Rada s HotA
okey...jinak díky lidi za radu...do té doby pojedu WW Mp1 než budu mít Goldy
Re: Rada s HotA
No tak to udělam tak že za cca.950,- koupim 200M goldů a za to už se dá sehnat nějaký pořádný Gear ;-)walosek píše:Hele Frostíku jde o to, že MP1 umlátíš v pohodě i s obstojnym SunKeeperem a v druhý ruce můžeš mít třeba štít s 10% block chance, 10% CC a dalším MF - to nejen, že ti zvyšuje šanci najít nějakej drop, kterej ti po prodeji umožní hrát HotA na MP5+, ale navíc to není prakticky žádná investice (doufám, že se shodneme, že mít na kontě 10mega nebo 1mega vlastně není velkej rozdíl...)
Já si to netahám z pr*ele, já to taky tak udělal, pak mi padla manticora co šla pryč za 750M, teď farmu XP jedu MP2 WW, páč mi to přijde odsejpající a klíče MP8+...
Trosku to tu ozivim.
Otazka oplati sa ist na hota rend build skorn , alebo jednorucky ? Pretoze zohnat si pekny off hand mi prijde akutualne dost o hubu
Otazka oplati sa ist na hota rend build skorn , alebo jednorucky ? Pretoze zohnat si pekny off hand mi prijde akutualne dost o hubu
lepsie je to s dw, ale PODSTATNE ekonomickejsie so skornom
Dik punky na tvoju odpoved som cakal. Cim je to lepsie dw , nedava sa ten dmg vacsi so skornom ? Alebo sa to berie skor tym ze so skornom mlatis pomalsie ako s dw ?
Pretoze v main ruke mam echo , ale to co nosim v off hande tak sa hambim Proste som si pozeral off handy a bez sance nato niesu goldy , preto som uvazoval nad skornom
Pretoze v main ruke mam echo , ale to co nosim v off hande tak sa hambim Proste som si pozeral off handy a bez sance nato niesu goldy , preto som uvazoval nad skornom
no skorn je proste pomala weapona, s ktorou je obcas problem udrzat zerka, pokial nemas nejaky vysoky AS... naproti tomu dw (najcastejsie s echom) je sice co sa tyka dmg slabsie, ale vdaka neskutocne AS je to dps proste vacsinou vacsie... ono aj ta samotna HotA odsypa pri vyssom AS rychlejsie, takze kym so skornom das napr 5 uderov, tak s dw trebars 7-8... kazdopadne, je to aj s tym skornom hratelne a vide to fakt podstatne lacnejsie... pri tom dw hodne zalezi, co tam od toho ocakavas... ak hladas na OF aj ls, tak sa to kus predrazi, ale bez toho sa daju kupit pekne OF aj za dobre sumy... ked som to sem tam hral tak na mp10 stacil ls na ik belte a pasivka + blood lust na rende, cize na OF som to nepotreboval
no ja mam wh ako pasek , takze pocitam ze len s pasivkou 3percenta by sa to tazko zahralo.
Jedine co ma hneva su male rezy , nejako si to neviem balancnut.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Thom ... o/12577196
Podla mna to najhorsie neni hram s tym mp 8 ci solo alebo pub , celkovo sa to da , len mi pride ze na pube deduska neudrzim, pokial nebezim jak blazen a necakam na ostatnych
Jedine co ma hneva su male rezy , nejako si to neviem balancnut.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Thom ... o/12577196
Podla mna to najhorsie neni hram s tym mp 8 ci solo alebo pub , celkovo sa to da , len mi pride ze na pube deduska neudrzim, pokial nebezim jak blazen a necakam na ostatnych
no na tie vyssie MP je 3ls malo pokial nemas nejaky gear s velmi slusnou defense... tam to bude chciet veru OF s LS nejaky... ale sak ten co mas momentalne je oki, pokial to porovnamo s ostatkom gearu (nemyslene nijak zle)... inak k HotA sa dobre hodi vyssi cc a k tomu fury niede na 115+ a pokial by sa naslo nieco tak s redukciou na HotA cost (ale nemusi byt)... a tam potom mozes mat aj 100%cc na HotA a to ide uz samo potom
tak normalny gear ale urco by sa dal povylepsovat, teraz uz niektore tie itemy nie su nejak drahe
No jo ale já bych byl bez Skorna s prominutím v pr**** ,kdybych měl jednoručky tak bych docela nerad mlátil Elitky s 60k DPS
ja se chci zeptat - jak do tohodle equipu zakomponovat witching hour? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Alfa ... ero/708432 co kde vymenit?
nevim cim to je,ale proste jak nasadim withching hour,tak tecu neuveritelnym zpusobem,mp 8-10 neustojim ani kdybych se rozkrajel(vymena brawlera za bloodthrist kdyz mam withing nepomohla),pritom allress i life bych hodnotil jako dostatecne vysoky i bez bonusu z ik beltu,ik kombo bonus je zachovan diky chest+ruce,ale proste umru jak nic...
nevim cim to je,ale proste jak nasadim withching hour,tak tecu neuveritelnym zpusobem,mp 8-10 neustojim ani kdybych se rozkrajel(vymena brawlera za bloodthrist kdyz mam withing nepomohla),pritom allress i life bych hodnotil jako dostatecne vysoky i bez bonusu z ik beltu,ik kombo bonus je zachovan diky chest+ruce,ale proste umru jak nic...
Takže s pasivkou která má ještě o chlup větší LS to nejde?Divné..Já dnes vyměnil prsteny a šel jsem dolů o 60 AllRes a bylo to hned znát,tak jsem aspon trochu navýšil armor
a co za staty hlavne ma ten witching by si mohol napisat... to je celkom aj dolezite... ak tam stracas tych nejakych 80 AR to moze byt celkom zasadne
momentalne ho mam nasazenej,ma 143 str,68 vit, 48 posion resist,100 int,9 aspd a 38 cd
Když sem přecházel na wh tak sem musel koupil Skorna s vyšším LS - 5,9, headku s víc all res a wh taky s all res jinak to byl docela skok a přežít dalo fušku. Zkoušel si hrát bez rendu a místo něj wc s impunity? K tomu třeba hota runu thunderstrike místo smash? Je to sice slabší na single target, ale při velkym počtu mobů je ten stun k nezaplacení, snížíš tím hodně obdrženej dmg, trefuješ víc targetů takže víc LS, horší regen fury na single target, protože má jen 0,66 proc koef (smash 0,8). Je to něco za něco, ale na thunderstrike runu na farmu nedám dopustit, smash jedu jen na ubery, ale mám SoJ na -5 hota cost a pasivku animosity tak mě ten horší proc koef tolik netrápí.
momentalne jen tak cvicne zkousim dual wield hota a je to docela sranda a navic prezivam i s 3% ls,az se aktualizuje armory,bude to videt - http://img829.imageshack.us/img829/2103 ... ot177m.jpg ono je s tim snazsi prezit nez se skornem,protoze skorn mlati jednou za pul hodiny a i kdyz je to co hit,to 30k hp lifesteal,tak to nestaci...tohle je co hit,to 5k lifesteal a zije se lip
Alfajk, tak být tebou vyměnil bych helmici za IK s 6% CC a Rend za War cry - impunuity a pasivku na LS (blood thirst). Tím se ti zvedne CC, a pokud koupíš IK helmici alespon s 40+ AR tak po pokřiku z WC i resisty a armor. Větší CC = pomalu perma critikaly = více dmg = více LS. Jedu to tak, nemam ani tak dobreho bara jak ty a MP 10 dávam v pohodě. http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908
s critama problem neni,rage je skoro furt,berserka bez problemu udrzim,v berserkovi mam kolem 2.86 aspd,mlati to desne rychle,ted se to docela da,jen premejslim jak boostnout dmg,aniz bych se obral o jakykoliv resisty nebo hp,niz uz s tim jit nejde,ma echo v mainhandu nejakej priznivej vliv na hammer krome fearu na vsechny strany ?
Konecne jsi prisel na to ze dve zbrane jsou lepsi jak jeden skorn :-) Ja s pasivkou na lifesteal + ls ve zbrani tak neumiram snad nikdy.