Rada s HotA

Frost
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Rada s HotA

Příspěvek od Frost » 20.04.2013, 18:57 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fros ... o/24304121
Pořeboval bych poradit co si mam pořídit pro HotA Barba....je mi jasný že mi sem napíšete Jednoručkný zbraně ale to mi dost sníží Damage proto musim mít zatim Skorna dokud nebudu mít pořádný hadry

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Re: Rada s HotA

Příspěvek od Tyckin » 22.04.2013, 07:28 hod.

Ono celkově ten gear za moc nestojí :D
Oprava - 3% LS z pasivky + skoro 3% z pásku (na ten furt zapomínám jak ho nenosím :) )je na vyšší MP dost, ovšem bez rendu (místo overpower) na MP8+ už to asi nebude ono. Znám i paragon100 barbary co u IK pásku zůstali a nemají Witching hour jako já.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... o/17938409 - místo WW přijde Hammer, místo Sprint pak Rend (runa na léčbu) a pasivku místo Unforgiving na LS 3% (to ty nemusíš) - s tím pak tluču MP10 celkem fajnově ;) Ale je fakt že to stálo asi 700M bez šutrů :wave:
Celkově to chce honit critical chance, attack speed (na to fakt není Scorn ideál) a když to jde, tak i critical damage. A rozhodně jít do IK chest když to půjde a nějaké lacinější Lacuni Prowlers s critem budou taky fajn.

Frost
Quill Rat

Příspěvek od Frost » 22.04.2013, 12:39 hod.

to abych si koupil nějaký goldy za prachy protože to bych farmyl 100 let :D

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 22.04.2013, 13:36 hod.

no tam by to chcelo vymenit faktz dost veci aby to bolo nejak dobre hratelne na vyssie mp... ale teraz uz tie itemy niesu az tak drahe a da sa s nimi pohodovo hrat, takze pokial by si mal nejakych 100m povedzme, tak by nebol problem postavit gear aj na MP10 dajme tomu

Frost
Quill Rat

Příspěvek od Frost » 22.04.2013, 16:37 hod.

tak určitě by to šlo...zatim tedy hraju na MP3 tak snad to pak nějak vyřešim do budoucna

Frost
Quill Rat

Příspěvek od Frost » 22.04.2013, 18:29 hod.

Taky sranda je že mam sotva 2M goldu a nevim co mam dělat....

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 22.04.2013, 19:00 hod.

no ak ta to bavi,.,, tak hrat... a snad s trochou stastia padne nieco za par desiatok M a za tie kupis lepsi E a posunut sa vyssie

Frost
Quill Rat

Příspěvek od Frost » 22.04.2013, 19:46 hod.

tak to se ví že mě to baví..neni to takoví stereotip jak jsem si myslel...jo to by mi mohlo spadnout něco co bych dobře prodal pokud by se mi to nehodilo

Frost
Quill Rat

Příspěvek od Frost » 22.04.2013, 20:37 hod.

Tyckin píše:Ono celkově ten gear za moc nestojí :D
Oprava - 3% LS z pasivky + skoro 3% z pásku (na ten furt zapomínám jak ho nenosím :) )je na vyšší MP dost, ovšem bez rendu (místo overpower) na MP8+ už to asi nebude ono. Znám i paragon100 barbary co u IK pásku zůstali a nemají Witching hour jako já.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... o/17938409 - místo WW přijde Hammer, místo Sprint pak Rend (runa na léčbu) a pasivku místo Unforgiving na LS 3% (to ty nemusíš) - s tím pak tluču MP10 celkem fajnově ;) Ale je fakt že to stálo asi 700M bez šutrů :wave:
Celkově to chce honit critical chance, attack speed (na to fakt není Scorn ideál) a když to jde, tak i critical damage. A rozhodně jít do IK chest když to půjde a nějaké lacinější Lacuni Prowlers s critem budou taky fajn.
Ale jinak ti děkuju za radu..užitečná :)

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 23.04.2013, 05:58 hod.

Není zač. Jinak life myslím postačí držet na 40k, takže můžeš někde ubrat.
Určitě začít IK chest, pak laciné Lacuni bracers s nějakým critem (ten movement se fakt hodí), na amuletu se vzdát rezistů a přidat druhej crit či AS, shoulders se taky daj levně pořídit Vile Ward, kalhoty s dvěma dírama by taky nemusely být s pěknejma rezistama už dnes moc drahý. No a když to situace dovolí, pak mít i na prstýnkách dvoj- či trojkombinaci (crity a AS). A máš o zábavu postaráno :D
Rukavice a amulet se daj krásně craftit, ale to už chce mít pár mega na investice, první kousek se obvykle nepovede :)

walosek
Gorebelly

Příspěvek od walosek » 23.04.2013, 10:30 hod.

co pofarmit WW buildem chvíli MP1 případně MP2 a naspořit pár peněz, než se vrhneš na HotA? Za 10PL by ti mohlo padnout něco prodejnýho a půjde to poměrně svižně bych tipoval ;)

Klingi
Quill Rat
BattleTag:onDr3j#1398

Příspěvek od Klingi » 23.04.2013, 10:53 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/onDr ... o/13038774 davam aj mp10 v pohode, gear stal do 20kk bez gemov

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 23.04.2013, 11:58 hod.

tak ale s 100k base dmg sa mp10 nedava v pohode :) to sa nemoze ani dobre hrat... radsej ist nejake mp 7-8 a nech je to svizne, ako na mp10 zabijat elitu minutu...

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 23.04.2013, 12:33 hod.

S tím farmením WW MP1 svatá pravda - chceš-li nejefektivněji s tím slabým gearem se někam pohnout, pak nahoď WW MP1, běhej Alkaziera apod. - získáš nejlepší poměr dropu a exp (paragonů) - a čím vyšší paragon, tím lepší drop - resp. ne lepší, ale početnější :D Vyšší paragon znamená vyšší magic find a ten ti zvýší šanci na legendárky, vlastní zkušenost s wizardem i barbarem - jak jsem se dostal na paragon 70+, sypalo se to zaručeně víc než při paragonu 20 :wave:
Mám gear co dává MP10, ale když chci rychle expit a farmit, běhám MP3 WW barbara, což je celkem trapné :twisted: . Hammer rend build mám pro zábavu, na klíčníky a ubery na MP7-10.

Klingi
Quill Rat
BattleTag:onDr3j#1398

Příspěvek od Klingi » 23.04.2013, 12:38 hod.

Punky píše:tak ale s 100k base dmg sa mp10 nedava v pohode :) to sa nemoze ani dobre hrat... radsej ist nejake mp 7-8 a nech je to svizne, ako na mp10 zabijat elitu minutu...
tak elity idu pomaly to je jasne, a ja hravam na mp 7-8, len som chcel povedat ze aj na mp10 to ide a netreba gear za 100vky kk

Frost
Quill Rat

Příspěvek od Frost » 23.04.2013, 14:46 hod.

walosek píše:co pofarmit WW buildem chvíli MP1 případně MP2 a naspořit pár peněz, než se vrhneš na HotA? Za 10PL by ti mohlo padnout něco prodejnýho a půjde to poměrně svižně bych tipoval ;)
No ale se skornem těžko pojedu WW a nechci utrácet na jednoručky když mi stejně sníží Damage teď :)

Frost
Quill Rat

Příspěvek od Frost » 23.04.2013, 14:52 hod.

jako takhle...na WW MP1 jsem hrál celou dobu a přišlo mi to XPení hrozně pomalí oproti tomu HotA Mp3 co hraju teď ....ale máte pravdu asi je to poměrově lepší ale se Skornem toho moc neudělam

walosek
Gorebelly

Příspěvek od walosek » 23.04.2013, 18:52 hod.

Hele Frostíku jde o to, že MP1 umlátíš v pohodě i s obstojnym SunKeeperem a v druhý ruce můžeš mít třeba štít s 10% block chance, 10% CC a dalším MF - to nejen, že ti zvyšuje šanci najít nějakej drop, kterej ti po prodeji umožní hrát HotA na MP5+, ale navíc to není prakticky žádná investice (doufám, že se shodneme, že mít na kontě 10mega nebo 1mega vlastně není velkej rozdíl...)
Já si to netahám z pr*ele, já to taky tak udělal, pak mi padla manticora co šla pryč za 750M, teď farmu XP jedu MP2 WW, páč mi to přijde odsejpající a klíče MP8+...

Frost
Quill Rat

Příspěvek od Frost » 23.04.2013, 19:12 hod.

walosek píše:Hele Frostíku jde o to, že MP1 umlátíš v pohodě i s obstojnym SunKeeperem a v druhý ruce můžeš mít třeba štít s 10% block chance, 10% CC a dalším MF - to nejen, že ti zvyšuje šanci najít nějakej drop, kterej ti po prodeji umožní hrát HotA na MP5+, ale navíc to není prakticky žádná investice (doufám, že se shodneme, že mít na kontě 10mega nebo 1mega vlastně není velkej rozdíl...)
Já si to netahám z pr*ele, já to taky tak udělal, pak mi padla manticora co šla pryč za 750M, teď farmu XP jedu MP2 WW, páč mi to přijde odsejpající a klíče MP8+...
Tak v tomle se asi shodnem....tak to vypadá že asi zůstanu u WW co jsem četl tak je to nejlepší Build co můžu hrát...ale s tim Skornem to bude trochu blbý a to na něm nemam ani LS

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 23.04.2013, 20:46 hod.

tak najlepsi na drop legs a farmu XP je rend build na MP10 a dookola keeps depth 2 a areat crater 2... ale tak je to take stereotipne... na zaciatok sa ti fakt oplati kupit za par goldov equip na ww barba na mp1-2 a pockat na jeden drop za par m a pomaly to upgradovat

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“