Cena craft gemů= šílenost
Jo jo přesně tak, elitky úplně ignoruju. Někdy, když je za mnou nějaká banda soul lasherů nejlíp ještě s nějakým fast affixem, tak se mi občas stane, že je rend a tornáda zabijí a dostanu stack. Ale stejně, co je 15% mf k nějakým 550%. Jo a někdy narazím aji na tu velkou zlatou truhlu, to je stack zadara
Re: Cena craft gemů= šílenost
no nevim...taky sem si nejaky takovy statistiky delal, ale rekl bych, ze tohle moc nerika..spis by to chtelo aby sis psal jak dlouho si hral nez jen datum..pak z toho clovek vi vic
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
V tomhle nejde o to jak dlouho kdo hraje, ale kolik je za určitou dobu schopný zabít mobů. Jinak řečeno 2h u jednoho můžou být 2 dny u druhého.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Tak tak... aby to byla "vypovídající statistika", musel by tam mít čas + styl hry + popis postavy. Což je kravina, kterou by nikdo neporovnával.
Spokojil bych se s jeho trvzením, že hraje +- 3 hod/den. To stačí, ne?
Spokojil bych se s jeho trvzením, že hraje +- 3 hod/den. To stačí, ne?
Nebo za kolik to prodal / pocet hodin. To by zas stacilo pro porovnani me.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Vidíš... prodejní cena je další aspekt :-)
Tak Marquise jsou určeny spíše pro malinkou skupinu hráčů co už nevěděj co roupama dělat a narvou si to úplně všude kde můžou
Běžnej smrtelník jako jsem já to určitě nebude mít v gearu (kde mám 54 str. šutry), protože to neposkytuje vůbec dobrej poměr cena/výkon. Jediný kde to má trochu smysl jsou zbraně, takže jsem si nakonec postupně udělal dva marquise emeraldy, ale spíše pro ten pocit že jsem někdo Přecijen těch 20% critical damage za ty prachy není nej investice A vyndavat to pravděpodobně nebudu, a když už, tak cena nové zbraně bude tak vysoká, že mě těch 5M za vyndání fakt nevytrhne
Běžnej smrtelník jako jsem já to určitě nebude mít v gearu (kde mám 54 str. šutry), protože to neposkytuje vůbec dobrej poměr cena/výkon. Jediný kde to má trochu smysl jsou zbraně, takže jsem si nakonec postupně udělal dva marquise emeraldy, ale spíše pro ten pocit že jsem někdo Přecijen těch 20% critical damage za ty prachy není nej investice A vyndavat to pravděpodobně nebudu, a když už, tak cena nové zbraně bude tak vysoká, že mě těch 5M za vyndání fakt nevytrhne
Z marq šutrů jsem opravdu zklamanej. Je to nastavená splácanina aby se chvíli bylo za čím honit. Naprosto to nezapadá ani do do systému boostu šutrů . Za druhé. Je mi 31 a cejtím se jak stará škola. Je mi z toho úplně smutno, když vidím, jak se kazí HRA penězma a nepochopitelným mamonem Hra je od slova hrát si (tak mě to aspoň vždycky přišlo normální),..nechápu jakoukoliv reálnou investici mimo nákup hry. (to by se mi jinak blbě hrálo ) Naprosto nechápu, kdo má dobrej pocit z toho, že vezme prkenici, PÁR UŠMUDLANEJCH DROBÁKŮ, hoděj je Blizzu a pak se ukájej nad číslem v kolonce ...Snad bych ještě pochopil AH pro lidi, který si s ní šetřej čas, protože ho nemají na rozdávání, ale reálný prachy?...fakt jsem šokovanej, kde všude už můžou hrát prachy prim ...je to smutný..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Přesně můj nazor ... +1
Proto jsem se vyprdnul na celou AH RMAH i vekslování a hraju si s partou lidí z dropu/craftu a jen pro radost z hraní. Co se týče těch šutrů, už jsem to tu jednou psal, ale za mě,..já za cca 800h nasbíral materiál na 1 Radiant star a cca 15 Perfect star šutrů a měl jsem nejvíc potíží sehnat dostatek goldů na výrobu. Závěr je teda takovej, že při dlouhodobým hraní a poctivým sběru je možný se vybavit na jedný, dvou figurách Radiantama. Ale to je asi max. pro většinu sběračů. Ale to je OK, to odpovídá, podle mě, původním úvahám programátorů, jak se to bude cca hrát,..Podle mě jsou i oni vykulení, jak rychle AH zhuntovala hratelnost,..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
Drop je úzpůsobený AH/RMAH a to je jeden z mnoha důvodů proč tuhle P2W game již nehraji.
A ja si zase myslim, ze uzpusobeny pro AH není.
Jasně že není, to jsou jen hloupé paranoidní názory
Dokaz, nebo gtf... oh wait ono to dokazat nejde, proto budu fanboysky mlet svym hnedym ustnim otvorem jak je to ferove a vsichni jsou hloupi jen ja letadlo.
Vždyť je to hloupost, proč asi snížili obtížnost inferna, protože velká obtížnost nutila lidi obejít gameplay a jít do aukce, proč přidali craft ze kterého itemy nejdou prodávat? Aby lidi tolik nepoužívali aukci. Tohle jsou jasné důkazy toho, že blizz nemá velký zájem aby byla aukce hlavní prostředek progressu. Největší chyba bylo rozhodnutí J.W. zdvojnásobit obtížnost inferna a ještě vyškálovat obtížnosti dle actů. Ale to už také odstranili. A nyní se dá v pohodě progressovat bez aukce protože Monster Power. Už to není hra o smrtích ale o farmení. Navíc se blizz vyjádřil, že obchodování na AH bude ještě omezovat. Třepete blbosti dropech vázaných na AH, gtfo.
Jo, MP mi umozni krasne progressovat. Pridam HP a dmg mobum a mam lepsi dro.. oh wait. Takze souhlasim, gtfo.
paranoia je zlá věc.
R.I.P. 27.3.2014
Já taky craftil gem z 80 na 90%, když jsem si od kámoše pučil jeho 100% a zjistil, že mě to boostne o 6K na damage, tak jsem se na to ve 3/4 vykašlal. Jinak já dřív obdivoval lidi co maj dobrý itemy, velkej damage, nechcípaj atd., ale pak jsem si uvědomil, že stačí vzít kreditku a prostě si hru zlehčit (neříkám, že to tak udělali všichni).
DrSma: souhlasím, sám nemám ani jak bank. učet ani kreditku, prostě nic, takže si nic koupit nemůžu a jsem si rád, to je prostě o tom, kdo má prachy má "všechno". To už s hraním nic nemá společného, ale to je jenom můj názor, věřím, že lidi co do toho pravidelně cpou prachy tak to viděj jinak.
btw: nekouřím, nepiju, nefetuju, ale stejně nemám potřebu cpát prachy do virtuální reality, to snad radši našetřit na něco hmotného nebo nějaký zážitek, či tak něco.
btw2: a to mi nedělá problém u toho prosedět x hodin denně.
DrSma: souhlasím, sám nemám ani jak bank. učet ani kreditku, prostě nic, takže si nic koupit nemůžu a jsem si rád, to je prostě o tom, kdo má prachy má "všechno". To už s hraním nic nemá společného, ale to je jenom můj názor, věřím, že lidi co do toho pravidelně cpou prachy tak to viděj jinak.
btw: nekouřím, nepiju, nefetuju, ale stejně nemám potřebu cpát prachy do virtuální reality, to snad radši našetřit na něco hmotného nebo nějaký zážitek, či tak něco.
btw2: a to mi nedělá problém u toho prosedět x hodin denně.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.