hram od soboty a toto je fakt super. to najlepsie z diabla 2 v engine jednotky. a bez otravnych run.
mage level 22, momentalne sa snazim prestrielat cez jaskyne na horror. hram multiplayer (cize akoby /players four)
Hra je fakt tazka. nachadzate malo prachov a manapotionov + nemoznost behu = ak vas nepriatelia obklucia, je po vas. ale to sa zas az tak casto nestava.
vobec nepriatelia mi prisli o dost chytrejsi ako v povodnom diable. vzdy sa vas snazia obkolesit alebo zahnat do rohu. pribudlo vela novych typov, niektori maju originalne vlastnosti.
blbe je, ze sa mi nedari nastavit rychlost chodze v meste, takze sa do tristramu snazim chodit co najmenej.
klavesove skratky by tiez mohli byt nastavene trocha inak - najlepsie tak, ako si ich nastavi hrac.
ceny v meste su premrstene - deckard cain si za identifikacia vypyta 100 zlatych, pritom predmet vacsinou predate za menej.

ja to riesim pomocou staff of identify. postavy bez tohto kuzla musia dost smrdiet grosom.
knihy pre kuzelnika su drahe a maju vysoke naroky - zakladom je chodit poschodia 1-8 a zlepsovat si kuzla, bez toho sa tu neda prezit. nastastie som nasiel fajnu helmu a prsten spells level + 7.