hledam spoluhrace MP10
Jsem pro kazdou srandu. Kdo chce at posle pozvanku.Musim se jen podivovat nad hracem, ktery si rika o goldy za behani v parte. Protahnu slabsi hrace nejen zadarmo, ale myslim si ze i v kratsim intervalu nez tento hrac. :-)
Re: hledam spoluhrace MP10
Ty voe:D tak už chápu proč všichni říkaj "ty ho ještě neznáš?"ReptileSVK píše:typicke, behat na MP10 by chcel kazdy, ale platit nikto. Mam equip za niekolko 100 milionov goldov. Navyse v truhle mam mempo of twilight (bez criticalu) a tal rasha chestu vysokeho ranku (all resist + armor). Vcera som behal po akte 2 na MP10 a tam som par krat umrel, kedze je tam kopec mobov co prerusuju utok. Ale inak tiez prst v nose.
Pod tímhle bych se mohl podepsat ;-)Bigihawk píše:Jsem pro kazdou srandu. Kdo chce at posle pozvanku.Musim se jen podivovat nad hracem, ktery si rika o goldy za behani v parte. Protahnu slabsi hrace nejen zadarmo, ale myslim si ze i v kratsim intervalu nez tento hrac. :-)
A taky, kdyby někdo chtěl, ať si mě přidá - můj řezník si rád zase projede mp10
(a pokud by se našli i silní jedinci do party na bosse mp10, tak mam aktuálně přes 20 IMek, stačí říct...)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/anti ... ro/1092903
na em pí tén nemám demič, nechal bych se protáhnout, ale kam?
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
No podla tvojeho gearu usudzujem, ze ani len netusis, ze bearbariani sa sustredia na silu a nie inteligenciu (zunimasa topanky?? tal rasha chesta s int???). Ostatok mas celkom v pohode, ale tieto 2 veci sa vymykaju zdravemu rozumu. Pokial chces nejake skolenie ohladom vhodneho gearu, za par milion preskolim, to by sme sa dohodli na sume.Bigihawk píše:Jsem pro kazdou srandu. Kdo chce at posle pozvanku.Musim se jen podivovat nad hracem, ktery si rika o goldy za behani v parte. Protahnu slabsi hrace nejen zadarmo, ale myslim si ze i v kratsim intervalu nez tento hrac. :-)
Reptile udělal jsi ze sebe pěkného blb*, to nevíš že zunimassa trail přidávají +8% k poison poškození a je to víc než když si nasadíš ice climbers s max strength?
A talrasha chest zase kvůli attack speedu, však má na obouch věcech taky strenght ne? Ve výsledku mu dávají větší poškození než kdyby měl chestku a boty pro
barba )
A talrasha chest zase kvůli attack speedu, však má na obouch věcech taky strenght ne? Ve výsledku mu dávají větší poškození než kdyby měl chestku a boty pro
barba )
-
- Zhar the Mad
ano ale prim stat na tal rashe je inteligencia co je trocha blbe nie? najprv si prever info potom pis Tiez by sa ti zislo skolenie.
o tom pochybuju...navic si nejsem jistej,jak presne se to pocita a ke kterejm skillum se ten bonus z elementu pripocitava...muze to nekdo dovysvetlit?c4llix píše:Reptile udělal jsi ze sebe pěkného blb*, to nevíš že zunimassa trail přidávají +8% k poison poškození a je to víc než když si nasadíš ice climbers s max strength?
barba )
Má pravdu ten chlapec zunni botky chycházení nejlíp, navíc předpokládám, že potřeboval dohnat AS na tornáda, aby to kritovalo a to je věc, který nerozumím :D
Když bych si je dal místo mých ice a měli 80str + 8 poison, tak mi dají 4tis dmg
http://www.bios-gaming.de/d3dps/?
když si vezmete třeba svojí postavu tak se to dá hezky zkusit je to skoro přesný,
Když bych si je dal místo mých ice a měli 80str + 8 poison, tak mi dají 4tis dmg
http://www.bios-gaming.de/d3dps/?
když si vezmete třeba svojí postavu tak se to dá hezky zkusit je to skoro přesný,
:D:D:D Viděl sem hodně blbců v týhle hře ale garantuju ti, že ti nesahaj ani po paty, ty víš o tý hře totální nic!fakt ty vole si dej suicide.ReptileSVK píše:No podla tvojeho gearu usudzujem, ze ani len netusis, ze bearbariani sa sustredia na silu a nie inteligenciu (zunimasa topanky?? tal rasha chesta s int???). Ostatok mas celkom v pohode, ale tieto 2 veci sa vymykaju zdravemu rozumu. Pokial chces nejake skolenie ohladom vhodneho gearu, za par milion preskolim, to by sme sa dohodli na sume.Bigihawk píše:Jsem pro kazdou srandu. Kdo chce at posle pozvanku.Musim se jen podivovat nad hracem, ktery si rika o goldy za behani v parte. Protahnu slabsi hrace nejen zadarmo, ale myslim si ze i v kratsim intervalu nez tento hrac. :-)
no nevím pánové, co jsem tak vypozorova z jeho zdejší pouti na foru, si myslím tento rejpal si z toho všeho dělá pr*el a zakládá si na tom, protoze nevěřím že může někdo být tak blbej a myslet to vážně
no vetsinou to asi vazne nemysli, ale ted podle me myslel (aspon tu cast o topankach a botkach)
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:tuskerr#2785
Reptail je proste trouba. Jinak zunni botky jsou ok pro barba i tal rasha chestka. Mel jsem zunni botky na barbovy a pridavalo to slusnej kopec dmg. Kdyz jsem mel skorna tak rozdil mezi 7% a 8% poison dmg byl kolem 4k dmg. Jenze pan chytrej Reptail vsechno zna a vsechno vi nejlip. Hlavne ze ma eq za nekolik stovek milionu a vsechno dava v pohode. Reptaile tvuj eq stoji za prd. Nechapu co te na nem stalo nekolik stovek milionu. Tech 150k dmg je fakt pro srandu kralikum na mp10. Musis bejt pekna brzda pro partu na mp10 a jeste za to chtit goldy.
nerad bych se nekoho zastaval, ale s reptilovou postavou je mp 10 opravdu na pohodu a toto vam hosani potvrdi kazdy WDckar, co jede netopyry, s jeho dmg si myslim, ze dava elitky prumerne okolo 10 s, tady ma pan Reptile pravdu. ja jedu taky netopyry a tikaji mi az 4 mio, nejaka saskarna s barbem se s timto neda srovnavat.
s WD mám odehráno minimum a tenhle build by mě zajímal, pokud je tak účinný (přiznám se, že jsem trochu nedůvěřivý, vzhledem k elitkám, které na mp10 potkávám)
mohl bych poprosit ReptileSVK nebo fuxicka o video? možná by to byl i pěkný námět na build pro diablofans, protože se mi zdá, že 150k dmg není těžké dosáhnout a zvláštní předměty pro tento build u Reptileho nevidím (v žádném případě se nenavážím do jeho výbavy, aby to nebylo špatně pochopeno)
mohl bych poprosit ReptileSVK nebo fuxicka o video? možná by to byl i pěkný námět na build pro diablofans, protože se mi zdá, že 150k dmg není těžké dosáhnout a zvláštní předměty pro tento build u Reptileho nevidím (v žádném případě se nenavážím do jeho výbavy, aby to nebylo špatně pochopeno)
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:ElLumiro#2839
https://www.youtube.com/watch?v=9hfVUxg ... ata_player
Ve 3:30 moštuje elity, tak na to mrkni. L.
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Ve 3:30 moštuje elity, tak na to mrkni. L.
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
pomer cena eq vs vykon je u tohoto buildu brutalni, mam obavu ze ty netopyry stejne nerfnou, ponevac abych daval elity na mp10 tak lehce, to nebude mit dlouheho trvani. jinak video prilozil kolega, ja muzu nabidnout spolecnou hru fuxicek#2233
jeste poznamka k videu, projax tam ma vetsi dmg nez ja a tika mu to zhruba na urovni tretiny az ctvrtiny toho, co to tika me, tim bych se moc neohanel, takze i 150k dmg muze byt dost dobre na mp10, kolik je vas tady barbaru, kteri pri dmg cca 180k davate soustavne pecky pres 1,5 mio a maximum mate nekde na urovni 4,5 mio?
jeste poznamka k videu, projax tam ma vetsi dmg nez ja a tika mu to zhruba na urovni tretiny az ctvrtiny toho, co to tika me, tim bych se moc neohanel, takze i 150k dmg muze byt dost dobre na mp10, kolik je vas tady barbaru, kteri pri dmg cca 180k davate soustavne pecky pres 1,5 mio a maximum mate nekde na urovni 4,5 mio?
Reptile to ti asi ja dam skoleni jak se tato hra hraje a jak ze sebe nedelat ........ udelam ti ho klidne zadarmo. Nechapu jak muzes poucovat kdyz sam tu hru evidentne neumis. Proc tyto veci nosim uz zde nekdo popsal. navic nemam jen tuto vestu. pouzivam nekolik druhu obleceni podle toho co hraju a zda jedu sam nebo v parte. Ale neco ti nechat musim. Strasne me bavi cist tve poznatky o hre. Prosim nevzdavej to a pokracuj s timReptileSVK píše:No podla tvojeho gearu usudzujem, ze ani len netusis, ze bearbariani sa sustredia na silu a nie inteligenciu (zunimasa topanky?? tal rasha chesta s int???). Ostatok mas celkom v pohode, ale tieto 2 veci sa vymykaju zdravemu rozumu. Pokial chces nejake skolenie ohladom vhodneho gearu, za par milion preskolim, to by sme sa dohodli na sume.Bigihawk píše:Jsem pro kazdou srandu. Kdo chce at posle pozvanku.Musim se jen podivovat nad hracem, ktery si rika o goldy za behani v parte. Protahnu slabsi hrace nejen zadarmo, ale myslim si ze i v kratsim intervalu nez tento hrac. :-)
-
- Zhar the Mad
presne jak pise fuxicek. po patchi 1.0.8 je witch doctor s netopiermi velmi ucinny aj pri relativne nizkom damage. Zaklad je mat vysoku regen manu co zabezbeci samozrejme full set zunimassa. ostatok vybavy zalezi od penazi. samozrejme ze nemam najlepsie zunimassa boty a prsten, ani ten rare, ale keby hej tak mp10 davam s 2 prstami v nose. Momentalne je to len s prstom v nose ale fakt je to rychle.
-
- Zhar the Mad
za barbariana hraju lamky takze moc toho na obhajobu nemas.Bigihawk píše:Reptile to ti asi ja dam skoleni jak se tato hra hraje a jak ze sebe nedelat ........ udelam ti ho klidne zadarmo. Nechapu jak muzes poucovat kdyz sam tu hru evidentne neumis. Proc tyto veci nosim uz zde nekdo popsal. navic nemam jen tuto vestu. pouzivam nekolik druhu obleceni podle toho co hraju a zda jedu sam nebo v parte. Ale neco ti nechat musim. Strasne me bavi cist tve poznatky o hre. Prosim nevzdavej to a pokracuj s timReptileSVK píše:No podla tvojeho gearu usudzujem, ze ani len netusis, ze bearbariani sa sustredia na silu a nie inteligenciu (zunimasa topanky?? tal rasha chesta s int???). Ostatok mas celkom v pohode, ale tieto 2 veci sa vymykaju zdravemu rozumu. Pokial chces nejake skolenie ohladom vhodneho gearu, za par milion preskolim, to by sme sa dohodli na sume.Bigihawk píše:Jsem pro kazdou srandu. Kdo chce at posle pozvanku.Musim se jen podivovat nad hracem, ktery si rika o goldy za behani v parte. Protahnu slabsi hrace nejen zadarmo, ale myslim si ze i v kratsim intervalu nez tento hrac. :-)