Diablo 2 kecání

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání

Příspěvek od Dark_Deamon » 16.05.2013, 19:23 hod.

Speciálně pro RIPa :) Tady jsem si třeba vybral obrácenou stranu mince.

Jinak byla celkem prča najít i ten pitomej Flail. Koukal jsem na rlvl HotO a vidím 55...měl jsem v ten okamžik lvl 31, tak si říkám pohodička, někde na NM padne...hmmm...ledna von ho. Za celej NM nepadl ani jeden Flail...ani bílej, magic, rare...prostě nic. Až když jsem měl lvl nějakých 68, tak se konečně zadařilo a ve Forgotten Tower (H) padl :D

Taky mě celkem začíná vysírat Über Diablo...už mám 14 Annihilů a ani jeden +10% exp :( Ale povedl se jeden +19 Attributes, +19 All Resistances, +6% exp

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 16.05.2013, 20:17 hod.

Jsi měl říct, takových flailů mám tunu :)
HC grál: 537/516 (-21)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 16.05.2013, 20:24 hod.

Mě to je úplně jasný :D I jsem na tebe myslel a říkal si, že jich máš určitě kvanta. Akorát jsem tě neviděl na Skypu. Ale neva, už se pomalu kodrcám do 5.aktu, protože jak jsem nasbíral 3x3 klíče, tak jsem jaksi pozapomněl, že nemám nikoho tak daleko :D Když teda nepočítám Trap Assu, ale tu počítat nemůžu, protože si nedovedu představit, jak bych to dělal, i když je Infinity :) Tak budu spoléhat na pana kosťáka :) Jen by to ještě chtělo Teleport, ne swtichovej ale. Chcípaly by kostry :{

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 20.05.2013, 19:55 hod.

Pekny AntiHoto :lol: Vsak VEX budes mit za chvili hromadu a muzes to rerollnout ;)

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 25.05.2013, 09:28 hod.

Zdravím všechny :!: ;)

Mám v plánu zkusit plague amazonku - hlavní skilly Poison Javelin a Plague Javelin, co další, o tom se ještě rozhodnu (buď lightning skilly nebo valkýrie s podpůrnými skilly)

Zkoušel jste to někdy někdo?

Rád totiž vymýšlím takové buildy, co se moc nehrají (jak už asi víte :lol: ), chci být trochu kreativní :D

Určitě ji chci i jako partnerku pro moji Sentinel Lady, tak snad něco vydrží (jestli ji budu hrát, tak jedině HC - samozřejmě :D , nejsem přeci žádný zelenáč, i když o amazonkách toho zrovna moc nevím)

Myslíte, že to pujde i na hellu? (kvůli imunitám)

Přeju příjemné hraní ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 26.05.2013, 08:47 hod.

psn amu sem zkoušel na realmu a po namaxování psn skillů jsem zbytek cpal to LF...taktika byla prostě vše zazelenat a když běží čas otravy, tak hážeš LF...jenže problém byl v tom že jsem postupem času pomalu přestával používat psn skilly a přešel na light skilly a psn využíval takřka jen na light imune. Prostě to LF je dost silný i s nízkejma synergiema a svádí to na to používat light skilly místo těch psn. Pokud by ses udržel v používání výhradně psn skillů, tak tohle je myslím dost silný build hlavně proto že skillery na javelin sk ti boostujou oba útoky, stejně jako ruce +3 java atd...

co by ale mohlo bejt funny tak jet psn skilly + melee atack...třeba JAB nebo Fend. Prostě to zazelenat a když běží otrava tak to mlátit JABem/FENDem.

Jinak osobně si myslím že pokud bys jel psn skilly + valkýru/decoy, tak postup nebude vůbec tak pomalý. Ono ten dmg jde dost rychle nahoru a normal+nightmare si projdeš naprosto napohodu. Možná až moc napohodu protože ten dmg je fakt solidní. I na hell zabíjí dost dobře. jen s tou valkýrou to bude pomalejší u psn imune a třeba soulové budou dost velký problém.

Jinak co se týče univerzálnosti, podle mě je dost dobrá Psn ama + cold skilly. Ono celkově tím že psn skilly chcou jen 40b + prereq tak ta variabilita je neskutečná a můžeš k tomu dát prakticky cokoli tě baví, což je super. Stačí si vymyslet jakýkoli skill co tě láká/baví, čím budeš mlátit psn imune a všechno ostatní je v klidu.

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 26.05.2013, 18:10 hod.

Díky ;)

Tak já si to nějak promyslím... ale určitě to teda zkusím ;)
Možná zkusím ten fend...
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.05.2013, 17:28 hod.

Mam Bow amu jako Guardiana, ktera mel utoky Strafe (WWS) a prave Plague javelin, bohuzel to strafe i s timto ne zrovna uber lukem bylo porad mnohem efektivnejsi nez ty jedy, takze jsem je nakonec pouzival POUZE na PI, a hlavne na ty, kteri nesli breaknout amplifou z toho luku...Jinymi slovy, da se to, ale chce to jiny styl hrani + silnou Valkyru, ktera podrzi moby na dostatecne dlouhou dobu, nez pomalu chcipnou jedem

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 28.05.2013, 18:24 hod.

Tady u toho je potřeba co nejvíc skillerů, na switch hůlka s lower resist a nějaká výbava (třeba trangouly) s +poison skill dmg. Ideální by byly i facety. Pak bude jed velmi slušný zabiják.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 28.05.2013, 20:10 hod.

Děkuju za rady, postavu mám už založenou na hardcore... takže můžete očekávat nový příběh ;)

Akorát mě strašně štve ta prodlužující se doba jedu za každý level skillu....
Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 28.05.2013, 20:14 hod.

ta doba se bude ještě hodit. Pokud na sebe seženeš něco, co ti dá venom a spoustu poison dmg charmů a jiný výbavy, tak (mrak sice ne) zasažený cíl tím oštěpem udělí opravdu kardinální pecky.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 28.05.2013, 20:45 hod.

Tak ono je to takhle s tím venomem? Právě jsem si nebyl jistý...

Venom totiž zkrátí dobu trvání jedu na 0.4 sekundy... znamená to tedy, že když má poison javelin na slvl 20 poison dmg 2659-2946 (bez synergií), toto dmg se "zmáčkne" do 0.4 sekund?
Spočítal jsem si totiž, že avg dmg / s na slvl 20 má 60.92 (což je teda málo), se synergiemi 207,14 (což taky není moc)...

Je to tedy skutečně tak, že díky venomu se zvýší průměrné dmg za sekundu bez synergií z 60 na teoretických 7006?

Jestli ano, tak to abych si co nejdříve pořídil venom :)

Ještě jednou díky Fraxi za překlad skillů a doplnění dalších informací... už zase jsem toho dost využil ;)
Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 28.05.2013, 21:28 hod.

Ne, sečte se bitové dmg poison javelinu s bitovým dmg venomu a všech ostatních zdrojů.
Pak se sečte čas otravy poison javelinu s 0,4 sekundami venomu a ostatní zdroje otravy jsou ignorovány....tudíž se ty škody vtěsnají do času javelinu+0,4 sekundy, výsledkem čehož může (a taky bývá) podstatně vyšší poison dmg, než jakej by to správně mělo mít. Myslím, že princip je dobře popsaný v úvaze o zabití Baala.
...Ancients, go, go go!

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 29.05.2013, 05:53 hod.

Ok, díky... tu úvahu jsem už četl, alle radši jsem si ji přečetl ještě jednou, abych to úplně pochopil :)
Obrázek

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 30.05.2013, 11:31 hod.

ahoj dnes jsem si poridil novy ntb mam win 8 a nejdou mi delat screenshoty skousel jsem to delat i přes fraps a jenom se mi objevi cerny obrazek :cry:
Achievements: 7400 (92%)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 30.05.2013, 17:22 hod.

nejsem expert přes win8, ale neexistuje tam něco jako režim kompatibility? Bez něj to blbne i ve win7.
...Ancients, go, go go!

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 31.05.2013, 08:37 hod.

@Fraxinus jasný bude to chtít úpravu kompability ale nevím jak se to dělá další problém je že si mi dia seka jinak náročnější hry mi jdou bez problémů.
Achievements: 7400 (92%)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.06.2013, 15:19 hod.

Tak z FO+ES Sosy už je géčko...lvl 84. Od "výbuchu" HDD již třetí. Takto vypadal quest drop z Bejla.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 08.06.2013, 15:37 hod.

Gratuluji ;) Škoda že ta sash nebyla unikátní :)
HC grál: 537/516 (-21)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.06.2013, 16:21 hod.

Děkuju :) S tou Sash jsem si to už říkal u Blood Raven, protože mi ju hodila žlutou. Celej 5.akt jsem frčel už jen na p1, protože v těch všemožných ledových jeskyních to byl mega opruz...a to i s Infinity. Největší prča byla v Icy Cellar. Říkal jsem si: "Mrknu tam, třeba padne Zod :D". Tak jsem vešel, udělal asi 20 kroků a jen vidím...Soulové, Sirény (nešla shodit imunita) a Frozen Horror, tak jsem se otočil na patě a řek si, ža na Zod radši se*u :green: Ještě víc jsem ale čučel, když jsem si skočil za Pindlem (p1), když už se teda Anya uráčela otevřít portál a z ničeho nic leží na zemi Scissors Suwayyah. Takže veřím Fraxovi, že toho nasbírá kvanta :) Protože toho padlo dost, ale většinu už mám...třeba: Raven Frost, Matriarchal Javelin, Barlog Blade, Flying Axe, Phase Blade a Decapitator...z toho zajímavějšího. MF bylo 290%.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“