The Expendables

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: The Expendables - Tapeworm, Kuki, Petros a Spiderer

Příspěvek od Kuki10 » 16.04.2013, 12:09 hod.

Ja jel tedka pasivky klasika na pickup, garga, gumidky, zaby, spirit a vysavac.
A testoval jsem co misto totemu a zkusil jsem horrify, pac me nic lepsiho nenapadlo....s runou na ms, ale moc jsem to nevyuzil, jen kdyz byly elity u me a bylo horko.:-D
Ale zase solo nevydrzim v totemu stat....
No zkusim postupne rady a uvidi se.:)
Kazdopadne diky moc.:)
Jo a ti pavouci nejsou spatny, ale je to takovy nevim......stejne kdyz uhejbam, tak se me mana doplni...tezko rict.
Vzal bych priste pejsky na absorpci, ale kdyz oni hned lehnou.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 16.04.2013, 15:46 hod.

Hafani na větší MP nic nevydrží a to je jejich hlavní problém. Spoléháš na 10% redukci a jakmile nemáš hafany dostaneš to naplno. Já nedám dopustit na stuntovacího gargu a hafany beru opravdu jen na ubery. Tam kupodivu moc neumíraj jen magda a king je občas sundaj.
Pavouci na manu na větší MP by byl bonus jak prase, ale prostě se mi to nedaří zkoordinovat s vypouštěním medvědů. Vždycky to chvilku testuju, ale je to hrůza :( Pavouci dávaj i solidní DMG.
Já už zvažoval a zkoušel ledacos, ale pokaždé se zase vrátím ke klasice. Mám sice v hlavě můj vysněný build, ale na HC není možný na to seskládat solidní gear :(
Jinak co jsem už zkoušel a testoval.
Horryfi s runou na armor - dobrej únikovej skill, ale jelikož spirit walk je v podstatě nutnost na HC tak už by byly únikové skilly dva a přece nebudu jenom utíkat :) ostatní runy na horryfi se mi moc nezdaj.
Spirit walk - Jaunt - ostatní bonusy z run vzhledem na spotřebu many nebo dmg, které na větší MP dostávám jsou k smíchu. Ta sekunda navíc se vyplatí prostě nejvíc
HEX - nějak mne to nezaujalo, šaman má velkej CD a jediná nevim jestli použitelná ale minimálně srandovní runa je tam Angry Chicken :)
Pejsci - runa na redukci dmg je jasná volba. Z ostatních možná Final Gift jelikož čoklové umíraj často bude víc globu. Hodně lidí běhá s leechovacíma pejskama. Podle mého je to nesmysl, protože psi dávaj tak malé dmg, že to léčení od nich není ani znát.
Soul harvest "vysavač" - dlouho jsem hrával s runou Soul to Waste na prodloužení efektu jelikož vysavač využívám hlavně při útoku a často tak jsem začal využívat Vangeful Spirit na dmg a nakládá to fakt solidně používám to pořád v podstatě jako další formu útoku takže dobu trvání neřešim. Zajímavá je runa Languish, ale zase je to spíše dobré na útěk než na útok.
Sacrifice - podle mého to má obrovskej potenciál a neskutečný řachy to dává, ale bez gearu na redukci CD u psů na nulu je to nehratelné a na HC se to nedá sehnat na použitelnejch itemech. Runu asi Next od Kin kdybych to mohl hrát.
Mass Confusion - na SC to hodně lidí používá já tumu nějak nepřišel na chuť.
Zombie Charger - medvědi není co řešit. Ostatní runy jsou proti medvědům slabší.
Spirit barrage - dává slušný pecky, ale musí se tím mířit a pokud se nepoužije první runa je to hroznej vysavač na manu.
ACID - první runa na farmu pokud bych to bral na ubery vzal bych asi třetí runu. Na ubery ale rozhodně lepší medvědi a nejsou tak náročný na manu.
Wall of Zombies - mohlo by být dobré pokud bych jel čistě nějakej pomocnej build pro partu do útočného buildu se to moc nehodí
Garga - bruiser "vyhovuje mi stun, kterej dává celkem často" ještě dost lidí používá Restles Giant, ale podle mého na farmu nevhodné protože elitky jsou častěji než jednou za dvě minuty a spustí se to i když je 5 mobů okolo takže kolikrát úplně nevhodně a na bossíky 1x za dvě minuty to se zvětší možná na začátku boje jednou podruhé už to většinou nestihne.
BB Voodoo - Slam dance na dmg celé party nebo Rain dance na regeneraci many "pak je to pro partu užitečné jen co se týká AS a MS"
Fetish Army - vzhledem k 120s CD a dmg co dávaj sem neschledal jako užitečné.
Graps of the Dead - s druhou runou to spomaluje enemáky a dává slušný DMG, ale nevím místo čeho bych to dal leda místo totemu. Pro nějakej podpůrnej build by to mohla být užitečná věc, ale podpůrnej build nebude mít moc dmg takže bude lepší první runa.
Firebats - nelíbí se mi zkoušel jsem a nevyhovuje.
Haunt - kdyby nebylo dia tak přebarvený tak by to mohlo být použitelné, ale takhle se těžko hlídá kdy vyčarovat nového ducha "o těch duchách co pouštíte při hraní nemluvim" s runou na manu nebo na life zajímavá volba, ale není to pořádně vidět.
Mouchy sem pořádně ještě netestoval.

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 17.04.2013, 04:04 hod.

BlackMage17: normální server, na PTR by to nebyla žádná výzva. :)
Bitka trvala 7 minut, což je dost. Zkusím zvýšit dps bez výraznější ztráty ehp, poladím build a udělám komplexnější run na mp10. Pojedu asi sám, abych nezabil některého ze svých spolubojovníků :D a nahraji to na video, které sem pak hodím.

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 17.04.2013, 14:09 hod.

Blahoslaven budiš Oraclus :)
15.4. 22:25 si tak spolu s Oraclem jedeme ten náš fast run A3 MP2 (Run cca 25min, 20M/hour exp) Už to jdeme snad po osmé a tak se na TS bavíme a já si klasicky stěžuju na poskytovatele(T-mobile ADSL) a na tu latenci co mi tam občas skáče...říkám dám poslední run, ráno brzo vstávám do fachy...Jsme na Mostě kde jak víme není moc hluchejch míst kde by nebyly nějaký ty moby nebo elitky...tak si tak v klídku běžíme vše padá jak na běžícím pásu a najednou něco co jsem do tý doby nezažil a doufám, že už ani nezažiju...pokytovatel jako by nás odposlouchával a řekl si, buď rád že ti to vůbec běží...vše kolem mě se zastaví jen já tam běhám a hejbuse - do TS řvu co se to děje co to? Když po nekonečnejch cca 20s se zjevim v menu a disconect...z hrůzou zjišťuju, že mi nejde net(což se za ty dva roky co mám ADSL nestalo) Okamžitě se snazím něco s tim udělat a zjistit jestli můj křehkej zabiják žije...naštěstí se mnou byl barb Oraclus, tak jsem se modlil, aby se tam o mě mezi těmy moby postaral(naštěstí jsem nefajtily z žádným pakem) No co vám budu povidát oko jsem skoro nezamhouřil, volal jsem lidem které znám osobně a také hrají D3 jestli jsem živý nebo ve věčnejch lovištích - ovšem bezúspěšně...Až ráno mě napadlo, že mám net v mobilu a tak jsem zavítal na FB kde mě hned Oraclus informoval, že ŽIJU a že statečně nastavil svou hruď a vše kolem vyčistil...samozřejmě jsem hned ráno v 5 žhavil telefon a seřval operátorku, jak je možný, že mi nejde net, když za to platim takovej balík :-D ...co mě ovšem zarazilo bylo to, že jsem ve hře prý byl ještě asi 1min což nechápu, když by to po 10s mělo ze hry vykopnout...hold Blizz je Blizz a stím asi nic nenaděláme :-(

Ještě jednou bych chtel poděkovat Oracloj a jeho pohotové reakci a na všechny bych chtěl apelovat HC JENOM V PARTĚ...už dvakrát před tímto problémem se mě stalo, že najednou z ničeho nic mi zamrzlo celé PC a pomohl jednině tvrdej restart(oboje situace jsem jako zázrakem přežil, což do teď nechápu)...PCm to určitě nebylo

Pánové omlouvám se, že jsem to napsal tady k vám, ale nechtělo se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno ;)

msstar
Quill Rat
BattleTag:msstar#2928

Příspěvek od msstar » 17.04.2013, 17:30 hod.

Kolmene vím přesně o čem mluvíš. Jak jsi napsal HC JENOM V PARTĚ. Pod to se můžu jen podepsat. Vlastně sám jsi byl toho taky svědkem, když jsme šli spolu mp3 a laglo mi to. Taky jsem děkoval bohu, že tam jsi se mnou :D O lidech z mé party ani nemluvě Backmage i Dantte mě zachránili tolikrát, že už by mi na to jedna ruka nestačila. Jsem rád že jsi přežil. Hlavně at se to už neopakuje. A dožiješ se té 100ky paragonu
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.04.2013, 17:43 hod.

Jojo ora me jednou taky zachranil zadek.:)
A peta, spider, a worm to ani nepocitam.:-D
Jen bych dodal, ze nejde o partu, ale o to, KDO v ni je....

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 17.04.2013, 17:56 hod.

Já se pod to jen podepisuju. Sám už chodit nebudu nikdy na Infernu. To raději nebudu hrát.
Obrázek

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 17.04.2013, 19:25 hod.

Kolmene dobre zes prezil. Jinak napisu taky jednu zkusenost, jestli to neva.

Kuki ma naprostou 100% pravdu - de o to, kdo v te parte je. Pokud ti nekdo porad utika jak zbesilej nebo nepocka, tak te asi moc nezachrani. Ale holt nekteri vali jak opuchli a pak se nejaky ti zapomenuti potvoračči najdou. Ja jsem dostal lag, kdyz jsem jel s ***** a kolem me pristali ptáci (v 2a). Prezil jsem asi jen diky praseti a neskutecnymu stesti. A jen co jsem si oddychl jsem si precetl - hele drz se nas, delej. Dobrej vysmech. Ale jsem nepoucitelnej, s ***** jsem pak hral jeste asi 2x.

msstar
Quill Rat

Příspěvek od msstar » 17.04.2013, 22:10 hod.

Ano to jsem zapoměl dodat, že záleží na tom kdo tam v té partě je. Ono na tom něco bude jak napsal Sh4olin (barbar s paragonem 100)

Kód: Vybrat vše

Spoustu lidí vám podkopává nohy, chce vidět vaší smrt, využít vás ke svému prospěchu. Každý vás chce mít ve Friend listu. Ale co si budeme povídat, je to opravdové přátelství? Ztratil jsem spoustu přátel pouze závistí vůči mému charu či goldům. 
Obrázek

Tomco
Quill Rat
BattleTag:Tomco#2775

Příspěvek od Tomco » 18.04.2013, 06:47 hod.

Ahojte,

páči sa mi Váš štýl hry na HC.
Ja hrám na HC za WD. PL - 16. Mám 43k dmg, 86k HP, cez 700 resistance. Farmim MP1-2-max3. Myslím si, že toho znesiem dosť. Samozrejme MP5 už bude o niečom inom. Zatiaľ hrávam na HC solo. Mám čerstvých 30 rokov a chcel by som Vás poprosiť, či by ste boli ochotný mi pomôcť s farmou kľúčov a následne uber bossu. Prípadne by som sa pokúsil si kľúče pofarmiť sám a vy by ste mi pomohli v uber. Dosť by mi pomohol prsteň. Prípadne ak sa dá, tak by som si s Vami aj rád zahral. Hrávam väčšinou večer, nakoľko som cez deň v práci.

ďakujem za odpoveď
Tomco

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 18.04.2013, 07:03 hod.

Ahoj,

rádi si s tebou zahrajeme a pomůžeme s čím budeš potřebovat. Večer ti napíšu a domluvíme se.

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 18.04.2013, 09:24 hod.

Ahoj, pokud pojedete klíče a nebude plno, dejte vědět, přes týden jsem potunil a musím těch 150K dps unbuff a 400CD konečně testnout=)))

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.04.2013, 12:26 hod.

Tak to musis davat solo MP5 jak nic ne?
Ja zkousel MP5, ale radsi jsem stahl na MP4...
Ale to se potuni a bude to dobry.:)
Ale obavam se, ze brzo pujde WD k ledu, protoze ironman se blizi necekane rychle na lvl 60...:-D

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 18.04.2013, 14:14 hod.

já vůbec nevím, já ten equip přas týden teprve podokupoval a moc sem nehrál ... komplet zuni set, CC53%, CD385%, 1400max mana, 103mana regen ... ale všechno jsem to zatím viděl jen ve městě u truhly, v akci ne :-D
Každopádně MP5 jsem dával se starým Korgaalem a DPS pod 100K, takže ... snad to bude OK=)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.04.2013, 14:22 hod.

No ja zuni set shodil dokud nebudu mit helmu s cc a zuni ring s dual statem minimalne.:-D

Ale ted to vypada zase na wizznu.:-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 18.04.2013, 16:49 hod.

Kuki to je dobre je budes wizovat. Prece nemuzou hrat vsichni WD. Chce to chcat proti vetru ... a poradnymu.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.04.2013, 16:50 hod.

No prave, ale po treti to pojmu ze zacatku trosku jinak.:)
Ale jak to bude fungovat se uvidi.:)
A esi ripnu aji ted, tak uz jedine DH.:-D

msstar
Quill Rat

Příspěvek od msstar » 18.04.2013, 22:12 hod.

Kuki včera večer jsem na vás chvilku koukal, mp5 Uberbosse. Kuki ty jsi dábel hlavně co jste šli Maghdu a Skeleton Kinga. :D Já bych to takhle hrát nemohl. Je ale opravdu škoda že jsi lehnul s tím Wizem. Ted jsem zůstal jen já, nebo je tu někdo kdo má Wize a aspon 50paragon? Jinak at se daří a hlavne opatrně !
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.04.2013, 22:17 hod.

To vis, musis stat u nich a smat se jim do xichtu.:-D
Neboj, wizzard brzo bude, pojmenoval jsem ho Ironman, protoze jsem se nedavno nato dival a chcu z nej udelat neco takovyho.
Jen nevim, jak ho naucim litat.:-D
Slovo opatrne bohuzel nemam ve slovniku.:-D

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 18.04.2013, 22:51 hod.

Staci potkat elitu co odhazuje a bude litat. Muhehe

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“