mp5 a viac
serus...som tu novy a hladam niekoho na mp5 a viac ...saajt#2110....
Re: mp5 a viac
tobe to vcera nestacilo? ))
No tak se tam treba nekdy zase sejdeme, vcera to bylo chvilkama docela vtipny
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Duri - MP5 je muj strop, zatim. Mohl bych vzit barba nebo DH. Kdyztak si me pridej - Moxmar #2814. (me to proste blbne, dam zadost a lidi tam vetsinou nic nemaj)
iki - no keby nemam pasivku uznehram
Moxmar #2814 - no je to mozne ze ty ludom posles a oni si ta nepridaju ...moj strop je mp10 ale tam uz vacsinou umieram
Moxmar #2814 - no je to mozne ze ty ludom posles a oni si ta nepridaju ...moj strop je mp10 ale tam uz vacsinou umieram
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Duri - prave ze ne. treba kdyz se s nekym novym seznamim ve hre. Napisu mu, jestli si me nechce pridat a az kdyz rekne ze v poho, tak mu to poslu. A pak jen uz jsi to poslal? Nic tu nemam. JJ, davno, kdyz to dam znova tak se mi napise, ze uz to mam, ale nikde nic. Tak asi tak.
tak vcera jsem ani nepocital, kolikrat pasivka procnula, obcas to bylo neprijemny ale fajn na sledovani, nekam jsi vbehnul, HP dole a jen jsi probehnul kolem me.. tak tam nabehnu ja, HP dole a zdrhal jsem za tebou
ride poslal som to uz tak to potom pozri
iki no sak som mal vypite tak mi to bolo jedno akoze nei ze by mi to nebolo jedno ked vypite nemam
iki no sak som mal vypite tak mi to bolo jedno akoze nei ze by mi to nebolo jedno ked vypite nemam