Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
kolij
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Kolij#2462
Re: Pojeďme D3 po kolejích D2!

Příspěvek od kolij » 30.03.2013, 14:44 hod.

Já pojedu taky HC a proč tady všichni mluvíte o ňákým mempu za biliony? :D já myslím, že budem rádi když nám padne obyč Andarielka s 25% fire :D

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 14:47 hod.

dawemorraless: Píšu výš, taky hraju solo. A ve friendech nemám nikoho :P

Hele, četls poslední znění pravidel? Jsi zapsanej, takže jestli je vše OK, ať to vím.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 14:50 hod.

kolij: Čti pozorně lumpe :P...Ať pak nejsi překvapenej :P...O Mempu za 1bilion tu píšu stále jen já za prvé, aby se to nepletlo, používám jeden velmi cennej příklad. za druhé tak všem lépe dochází, důsledky přijatých pravidel OK?...navíc, já věřím tomu, že dle Murphyho zákonů, zrovna nám takový věci padat budou,...jen jako zákon schválnosti :P :P

fuxicek
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 30.03.2013, 14:52 hod.

hele jak dlouho vas to bude bavit? vzdyt je to sadomasochisticky styl, kdyby bez ah, tak to pochopim, ale to dal je uz naprosta onanie, neumim si treba predstavit ze bych naplno nevyuzival skilly(ellective mode), kazdopadne good luck, jinak mam na americe monka rozjeteho zatim na sestce nebo tak, ale do tohoto masochistickeho doupete asi nevniknu.

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 30.03.2013, 14:59 hod.

Všecko OK ;)
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 15:01 hod.

fuxicek: hele, četl jsi na str 5 co je tam ten žlutej sumář ode mě? Není na tom nic extra onanistickýho, jen když lehneš, přijdeš opředmět, když budeš chtít jinej build budeš muset založit novou figuru (bez elektive) a to je asi tak skro to podstatný. Jestli je to na tebe moc,..NO PROBLEMO, papa..

PS: Zpráva pro bezvěrce :P: Já jsem snad do patche 1.4 nevěděl, že elective mod existuje :P Fakt :P A pak jsem čuměl, jak to, že maj lidi narvaný na liště dva pokřiky :P...A kosil jsem ty monstry stejně hlava nehlava :P...

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 30.03.2013, 15:03 hod.

@fuxicek když mě to nebude bavit pořád mám EU servr :) můžu 1 tak a po 2 tak :) ale vypadá to na hodně času na US :D
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Lavafrost
Quill Rat

Příspěvek od Lavafrost » 30.03.2013, 15:03 hod.

ešte k tomu ničeniu predmetov za rip... tak podľa mňa je ešte horšie zničiť si nejaký dobrý item na sebe, ktorý ti padol... ako prísť o celú postavu na HC :P

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 30.03.2013, 15:09 hod.

me jen prijde velika skoda nevyuzit potencial hry naplno, proto pisu o masochismu, ale pokud vas to bude bavit, tak lets go hosi...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 15:11 hod.

Lavafrost: Uznávám, že je to dobře vymyšlenej trest :P...ale za mě, ty dropy si neplatíš zlatem a za tím dropem nestojí 1 000 000 h farmení s cílem ten předmět koupí. Ty peníze neodpovídaj cenám předmětů, jsou přepálený. Co tím říkám? Když rozmlátíš Mempo u kováře, OK, bude to kruté, ale když ti padne dobrá andariela, budeš ty šmejdy kosit i sní hlava nehlava :P,...a třeba pak padne další dobrá helma. Ale nepohřbíš si nikdy kompet vymazlenou postavu.

Dobrá rada, kterou jsem tu už říkal. Snažme se na 100% ať nechcípneme (jako na HC)...a o gear se nemusíte bát 8-) ..

edit: Hra dala, hra vzala,..taková jsou pravidla,..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 30.03.2013, 15:18 hod., celkem upraveno 4 x.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 15:13 hod.

fuxicek: Ale my klidně budeme využívat potenciál stejně jako ty, když budeme mít chuť!...Jen na EU servru a s jinou figurou, přece :P...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 15:23 hod.

ZOMBE, kds byl? máš tu hodně čtiva :P. Pravidla už dostaly reálnou ucelenější formu, tak až to pročteš a promyslíš, dej vědět, co ty na to (v tvém případě hlavně s postojem k US servrům)

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 30.03.2013, 15:30 hod.

Zdravím :!:

Už jsem tu a celé jsem to pročetl :D
S novými pravidly souhlasím, bez elective modu to bude alespoň zajímavější :D

Zkusím si na US serverech zahrát, uvidím jak to pojede... snad se večer konečně rozhodnu...

Jinak jakou odezvu máte vy na US serverech?
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 15:37 hod.

ZOMB: No, já to nemám jak změřit číselně, jak ty, ale když hraju (od rána jedu BETA testing, kde jsem na problém s elective a passivkama narazil), pocitově je trochu cejtit, že není úplně stejný, ale hratelný je to v poho, všechno maká,...kdyby to takhle bylo na EU, nenapadlo by mě, že je něco divnýho,...jinak za celou dobu, co to tu řešíme jsem zjistil, že na US servrech hraje celkem překvapivé množství lidí,...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 15:51 hod.

Poznatky z testu: Fungovat to bude!. V testu jsem jel s Hota a dosáhl LvL 5. Tím se mi oteřel Rend. Stojím před volbou jít na rend. Zůstávám zatím u Hota. Kdybych vzal rend hned, nemohu už se k Hota nikdy vrátit. Paráda, v praxi to vypadá líp, než na papíře. Je to úplně jasný a zřetelný, jak se to bude hrát.

Ba co víc! Až teď mi došlo, že je ten systém ještě lepší, než jsem myslel. Protože teď, pokud jsem nevzal Rend, mohu runu ro runě (ale už jen doprava) testovat Hota, nebo se u některé zastavit, než se rozhodnu pro Rend. Nebo zůstanu nadobro u Hota.

Výsledek: Když se to vezme kolem a kolem, dá se říct, že jsme nechali i přes restrikce parádní prostor čtyřikrát změnit skill v "Secondary skills". Ale pouze s vědomím, že už se po změně výš (doprava) nelze vrátit zpět.

Je to parádní, dám to sem zeleně, tohle je přesný vysvětlení.

Plavec
Fallen Shaman

Příspěvek od Plavec » 30.03.2013, 15:59 hod.

Dnes se pokusím přeinstalovat D3, neboŤ jsem zjistil že při mých 10-ti veřinových seknutích se sekne pouze diablo, nikoliv celý počítač. Můžu normálně sjet do winu, přepnout písničku vrátit se do hry a hra stále nejede. Nemáte nějáký návrh jak to spravit bez přeinstalování? CO si pamatuju tak to trvá strašně dlouho.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 16:04 hod.

Plavec: Mě se tohle nikdy nedělo, tkaže nepomůžu pomoct. Hlavně to zprovozni, tady se to dobře vyvíjí a chci to brzo spustit slavnostně se všema zapsanejma.

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 30.03.2013, 16:06 hod.

DrSma: Odezvu zjistíš ze sloupce vlevo od resource (fury, arcane power, atred/discipline atd.)
Pokud je dobrá, sloupec je zelený, špatná oranžový a hrozná červený... pokud na ten sloupec najedez, dovíš se přesnou číselnou hodnotu :D
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 16:11 hod.

ZOMB: Co já se tu nedozvím 8-) ..

edit: Zelená, 255 msec...občas mi to na chíli spadne na oranžovou a zas vyleze na zelenou,..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 16:21 hod.

Poznatky z testu: PARÁDA!...Chlapci, už nemusím jak magor sbírat tunu "žlutýho" plepsu, abych si vydělal, ale když vidím, že na zem dropla 1h kuše, tak na ní dlabu!..na co by byla barbovi, že?...A prachů bude na rozdávání, tak co se s tím tahat,...Začíná se mi to OPRAVDU líbit,...

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“