Nejpovedenější zfilmovaná herní adaptace?
- SmileFreak
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Podle mě je nejpovedenější ze zmíněných Silent Hill.
Naposledy upravil(a) SmileFreak dne 28.09.2011, 20:02 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Můj osobní tip
Silent hill je docela kvalitní horror, řekl bych jeden z těch lepších rozhodně. Doom je blbost. Zbytek sem neviděl.
Re: Nejpovedenější zfilmovaná herní adaptace?
Jako dlouholetý hráč Doomu 1 a 2 můžu říct, že Doomem jako filmem bych si ani nevytřel. ^^
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
- SmileFreak
- Quill Rat
Bohužel musím souhlasit že Doom jako film podle hry se určitě nepovedl.
Také se mi líbil Silent Hill Doom byla blbost. Ani nevím, že je Far Cry zfilmovaný Jaké to je?
Edit: Tak jsem si našla Far Cry a myslím, že režisér Uwe Boll mluví za vše
Edit: Tak jsem si našla Far Cry a myslím, že režisér Uwe Boll mluví za vše
Naposledy upravil(a) raisen dne 27.09.2011, 19:31 hod., celkem upraveno 1 x.
HC grál: 537/516 (-21)
SH je ok adaptace, ale příběh tam je namixovaný z více dílů a hardcore fanoušci série vědí, že atmosféra ve hrách (hlavně SH2) je ještě úplně jinde (ale to už by pak nebyl film pro masy = míň peněz = neschválení..)
Jinak já mám asi nejradši starý dobrý Mortal Kombat :-) naprosto ideální béčko a spousta vzpomínek na jeho sledování v dětství
Jinak já mám asi nejradši starý dobrý Mortal Kombat :-) naprosto ideální béčko a spousta vzpomínek na jeho sledování v dětství
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
- damagedeath
- Zhar the Mad
Silent Hill je slušnej, nedávno jsme se o tom dokonce bavili s Alyx, nějak jsem si na to vzpoměl.
Jinak viděli jste film Mario?
Jinak viděli jste film Mario?
Silent hill jsem viděl kdysi dávno, byl jse pod účinkem hezkejch látek, tak vím že jsem se u něj hodně nasmál...a taky si pamatuju že po něm jsem se díval na nějakou komedii u které jsem se naopak vůbec nesmál..takže to asi bylo dobré...ale jinak jednoznačně jak psal Aragorn, dle mého je nej Mortal Combat...na tu dobu neskutečné efekty a ta béčkovost je nesmírně sympatická..., zvlášť v 1 díle...a hudba, to je nádhera sama o sobě..
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Mě se líbil animovaný Dead Space .
Ale jen první díl, dvojka je anime. Anime = sh*t.
Ale jen první díl, dvojka je anime. Anime = sh*t.
Ano, taky jsem zahlasoval pro Silent HIll
Taky nebylo špatný dívat se na film Dantovské Peklo (Dantes Interno)
Taky nebylo špatný dívat se na film Dantovské Peklo (Dantes Interno)
- SmileFreak
- Quill Rat
Ano Mortal Kombat je povedenej to musím souhlasit jinak k tomu Far Cry někdo říká se celkem povedl s čímž nemůžu prostě souhlasit ale podle mě to zase nebylo až tak hrozný jako to co Boll udělal v Alone In The Dark ještě že nejsem nějakej fanda této hry takže jsem to věřím nenesl tak těžce jako to mohl nést někdo kdo opravdu tím fanouškem je.
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Alone in The dark? Největší sra*ka pod záštitou toho největšího ko**ta co kdy na filmové výsluní vystoupil ano je řeč o Uwe Bollovi
Nejlepší film všech dob podle herní předlohy je jednoznačně Diablo. I když ho ještě nenatočili, tak už teď nemá konkurenci!
Alone in the Dark byl opravdu spatny. Sillent Hill mě bavil tak z části.Doom průměr.Far Cry jsem neviděl a jedinej film co mě bavil podle hry byl Mortal Kombat :-)
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Silent Hill nej pro mě ale určitě Mortal Kombat 1... 2 byla strašná btw doufám že natočí to co (MK) koluje na youtube
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
ano natočí ! :-) myslím že to zachvíli bude venku a budem se moct kochat novým MK
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Můj hlas dostal Silent Hill, ale z nabízených možností se mi moc nelíbilo ani jedno (no - Alone in the Dark sem neviděl... ale ono je to možná lepší :-)). Celkem se mi líbil Mortal Kombat a Resident Evil (jen první díly... ty další jsou snad ještě horší než DOOM nebo Bollův Far Cry). Jako děcko sem žral Street Fighter (ale... :-D).
Co se mi opravdu líbilo tak Ultramarines - to sice není natočený vyloženě na základě počítačové hry - ale předpokládám že úspěch pár her z warhammeru vzniku filmu napomohlo.
Líbilo se mi to nejspíš proto, že su WH40K fanda - film ze světa Warhammeru (byť animovaný) jsem dycky chtěl :-)).
Co se mi opravdu líbilo tak Ultramarines - to sice není natočený vyloženě na základě počítačové hry - ale předpokládám že úspěch pár her z warhammeru vzniku filmu napomohlo.
Líbilo se mi to nejspíš proto, že su WH40K fanda - film ze světa Warhammeru (byť animovaný) jsem dycky chtěl :-)).
We are knights who say... NI!