The Expendables
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
To je dabel.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: The Expendables - Tapeworm, Kuki, Petros a Spiderer
Rozhodně jsem to takhle nemyslel. Ale stačí si projít fórum a schválně kolik najdeš úmrtí na lag či dc v partě (osobně vím o dvou) a kolik v sólo hrách? Šance na přežití v partě je o mnoho vyšší (už jen proto, že se ti budou snažit parťáci pomoci), v single ti nepomůže nic a nikdo.Brawler píše:Jo jo, je tam prostě moc proměnných na to, aby se dalo s určitostí říct, že to že jedeš sólo je prostě špatně a parta je vše ...
- Kuki10
- Globální moderátor
To sem zvedav, jak rychle to pude me, aspon 30 dneska, mozna 40 a zitra to dorazit....
Ten wizzard uz me chybi....
Este dodam, ze moje smrt mela na zahranicnich forech uspech a i na yutub se zveda sledovanost, treba jeste budu slavnej.:-D
Uz vidim ten titulek: Idiot of the year.:-D
Ten wizzard uz me chybi....
Este dodam, ze moje smrt mela na zahranicnich forech uspech a i na yutub se zveda sledovanost, treba jeste budu slavnej.:-D
Uz vidim ten titulek: Idiot of the year.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
:-DDDD špatná reklama taky reklama ... ale je vidět, že srdce máš HC, go Kuki go
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Sovo jeste bysme k tomu videu mohli udelat anglicky titulky
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Kuki10
- Globální moderátor
Ok vecer dodelam.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
To bude fuška, přeložit stohlavý stádo volů smíchaný s pohlavními orgány žen.
WDčka, někde tu někdo psal o tipu, jak lépe utíkat z bolavých oblastí boje.
Ne jednou se mě stalo, že jsem chtěl pohotově utíkat z boje do povzdálí, dal jsem třeba i spirit walk ale můj křovák nešel ! Málem jsem umřel. Protože místo toho, aby šel tam, kam klikám myší a ukazuju kurzorem, tak tam bojoval :/ protože všude bylo moc mobů kolem a kliknout na místo, kde nebyly, bylo obtížné ...
Někde jsem četl, že v nastavení to jde udělat tak, aby postavička šla za kliknutím i když kliknu na moba. A boj by se usutečňoval jen s držením SHIFTu. Já tak stejně bojuju furt ... :-)
Ne jednou se mě stalo, že jsem chtěl pohotově utíkat z boje do povzdálí, dal jsem třeba i spirit walk ale můj křovák nešel ! Málem jsem umřel. Protože místo toho, aby šel tam, kam klikám myší a ukazuju kurzorem, tak tam bojoval :/ protože všude bylo moc mobů kolem a kliknout na místo, kde nebyly, bylo obtížné ...
Někde jsem četl, že v nastavení to jde udělat tak, aby postavička šla za kliknutím i když kliknu na moba. A boj by se usutečňoval jen s držením SHIFTu. Já tak stejně bojuju furt ... :-)
Game Menu -> Options -> Key Bindings -> Move
Jo už to vidím, aha, ale to musím nabindovat nějakou klávesu .. ouch to nevím jakou
Já to mám na kolečku myšky ... a nejlepší způsob jak se to naučit používat je chodit s tím všude ... ve městě, mimo město, všude ... a jakmile chceš bojovat, tak levé tlačítko je po ruce a okamžitě jdi na něm ... pak zase chůze tak kolečko, nebo spirit walk a zdrhám ... zase kolečko ...
Chtělo to chvilku cviku, než si na to člověk zvykne, ale je to vysoce efektivní, alespoň u WD a spirit walk jsem začal používat míň a míň díky tréninku a shoot-move-shoot-move na vyšší mp ...
Chtělo to chvilku cviku, než si na to člověk zvykne, ale je to vysoce efektivní, alespoň u WD a spirit walk jsem začal používat míň a míň díky tréninku a shoot-move-shoot-move na vyšší mp ...
Jak si měl všechny klávesy na kouzla, jestli se můžu zeptat? Já si navykl používat u monka alt abych stál a útočil z místa (na palec) a kouzla Q,W,E,R, (bolí míň ruka než shift na malíčku a čísla) - auru pro monka, kterou používám co tři vteřiny mam na kolečku myši dopředu a move, který u monka tolik potřeba není, mam na bočním tlačítku u myši... Abych přitáhl monstra nebo uděloval poškození zvony na pravém a základní útok klasicky na levém... Jak to vyhovuje vám u WD, abych věděl, až k němu přesedlam? :o)...
Brawler: díky, kolečko jsem si dal jak pohyb nahoru, tak alternativní dolů a už se s tím seznamuju a dost mi to pomůže v těch bojích.
Já to mám takto ...
1 = soul harvest s runou na dps
2 = garga
3 = voodoo s runou na dps nebo manu
4 = spirit walk s runou na 3 sekundy
mezerník = útok z místa kdykoli
5 a ; = flaška na HP
T = portál do města
takto mi to přijde nejlepší, mám díky tomu ruku na své klávesnici položenou v přirizené poloze a všechno na dosah ...
kolečko = vynucený pohyb
na farmu do MP2 kdy není potřeba regen many, páč všechno lehne hned a regen zajistí pasivka a regen jsem měl jen 59 ... ten můj rychlo run jste asi viděli, furt plno many úplně na pohodu
levé myšítko = medvědi
pravé myšítko = pavouci co dají 3 mana za hit
na vyšší MP a UBERy na které jsem měl jinou výbavu a pasivky a díky tomu i brutální regen many 115mana/sec při 1325max mana
levé myšítko = pavouci co dají 3 mana za hit
pravé myšítko = medvědi
jinak nevím co má být pohyb nahoru nebo dolů, vynucený pohyb je podle mě v menu diabla jen jeden ... a kolečko prostě zmáčknu a jdu=)
1 = soul harvest s runou na dps
2 = garga
3 = voodoo s runou na dps nebo manu
4 = spirit walk s runou na 3 sekundy
mezerník = útok z místa kdykoli
5 a ; = flaška na HP
T = portál do města
takto mi to přijde nejlepší, mám díky tomu ruku na své klávesnici položenou v přirizené poloze a všechno na dosah ...
kolečko = vynucený pohyb
na farmu do MP2 kdy není potřeba regen many, páč všechno lehne hned a regen zajistí pasivka a regen jsem měl jen 59 ... ten můj rychlo run jste asi viděli, furt plno many úplně na pohodu
levé myšítko = medvědi
pravé myšítko = pavouci co dají 3 mana za hit
na vyšší MP a UBERy na které jsem měl jinou výbavu a pasivky a díky tomu i brutální regen many 115mana/sec při 1325max mana
levé myšítko = pavouci co dají 3 mana za hit
pravé myšítko = medvědi
jinak nevím co má být pohyb nahoru nebo dolů, vynucený pohyb je podle mě v menu diabla jen jeden ... a kolečko prostě zmáčknu a jdu=)
- Kuki10
- Globální moderátor
Ja si ted oblibil haunt na manu, lupnu to na dva, tri cile, do toho prokladam pavoukama a je to hukot.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
To sice jo, ale já takto pavoukama neprokládal (hodil jsem jen 2 vázy před startem spamu) a díky tomu regenu, pasivkám a offhandě s redukcí na medvědy 12 jsem na jeden zátah vypouštěl medvědy 1min 13sec v kuse a prostě jsem jen stál (rak + prďoch i magda a king minimální pohyb, když si stoupneš na 1/2 medvědího výběhu ... jediný koho chytáš je kulle) ... ach jo, prostě ten můj WD byl už fakt hoooooodně fajn ... no a vzhledem k tomu že v gut partě trvají jedni UBERáci +- 2 minuty, tak si dokážeš představit co to bylo za hukot=) ... jak dlouho je dokážeš vypouštět ty? neříkám že prokládat to pavoukama je špatné, to vůbec ne, taky jsem to dělal než jsem nakoupil výbavu;-)
- Kuki10
- Globální moderátor
No zmerim az nasadim full dps vybavu, mam to na expy, ale ted uz zas bude wizz.
Medvediho vybehu.:-D
Medvediho vybehu.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
U WD hraji následovně s nabindovaným MOVE
1 - soul harvest s runou na dps
2 - Gargantuan - stun
3 - Spirit walk - 3s (Ten mám ješte nabindovanej na palci na myši - tam to používám spíš)
4 - Acid cloud - 24yards (také nabindován na palci na boku myši)
Levý myšítko - Poisen dark
Pravý myšítko - medvědi
W - move
mezerník - flaška na HP
Caps Lock - mumble, TS
Do MP2 je to velice jednoduchý, jenom držim ukazováčkem "W" a pořád jdu a dotoho občas vypustim medvědy, prsteníčkem nasávám a malíčkem držim caps lock pri komunikaci, palec pak připraven na mezerníku...vlastně chuzi vůbec nepouštim a vse zabíjim v pohybu (to si můžete dovoli pri nízké obtížnosti či pri vyšším DPS) Acid používám ve směs jen tehdy jsou li mobky hodně rozuteklí a nebo jdu li v partě a dotyčný je dál ode mne než je Bojlerův oblíbený "Výběh medvědů" :-D S manou problém ve směs nemám, pasivka na glouby vše doplní během vteřinky
Pri vyšším MP nebo Uberech pak jen přehazuju pasivky a soul harves měnim na totem a Acid na psi s redukcí demage, a poisen dark na žáby z nebe...
Tak abych to nějak shrnul: Klavesnice pouze pohyb ( používám to tak pár týdnů a zvykl jsem si na to za pár hodin gamesení), pak mačkám 1, caps lock, mezerník, jinak zbytek mám na myši...třeba kolečko na myši vůbec nepoužívám...
1 - soul harvest s runou na dps
2 - Gargantuan - stun
3 - Spirit walk - 3s (Ten mám ješte nabindovanej na palci na myši - tam to používám spíš)
4 - Acid cloud - 24yards (také nabindován na palci na boku myši)
Levý myšítko - Poisen dark
Pravý myšítko - medvědi
W - move
mezerník - flaška na HP
Caps Lock - mumble, TS
Do MP2 je to velice jednoduchý, jenom držim ukazováčkem "W" a pořád jdu a dotoho občas vypustim medvědy, prsteníčkem nasávám a malíčkem držim caps lock pri komunikaci, palec pak připraven na mezerníku...vlastně chuzi vůbec nepouštim a vse zabíjim v pohybu (to si můžete dovoli pri nízké obtížnosti či pri vyšším DPS) Acid používám ve směs jen tehdy jsou li mobky hodně rozuteklí a nebo jdu li v partě a dotyčný je dál ode mne než je Bojlerův oblíbený "Výběh medvědů" :-D S manou problém ve směs nemám, pasivka na glouby vše doplní během vteřinky
Pri vyšším MP nebo Uberech pak jen přehazuju pasivky a soul harves měnim na totem a Acid na psi s redukcí demage, a poisen dark na žáby z nebe...
Tak abych to nějak shrnul: Klavesnice pouze pohyb ( používám to tak pár týdnů a zvykl jsem si na to za pár hodin gamesení), pak mačkám 1, caps lock, mezerník, jinak zbytek mám na myši...třeba kolečko na myši vůbec nepoužívám...
- Kuki10
- Globální moderátor
Medvedi vybeh to jisti.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Červík pokračuje v expení, aby co nejrychleji dohnal svůj nechtěný downgrade z pl69 na lvl1
Současný PL20 odehraný čas 13h 22m.
Co se rozložení kláves tak červík hraje s WD následovně :
LM - pavouci "v současnosti se zuni setem jsem vzal místo pavouků na manu ty skákací"
KolečkoM - vysavač s runou na dmg
PM - spirit walk runa na 3s jak jinak
Y - totem na DMG "myšleno v levo dole - česká klávesnice"
X - medvědi
Space - láhev
\ - garga runa na stun "takřka nepoužívám jen na začátku každé hry ten úchylák takřka neumírá"
SHIF - když se nechci hejbat
Palec na myši - move
Současný PL20 odehraný čas 13h 22m.
Co se rozložení kláves tak červík hraje s WD následovně :
LM - pavouci "v současnosti se zuni setem jsem vzal místo pavouků na manu ty skákací"
KolečkoM - vysavač s runou na dmg
PM - spirit walk runa na 3s jak jinak
Y - totem na DMG "myšleno v levo dole - česká klávesnice"
X - medvědi
Space - láhev
\ - garga runa na stun "takřka nepoužívám jen na začátku každé hry ten úchylák takřka neumírá"
SHIF - když se nechci hejbat
Palec na myši - move