Otázky a Odpovědi
s pingom nikdy nebol problem, tam sa to hybe okolo 50ms vacsinou ked to pozrem... skor ma hneva to par sekundove trhanie vzdy na zaciatku prveho stretu s mobkami pri prvom loadnuti do hry... na to som uz tolko krat chcipol na SC, ze sa to neda ani poratat... na HC som mal poar krat na male, riesil som to potom tak ze som vzdy zacinal v lokacii kde su easy mobky... ale to je zase celkom otravne... kazdopadne, tieto problemy su od vydania a to sa asi nikdy nezmeni
Re: Dotazy ohladom D3
Aha tak tento problem pro zmenu na svem pc nepozoruji :-)
Jinak myslel jsem ze neco stahuju na pozadi nebo bracha ale nic a i v noci to neni nijak lepsi. Neni to nic nehratelneho ale mohlo by to byt lepsi
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Jinak myslel jsem ze neco stahuju na pozadi nebo bracha ale nic a i v noci to neni nijak lepsi. Neni to nic nehratelneho ale mohlo by to byt lepsi
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
hoši hoši kupte si SSD disk a malo by to byt v poriadku, alebo vysokootackovy WD pripadne seagate, samozrejme na rozhrani sata 3.
- Phake
- Quill Rat
- BattleTag:Phake#2641
- Kontaktovat uživatele:
Nevím co je na tom pravdy, ale dostala se ke mě teorie, že na začátku při lognutí a prvním spuštění hry to načítá mapy, proto ty "začátečnické" lagy. Je to i logické, jelikož to neustále načítá něco z disku, tak při načítání map je to asi docela objem dat na přechroupnutí. Jakmile potom člověk chvíli hraje, tak je to ok, ale jak říkám, nevím jestli je zrovna to ten problém, jen předávám dál, co jsem slyšel
- Phake
- Quill Rat
- BattleTag:Phake#2641
- Kontaktovat uživatele:
jinak, pokud se ti to nenabídne automaticky, jak už ti tu radili, tak stačí napsat /p a text a píšeš pak do party normálně...DeathHero píše:ahoj jak napisu jenom parte ?
Zdravím,
potřeboval bych vědět jestli a jak omezit partu, abych si do ní mohl přibrat jen nějakého vybraného člověka a nemohli se nám do ní vetřít jiní.
Díky
potřeboval bych vědět jestli a jak omezit partu, abych si do ní mohl přibrat jen nějakého vybraného člověka a nemohli se nám do ní vetřít jiní.
Díky
Ahoj,
dej - Options - Social - a zruš fajfku u Allow quick join
dej - Options - Social - a zruš fajfku u Allow quick join
Super, díky ti moc. Lámali jsme si nad tím hlavu, zkoušeli to přes Monster power ale nepřišli na tak jednoduchou věc.
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Prosim o pomoc
Zdravim prosim vas o pomoct nejakou dobu sem D3 nehral a ted kdyz sem se chtel prihlasit pise mi to ze ucet byl zablokovan kvuli podezrele aktivite a chce to po me emailovou adresu a jmeno ktere jsem tam zadaval coz uz si nepamatuju parkrat jsem to zkusil a ted sem navic vycerpal vsechny moznosti zkusit to znova takze jsem se uplne zasekl prosim moc o pomoc chtel bych zase hrat.mam original hru a klicem a nebyla zrovna levna cekal bych od toho vic nez pul roku hrani.
Pokud si měl na BN nepravdivé údaje (jméno, adresa, apod.), tak ti asi nic nepomůže a budeš si muset nejspíš koupit hru znova. Kdyby si zadal správné info, tak by Blizzu stačilo naskenovat občanku a účet by ti odblokovali..
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Cekas od toho vic, ale podelal sis to sam.
No dobra, pro zacatek, jak jsi hru kupoval?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
No dobra, pro zacatek, jak jsi hru kupoval?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Zdravim.Uz hodinu skumam ako vratim na lave tlacitko mysi primary skilly.Na lavom aj pravm tlacitku mam secondary skills.
dakujem
dakujem
Klikni na skill pravým tlačítkem a vyber.
-
- Zhar the Mad
ze ake lamky
Taková jedna nepříjmná záležitost.
Kolem půlnoci jsem koupil asi 4 věci z AH a ukázalo mi to jen 3 ... a jedna visí někde "ve vzduchu" či co :/ Myslel jsem, že teď ráno ji tam už uvidím, ale stále nic.
Odečetlo mi to přitom za ní goldy i v kartičce "Completed" se tam ukazuje jako "Purchased - Buyout"
Dojde mi nakonec ta věc ? Nebo mi dojdou prachy ? Nebo ani jedno a musím to nějak řešit ? Nebo to ani nemá cenu řešit ? :/
Kolem půlnoci jsem koupil asi 4 věci z AH a ukázalo mi to jen 3 ... a jedna visí někde "ve vzduchu" či co :/ Myslel jsem, že teď ráno ji tam už uvidím, ale stále nic.
Odečetlo mi to přitom za ní goldy i v kartičce "Completed" se tam ukazuje jako "Purchased - Buyout"
Dojde mi nakonec ta věc ? Nebo mi dojdou prachy ? Nebo ani jedno a musím to nějak řešit ? Nebo to ani nemá cenu řešit ? :/
Neboj, objeví se. Občas to trvá i několik dnů.
-
- Zhar the Mad
kup nejake srajdy modre za 1000 goldov a ona sa objavi
Jo dobré.
Koupil jsem jednu srajdu za 900g a objevila se tam i s tím na co čekám díky
Koupil jsem jednu srajdu za 900g a objevila se tam i s tím na co čekám díky
-
- Zhar the Mad
no vidis a ten co ju predal je uplne happy, ze kto to kupil a teraz bude podobne veci predavat stale v domneni ze objavil top item
lol
tak jsou i takoví lidé, nemůžeme jim to mít za zlé. Teď mi to ušetřilo nějaké goldy kdyby se tam dávali jen topky, tak takový fígl neudělám .)
tak jsou i takoví lidé, nemůžeme jim to mít za zlé. Teď mi to ušetřilo nějaké goldy kdyby se tam dávali jen topky, tak takový fígl neudělám .)