1.0.8 Paragon Progress - tipy a triky
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Patch 1.0.8 je vonku a preto je tu niekolko moznosti ako progressovat v paragon levelingu t.j. ziskavaniu experience.
Do tohoto patchu bol najvyhodnejsi keep depths level 2 v akte 3, ale uz to neplati. Mne osobne prida najvyhodnejsi run:
ACT 1:
1. weeping hollow
2. fields of misery
ACT 2:
oproti PTR nerfli sewers, takze tento act mi nepride nejako vyhodny. V oazis sice su nejake pocetne skupinky, ale nic moc.
ja osobne hram na MP5, MP6.
Do tohoto patchu bol najvyhodnejsi keep depths level 2 v akte 3, ale uz to neplati. Mne osobne prida najvyhodnejsi run:
ACT 1:
1. weeping hollow
2. fields of misery
ACT 2:
oproti PTR nerfli sewers, takze tento act mi nepride nejako vyhodny. V oazis sice su nejake pocetne skupinky, ale nic moc.
ja osobne hram na MP5, MP6.
Re: 1.0.8 Paragon Progress - tipy a triky
Presne tak jsem vcera behal..weping a fields, ale jeste predtim jsem si skocil do festering pro 5nv a na mp10 jsem tak mel neco pres 1000% xp bonus na single
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:14 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Zhar the Mad
no to musis tlst aj cez pol hodinu - to bolo k wirgie
EmhyrVarEmreis - tak to je riadne rychlo. padaju aj legendarky?
EmhyrVarEmreis - tak to je riadne rychlo. padaju aj legendarky?
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:14 hod., celkem upraveno 1 x.
Pul hodiny mi to netrva, trva to tak nejak jako psal kolega nahore, ale zmerim to a dam vedet
a kolik za ten run udelas expu? A mas nejaky hellfire, stur v helme atd.. ?EmhyrVarEmreis píše:V průměru 2-3 za run. MP5.
-
- Gorebelly
Outdated
ako teraz menili tie NV vlastne? v patch notes som to nejak nevidel alebo prehliadolwirgie píše: 5nv a na mp10 jsem tak mel neco pres 1000% xp bonus na single
Nevim jak to menili, mel jsem za to ze zvyhodni hrani s vice hraci, ale jak jsem zpozoroval, za 5NV jsem dostal nasobitel xp bonusu asi 1,9x a to mi dalo pres 1000% se sutrem a ringem. Jestli je to bug nebo oficialne pridane do hry jsem nejak nezjistoval. Sam jsem na to cumel jak vypadly pojistky :-)
...
Pouze jsem meril run ve fields a vychazelo mi 120m/h s 0nv
...
Pouze jsem meril run ve fields a vychazelo mi 120m/h s 0nv
-
- Zhar the Mad
a MP10? ci MP5? to je setsakra dolezite
Hraju jen mp10, mereno se sutrem a ringem a weeping mi vychazel asi na 90m/h
je to nejake divne... u mna:
zaklad 545% xp bonus na MP10 s followerom
s NV 5 by to malo byt podla popisu ingame 1.75x nasobok tejto hodnoty, co je cca 950%
ale ingame mi to ukazuje 1030% xp bonus
ked ma joine kamos, tak v popise to skoci na 1.85 a s nim v parte mam 1100 xp bonus
cize teoreticky vo full parte by ste mali 2.05x... ale kolko by to bolo presne neviem, kedze to rata nejak divne... ale odhadom tak 1300%xp+? co je celkom brutal uz a ta parta by sa asi naozaj oplatila
zaklad 545% xp bonus na MP10 s followerom
s NV 5 by to malo byt podla popisu ingame 1.75x nasobok tejto hodnoty, co je cca 950%
ale ingame mi to ukazuje 1030% xp bonus
ked ma joine kamos, tak v popise to skoci na 1.85 a s nim v parte mam 1100 xp bonus
cize teoreticky vo full parte by ste mali 2.05x... ale kolko by to bolo presne neviem, kedze to rata nejak divne... ale odhadom tak 1300%xp+? co je celkom brutal uz a ta parta by sa asi naozaj oplatila
tak dnes som skusal toto a vychadza to celkom slusne:
1. festering woods - nabrat NV + vycistit co sa da
2. ak je NV5 tak do weeping hollow, ak nie tak leorics mannor po elitku
3. weeping hollow, komplet vycistit
4. fields of misery, komplet vycistit
priemerny cas 20 minut, priemerne expy boli okolo 50m... hrane na MP10 a XP som mal 1030% bonus
(inak nieco podobne skusim aj v acte 3, ale na ten teraz nie je moc nalada tam by sa dalo ist cestou skycrown battlements po NV a vycistit, potom keep2, rakkis crossing a mozno este fields of slaughter...)
1. festering woods - nabrat NV + vycistit co sa da
2. ak je NV5 tak do weeping hollow, ak nie tak leorics mannor po elitku
3. weeping hollow, komplet vycistit
4. fields of misery, komplet vycistit
priemerny cas 20 minut, priemerne expy boli okolo 50m... hrane na MP10 a XP som mal 1030% bonus
(inak nieco podobne skusim aj v acte 3, ale na ten teraz nie je moc nalada tam by sa dalo ist cestou skycrown battlements po NV a vycistit, potom keep2, rakkis crossing a mozno este fields of slaughter...)
jak pise Punky..
u me je to podobne, run s nabranim 5NV a vycistenim weeping hollow a fields of mistery cca 15-20min (podle toho jak rychle najdu elitky), exp bonus mam 1080% takze mam o trochu vyssi xp asi 53m, zabito cca 1550 mobu vcetne elitek a keywarda. mereno na dvou runech a nalezeno 4leg, coz je dost ubohe :o)
priste zkusim nabrat nv ve whim... zda se mi, ze kolem je vic potvor, takze mi tolik neubyva fury a elitky jsou vzdy po ceste a ne rozhozeny po cele mape jako ve festering..
u me je to podobne, run s nabranim 5NV a vycistenim weeping hollow a fields of mistery cca 15-20min (podle toho jak rychle najdu elitky), exp bonus mam 1080% takze mam o trochu vyssi xp asi 53m, zabito cca 1550 mobu vcetne elitek a keywarda. mereno na dvou runech a nalezeno 4leg, coz je dost ubohe :o)
priste zkusim nabrat nv ve whim... zda se mi, ze kolem je vic potvor, takze mi tolik neubyva fury a elitky jsou vzdy po ceste a ne rozhozeny po cele mape jako ve festering..
Zase na druhou stranu, na farmeni elit je lepší 2. akt, ale cpo se týče expu máte pravdu, že 1. akt je lepší... Kéž by se šlo portovat aktama... :-D to by byl mazec jako v D2.. :-D to by byly farmy..
Myslím že portu mezi akty se taky časem dočkáme.
- Herodes
- Fallen Shaman
- BattleTag:HerodeS#2524
Tak taky přihodím můj RUN.
Celé to běhám na MP8, Kill monster není tak zdlouhavý a Exp boost je ještě stále dost poznat, (taky nemám 500k dmg ale jen 300 s wrath.)
Jedu to s WW barbem cca 35-40 minut.
1. Začínám od Weeping Hollow (port na Cemetary of the Forsaken)... Tady se to snažím probehnout co nejrychleji.
Sundávám jen opravdu velké skupinky Mobů, základ je nabrat 3-4 Stacky z elit.
2. Port na Northern Highlands, tady sundám jednu elitu a velké skupinky mobů. Pak hned vbehnu na Leorics Hunting Grounds (bývá tady 1-2 elit stacky) a taky slušná density.
Teď už máme 5 Stacky NV. na MP8 s šutrem a prstenem cca 800% EXP bonus. (nejsem in-game neřeknu přesně.)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po tuto část to trvá cca 12-15 minut, zase záleží jak kdo behá a zná mapu aniž by se musel vracet.
3. Port do Fields of Misery, zabít všechno co příjde pod ruku, nezabívat se skupinkami 1-5 mob (většinou to za vás udělají tornáda u tech skokanů co za váme skáčou). Kill taky Elity.
4. Port do Halls of Agony lvl 2, tady je density fakt šílená, a expy letí hodne nahoru.
*EDIT až vyčistím lvl 2, port mesto a port Halls of Agony lvl 3 až po butchera... Byla by škoda zahodit ten rozjetý NV a HoA lvl 3 mají density stejnou jako lvl 2.
Tak a jsme u konce, RLG a nová hra.
*EDIT Upravil jsem čas Runu, expy se za 1 run pohybujou kolem 60 Mil Exp za 35 minut (S šutrem ale bez ringu). Je to hodně zábavné oproti stereotypu z předchozích mesíců, a navíc za run mám cca 2-3 legendárky (bohužel záleží na štěstí jak všichni víme ).
Behám to jen s WW barbem ostatní chary nevím jak jdou, tak zkuste a kdyžtak do komentu nejaké tipy jak to vylepšit.
Závěr : Za 3 Hodiny chození tohoto runu máme 308 Mil Exp a v průměru 9 Legendárek.
Celé to běhám na MP8, Kill monster není tak zdlouhavý a Exp boost je ještě stále dost poznat, (taky nemám 500k dmg ale jen 300 s wrath.)
Jedu to s WW barbem cca 35-40 minut.
1. Začínám od Weeping Hollow (port na Cemetary of the Forsaken)... Tady se to snažím probehnout co nejrychleji.
Sundávám jen opravdu velké skupinky Mobů, základ je nabrat 3-4 Stacky z elit.
2. Port na Northern Highlands, tady sundám jednu elitu a velké skupinky mobů. Pak hned vbehnu na Leorics Hunting Grounds (bývá tady 1-2 elit stacky) a taky slušná density.
Teď už máme 5 Stacky NV. na MP8 s šutrem a prstenem cca 800% EXP bonus. (nejsem in-game neřeknu přesně.)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po tuto část to trvá cca 12-15 minut, zase záleží jak kdo behá a zná mapu aniž by se musel vracet.
3. Port do Fields of Misery, zabít všechno co příjde pod ruku, nezabívat se skupinkami 1-5 mob (většinou to za vás udělají tornáda u tech skokanů co za váme skáčou). Kill taky Elity.
4. Port do Halls of Agony lvl 2, tady je density fakt šílená, a expy letí hodne nahoru.
*EDIT až vyčistím lvl 2, port mesto a port Halls of Agony lvl 3 až po butchera... Byla by škoda zahodit ten rozjetý NV a HoA lvl 3 mají density stejnou jako lvl 2.
Tak a jsme u konce, RLG a nová hra.
*EDIT Upravil jsem čas Runu, expy se za 1 run pohybujou kolem 60 Mil Exp za 35 minut (S šutrem ale bez ringu). Je to hodně zábavné oproti stereotypu z předchozích mesíců, a navíc za run mám cca 2-3 legendárky (bohužel záleží na štěstí jak všichni víme ).
Behám to jen s WW barbem ostatní chary nevím jak jdou, tak zkuste a kdyžtak do komentu nejaké tipy jak to vylepšit.
Závěr : Za 3 Hodiny chození tohoto runu máme 308 Mil Exp a v průměru 9 Legendárek.
Naposledy upravil(a) Herodes dne 10.05.2013, 12:50 hod., celkem upraveno 1 x.
„It's better to be hated, than to be pitied“... Herodes the Great
WW Barbarian GulTirHel
Pište kdokoliv, rád zahraju v partě nepo pokecám. Battletag v profilu.
WW Barbarian GulTirHel
Pište kdokoliv, rád zahraju v partě nepo pokecám. Battletag v profilu.
mate nekdo nejaky dobbry reseni jak farmit s CM wizem? Pokud chci velky MP tak moc nemuzu obetovat nejaky skill za trebas port a napr Fields a i dalsi mapy v ACT 1 jsou docela rozsahly a to behani bych rekl, ze zabere dost casu...
- dohny777
- Wraith
- BattleTag:dohny#2988
s Cm wizzem si dej velké mp, pač to na male nema smysl tento build....to si dej radši archona do mp0-8 ...a port te stejne nejak extra nezrychlí..wizz je proste pomalej oproti barb,dh