11:05 hod.

Tak to určitě. Včera jsem narazil v A2 na MP5 na divný mouchy. Vůbec první elitka co hraju u které jsem se rozhodl, že je nechám bejt. Třikrát sem k nim šel a pokaždé sem byl skoro bez life ještě než jsem mohl něco udělat.
Petros byl v menu tak jsem mu napsal jestli si nechce otestovat EHP. Okamžitě přišel na pomoc. Něco na sebe oblékl a hurá na to. Je tedy fakt, že to co mne během krátké chvilky stálo skoro celý život Petrose jen tak lehce lechtalo. I z toho co jsem koukal, ale bylo jasné, že mouchy nakládaj dost. Petrosovi lítaly HPčka mnohem víc než když jdeme ubery. Normálně mu to skočí o milimetr dolu a hned zas dohealuje. Tentokrát ty skoky mohly být možná i o 3 milimetry :)

xpandelx
Gorebelly
BattleTag:xpandelx #2976

Příspěvek od xpandelx » 22.03.2013, 11:09 hod.

Tak včera mi ripla Barbarka ak by mal niekto chuť poexpiť (resp.pomôcť) budem rád.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/xpan ... o/25942354 (RIPka)

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 22.03.2013, 11:42 hod.

Kam se obrátit s expením tady už asi ví každý ;-)

worme, ty jsi jako ve městě v klídečku sledoval, jak mu skáčou HPčka až o 3mm jo? teda tvůj ledový klid bych chtěl mít!! ten se tam chudák musel zapotit ... =))

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 22.03.2013, 12:43 hod.

Tak to zase né to se budu bránit. Nesledoval jsem to ve městě, ale šel jsem tam statečně s ním. I když většina masařek šla po Petrosovi "ani nevim proč Petros ty mouchy tak přitahuje. Vždycky sem myslel, že mouchy sedaj na ....." tak i přes to ty dvě mouchy co se dostali k mému WD mu dost nakládaly.
Affixi "prohlédl jsem si je jen díky tomu, že je Petros zaměstnal" - Horde, Electr, Arcane a poslední nevim. Nejvíc mi dávala zabrat ta elektrika.

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 22.03.2013, 22:47 hod.

Tomu se mi ani nechce verit, ze by elektrika Petrovi vzala 3mm HP!!! Me elektrika neskodila ani kdyz jsem sel solo MP5 horde elitku a to jsem proti Petrovi chcipak :) U Petra bych spis tipoval ty 3mm na arcany, ktery nalozit dokazou - je to jedinej dost OP affix, ktery monstra ve hre maji proti cunikum, protoze vsechno ostatni je polivcicka, ktera moc nehreje :)

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 22.03.2013, 23:35 hod.

Tam šlo spíše o celkové množství nepříjemností na malém prostoru. Jednalo se o úzkou chodbu v hrobce Tomb of Khan Dakab, kde nebylo příliš prostoru pro nějaké taktické manévry. Krom hordy masařek na zádech jsem se po kolena brodil v zeleném hnusu (čtvrtý affix byl Plagued), do toho mě neustále olizovaly paprsky několika arcane koulí spolu s elektrikou, zkrátka samé veselé věci. Vskutku příjemný test EHP, díky červe! :D

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 23.03.2013, 09:10 hod.

No jeste ze Petr byl v menu. Znám se a asi bych to stejně nevzdal a šel na ne i sám. Otázka je jak by to dopadlo.

xSDx
Quill Rat
BattleTag:Tlapka#2666

Příspěvek od xSDx » 24.03.2013, 11:47 hod.

Podle me ubiral nejvic Plagued affix.
Jsou to kruhove plochy, a pokud stojis na miste kde se prekryvaji treba 3,dmg se nasobi a tak ten zivot leti dolu jak na zvonkove draze.
Neco podobneho jak u Azmodanka ten jeho cerny sliz

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 26.03.2013, 00:43 hod.

Sorry za OT, ale trošku jsem brouzdal a narazil na tento char s pěkným gearem za několik miliard. Pohřbít ho asi nebyl příjemnej pocit.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/vaul ... o/25725355

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 26.03.2013, 01:05 hod.

Smutny je ze pohrbit DH ani moc prace neda :D

xSDx
Quill Rat
BattleTag:Tlapka#2666

Příspěvek od xSDx » 26.03.2013, 08:37 hod.

Disconnect to zaridi kazdemu ;)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 26.03.2013, 08:46 hod.

Kdybych se mel furt bat DC, tak to nemuzu hrat.:-D

Omg, rano jsem dal auto do servisu a vzal si z firmy jiny a ted cumim a mam tam prazskou spz, odedneska chodim kanalama.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“