Patch 1.0.8 potvrzené změny
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ja bral v porovnani s ostatnima charama..:-)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Re: Patch 1.0.8 potvrzené změny
díky za tak pohotovej test, přesně to sem měl na mysli.
Co pro elitního barbu ted bude hra za výzvu když ani na nejvyšší moznou obtíznost prakticky nemá šanci umřit ani při stání- nemluvim o aktivní hře....tohle je úlet.
A ješte jednou zopakuju, protože to mě točí velmi,že s pasivky pro barbaba - ještev tak nesmyslně silné podobě- má profitovat celá parta, to je snad uplně špatně ne, aby pasivka pro jeden charakter byla pro partu
Co pro elitního barbu ted bude hra za výzvu když ani na nejvyšší moznou obtíznost prakticky nemá šanci umřit ani při stání- nemluvim o aktivní hře....tohle je úlet.
A ješte jednou zopakuju, protože to mě točí velmi,že s pasivky pro barbaba - ještev tak nesmyslně silné podobě- má profitovat celá parta, to je snad uplně špatně ne, aby pasivka pro jeden charakter byla pro partu
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Nebojte, oni přidají další MP levely, takže se nebude hrát MP10, ale třeba MP15... tam to zas bude o něčem jiném... SNAD
A co je na tom nesmyslnýho? Hodně věcí od ostatních se taky vztahují na ostatní Dost lidí pořád brečelo, že se v partě nevyplatí hrát, a když to chcou konečně změnit a udělat to tak, aby to bylo v partě efektivní a lepší, tak se tu najde opět někdo, komu tu vadí. Podlě mě dobrá změna - a víc takových!Antabus píše:nečetl jsem vše, ale se týče inspiring presence, už ted nenajdete na HC barbara co by tuto pasivku nepoužival, osobně mi přijde velmi silná a 2% navíc je obrovsky boost, možná to vyzní pravdivěji, když představíte realná čísla, ze se např jedná o 2000life za sekundu navíc k už předchozím 2K....s pár vecma máte 5 K life regen, s EHP pres 2,5M a s takovou regenerací (která realně to EHP velmi význámně zvedá) už umřít pude fakt těžko
a to že navíc bonus dostane i parta ? z PASIVKY barbara? to už snad nemohla vymyslet střízlivá mysl
palec dolů, to je uplně nesmyslná změna
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Promin, ale já neznám ani jednu pasivní dovednost kterékoliv postavy, která by fungovala na celou partu, ty říkaš že jich je hodně, klidně bud konkrétní, rád se poučím. Že existují aktivní kouzla, která je třeba vyvolávat a jejich efekt není omezený jen vlastní postavu a tedy se přenáší na partu je myslím v pořádku. Ovšem pasivky považuju, a sem si jistej že je blizzard jinak ani nezamyšlel, za posílení přirozených - ale ! vlastních ! - schopností určitého povolání, mág kouzli ruznou magií, proto si pasivkou mužeš některou magii posílit, barbar je zabijak se zbranemi a hodne vydrží, tak si mužeš posílit jejich učinnost, nebo naoapk zvýšit odlonost, atd atd..Toto je necitelnej zásah do balance,jak kdyby to vymyslel nekdo, kdo začal pracovat na D předevčírem, místo aby si dali práci a posílili uměrně pasivky ostatních povolání (když už neco měnit)
Nejen ze to ješte více posiluje významost barbara, ale taky to z inspiring presense dela vubec nejsilnější pasivku ze všech, na HC myšleno. takže teda třikrat hura rozmanitým buildum. Na sc je tato pasivka ignorovana, ale to se touto změnou určitě nezmění,prostě nedává dps a nic jíneho sc hráče nezajímá.
Hraní v partě je výhodné už z principu, v kratkým období po vydání to bylo pravda diskutabilní, ale to už hodně patchů dávno neplatí, současný změny naopak myslím partu až neuměrně zvýhodňují, díky čemuž solo hráči hodně trpí.
Nejen ze to ješte více posiluje významost barbara, ale taky to z inspiring presense dela vubec nejsilnější pasivku ze všech, na HC myšleno. takže teda třikrat hura rozmanitým buildum. Na sc je tato pasivka ignorovana, ale to se touto změnou určitě nezmění,prostě nedává dps a nic jíneho sc hráče nezajímá.
Hraní v partě je výhodné už z principu, v kratkým období po vydání to bylo pravda diskutabilní, ale to už hodně patchů dávno neplatí, současný změny naopak myslím partu až neuměrně zvýhodňují, díky čemuž solo hráči hodně trpí.
Promiň kámo, ale já rozhodně nepsal pasivky Takže ses rozepisoval celkem zbytečně, příště si to víc přečti. Každopádně pokud chceš uvést příklad: mantra of healing a když už jsme teda u toho barbara, tak třeba war cry shout. Sbohem.
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
spíš bych to doporučil tobě, ja od začatku o ničem jiném než o pasivkách pravě nemluvím, takže místo urážení možná lepší přiznat, že si četl velmi ledabyle hmm
TO KADET 21.04.2013, 15:57 hod.
reakce na post pode mnou(at nemusím davat další post) : přečti si ještě jednou, co jsi ty citoval- na co si reagoval- určitě te na první pohled upoutá slovo napsané velkými písmeny právě kvůli lidem, co čtou podobně jako ty. Předpokldál sem, že mi někdo neco takovýho odpoví, jak vidno, bohužel to nestačí
" PASIVKY"
o čem sem se to asi bavil? pokud si chtel k tématu něco říct ale nebylo to k problematice pasivních skillů pro partu,jistě si mě nemel citovat. Jako uražlivy jsem shledal to, že mě človek co si nevšimne v postu co cituje, slova PASIVKY po mě chce, abych četl jeho post znova....JInak oceňuju ale ten poslední příspěvek, ten byl nejrozumnější
TO KADET 21.04.2013, 15:57 hod.
reakce na post pode mnou(at nemusím davat další post) : přečti si ještě jednou, co jsi ty citoval- na co si reagoval- určitě te na první pohled upoutá slovo napsané velkými písmeny právě kvůli lidem, co čtou podobně jako ty. Předpokldál sem, že mi někdo neco takovýho odpoví, jak vidno, bohužel to nestačí
" PASIVKY"
o čem sem se to asi bavil? pokud si chtel k tématu něco říct ale nebylo to k problematice pasivních skillů pro partu,jistě si mě nemel citovat. Jako uražlivy jsem shledal to, že mě človek co si nevšimne v postu co cituje, slova PASIVKY po mě chce, abych četl jeho post znova....JInak oceňuju ale ten poslední příspěvek, ten byl nejrozumnější
Naposledy upravil(a) Antabus dne 21.04.2013, 15:05 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak jo, tvrdohlavýmu člověku prostě do hlavy nic nenamlátíš, ale pokusím se: "Hodně věcí od ostatních se taky vztahují na ostatní..." psal jsem věcí, VĚCÍ! Ne PASIVEK! Vidíš to? Tohle myslím jako důkaz stačí a i ten největší lempl to musí prostě uznat. Další věc: kde jsem tě prosímtě urazil? Možná až teďka to slovo tvrdohlavý můžeš brát jako urážku, ale předtím jsem nic nenapsal (pokud tě teda neurazilo kámo nebo tak něco). A poslední věc: SZ! Myslím si, že tady nikdo v tématu o patchu 1.0.8 nechce číst, jak se tu nějací 2 exoti hádají.
Tohle si nechávají na datadisk :-)firdecek píše:Nebojte, oni přidají další MP levely, takže se nebude hrát MP10, ale třeba MP15... tam to zas bude o něčem jiném... SNAD
Ach jo.
Raději mi řekněte, kdy nahodí tento patch. To není možný, aby to tak trvalo ?!
Raději mi řekněte, kdy nahodí tento patch. To není možný, aby to tak trvalo ?!
Možný to je a taky mě to ------. Oni teďka pořád upravují na PTR tu monster density, potom tam hodí tu změnu (maintance) a potom to hráči testují. A pokud je to pořád na -----, tak to zase poupraví, dokud to není alespoň dobrý. Tipuju květen, ale až půlka května + (minimálně).
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no ja cakam ze tento patch vyjde uz tuto stredu. Nie je co testovat. moc zmien tam nie je.
-
- Zhar the Mad
no tak to je ina pesnička. na HC mod sa chystam po dosiahnuti 100 paragonu. Samozrejme nahy len s dykou v ruke.cqa píše:Já mluvim o HC progressu...
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
ReptileSVK: A na MP10 samozřejmě, že?
-
- Zhar the Mad
ok tak uz boostli aj Whimsyshire na hustotu monstier + Leoric’s Hunting Grounds (act1), Vile Cavern (act2) a na druhu stranu nerfli Realm of Shadow (act2)
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Brooding +2% live regenerace, tak na to se u DH fakt hodne tesim. Na Brooging nedam dopustit, tak snad to klapne ve finalu :-)
-
- Zhar the Mad
tak patch je uz oficialne nahodeny, kedze je streda nie? skontrolujte to a dajte mi vediet, ja totizto nie som doma.
A na to jsi prisel jak? Ze se bude ve stredu nahazovatReptileSVK píše:tak patch je uz oficialne nahodeny, kedze je streda nie? skontrolujte to a dajte mi vediet, ja totizto nie som doma.
-
- Zhar the Mad
vzdy sa patchuje z utorka na stredu
- Wozungr
- Fallen Shaman
- BattleTag:Wozungr#2703
Ano patche se standartne nahazuji s pravidelnou údržbou a většinou to doprovazí officialní oznamení o nahození a to jsem nikde nezaznamenal. Takže dle meho si jeste počkame nejakou tu udržbu.