Runy
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Runy
Pindl je prostě drsnej jak chcete ....1:423 699
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Z toho dropu jsem nechápal. Do té doby byla nejvyšší runa Shael. Teď dropnout ještě jednu Ber, k ní jednu Mal a Apokalypsa může začít
Spíš mě ale zarazilo, že když jsem koukal do calculatoru, tak jsem zjistil, že Jah má lepší šanci na drop jak Ber. Stejně tak tomu je i u Lo ---> Sur.
Spíš mě ale zarazilo, že když jsem koukal do calculatoru, tak jsem zjistil, že Jah má lepší šanci na drop jak Ber. Stejně tak tomu je i u Lo ---> Sur.
To je dobry, v 1.11 mi za cca 50k runu dal jen jednu VEX , ale jinak gratulace, zaslouzis si ji
Tahle truhla mi kdysi taky dala SUR, ona totiz funguje stejne jako ty v LK, takze kdyz beham Mepha, tak ji taky vzdycky oteviram
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm...pěkné...pěkné...gratuluju Mě z této truhly nikdy nic nepadlo. Asi proto, že jsem nikdy pořádně Mepha neběhal.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Nájtmééér !!!!!
p8 - Council Member (Bartuc the Bloody) baalhighpriest (NM) - Throne of Destruction - 1:1 411 637
p8 - Council Member (Bartuc the Bloody) baalhighpriest (NM) - Throne of Destruction - 1:1 411 637
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
tvle Gratulace.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Všem díky. Bylo to celkem komické, protože jsem všechny Councily vymlátil a čekal jsem na Venom Lordy...30 sec. se Baal jen chláme, sesílá Decrepify a nic z toho. Najednou ke mě doběhl poslední minion a výsledek už znáte
Mohlo to být ještě krásnější, protože běhěm classic postupu v Magott Lair lvl 3 ze Scaraba padla rare Corona a mega červ dropl rare Sacred Armor. Aspoň do sbírky potěšila Phase Blade => Lightsabre, která padla z obyč vlaštovky ve Far Oasis.
Fraxinus: Hned jsem si ale vzpomněl na tebe, že takhle nějak by sis to asi představoval, aby to padalo
Mohlo to být ještě krásnější, protože běhěm classic postupu v Magott Lair lvl 3 ze Scaraba padla rare Corona a mega červ dropl rare Sacred Armor. Aspoň do sbírky potěšila Phase Blade => Lightsabre, která padla z obyč vlaštovky ve Far Oasis.
Fraxinus: Hned jsem si ale vzpomněl na tebe, že takhle nějak by sis to asi představoval, aby to padalo
-
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
a teď si vem, kde ta vlaštovka měla ten lightsabre schovanej a jak s tim vlastně lítala
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju Deamone, ani jsem nevedel, ze je tohle mozny, castecne deprimujici i motivujici pro me