Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
DeathHero: Vyčkej asi na lepší ovladače pro grafárnu...
Dark_Deamon: tři tečky, zatím
Dark_Deamon: tři tečky, zatím
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Re: Diablo 2 kecání
Ahojte vsetci, ozyvam sa po dlhsej pauze .
Potrebujem poradit lebo si niesom isty . V nedelu sa mi po prvy krat podarilo dosiahnut Guardiana s mojim oblubenym Frenzy barbarom, takze radost velka. Poucil som sa z prdchadzajucich chyb a isiel nato opatrne, ale aj tak nastala jedna nemila situacia kde mi z 3,5 K life ostalo cca 200 life pri jednom rune na Pindla od vtey sa mu radsej vyhybam + pred tym este na NM jedna vdaka bugu u tych zmij s poisonom kde mi tiez behom chvilky svietilo nejakych 200 life.
No ale k veci. Ako som pisal mam Frenzyho so zamerenim na sekery (jednoduchy dovod - nizke poziadavky cize moznost mat viac life i ked radsej by som nosil mece, lenze na tie som mal aj tak smolu na drop co sa o sekerach povedat neda).
Takze o chvilu sa mi crta zlozit RW OATH do ETH Ettin axe chyba mi uz len PUL, moja otazka je, kedze teraz nosim na primarnej ruke Razor´s Edge - Tomahawk a sekundarnej ruke Butcher´s Pupil - Cleaver, co nosit na sekundarnej ruke vedla OATH po pripade ine RW ale co som pozeral tak nic pomer cena/vykon podla mna nie je (casom jasne myslim na Death a Grief dufam ze sa postasti )?
Neviem co je lepsie ci Razor´s alebo Butcher´s (ten chcem upnut ale potrebujem este 1 PUL).
Ide o to, ze sa neviem rozhodnut kedze upnuty Butcher´s bude mat vacsiu DMG, malicko mensiu rychlost a mensiu chance na DS a OW (+ je Indestructible) oproti tomu bude mat Razor´s mensiu DMG, vacsiu rychlost a vacsiu chance na DS a OW tak teda fakt neviem asi to vyjde na rovnako .
Ale chcem pocut Vas nazor .
Potrebujem poradit lebo si niesom isty . V nedelu sa mi po prvy krat podarilo dosiahnut Guardiana s mojim oblubenym Frenzy barbarom, takze radost velka. Poucil som sa z prdchadzajucich chyb a isiel nato opatrne, ale aj tak nastala jedna nemila situacia kde mi z 3,5 K life ostalo cca 200 life pri jednom rune na Pindla od vtey sa mu radsej vyhybam + pred tym este na NM jedna vdaka bugu u tych zmij s poisonom kde mi tiez behom chvilky svietilo nejakych 200 life.
No ale k veci. Ako som pisal mam Frenzyho so zamerenim na sekery (jednoduchy dovod - nizke poziadavky cize moznost mat viac life i ked radsej by som nosil mece, lenze na tie som mal aj tak smolu na drop co sa o sekerach povedat neda).
Takze o chvilu sa mi crta zlozit RW OATH do ETH Ettin axe chyba mi uz len PUL, moja otazka je, kedze teraz nosim na primarnej ruke Razor´s Edge - Tomahawk a sekundarnej ruke Butcher´s Pupil - Cleaver, co nosit na sekundarnej ruke vedla OATH po pripade ine RW ale co som pozeral tak nic pomer cena/vykon podla mna nie je (casom jasne myslim na Death a Grief dufam ze sa postasti )?
Neviem co je lepsie ci Razor´s alebo Butcher´s (ten chcem upnut ale potrebujem este 1 PUL).
Ide o to, ze sa neviem rozhodnut kedze upnuty Butcher´s bude mat vacsiu DMG, malicko mensiu rychlost a mensiu chance na DS a OW (+ je Indestructible) oproti tomu bude mat Razor´s mensiu DMG, vacsiu rychlost a vacsiu chance na DS a OW tak teda fakt neviem asi to vyjde na rovnako .
Ale chcem pocut Vas nazor .
- Slw
- Minion of Destruction
no, kalkulkulátorem si spočítej jaké dosáhneš breakpointy s kombinací těch zbraní, porovnej average/max dmg v praxi a máš vítěze
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Záleží na tom co upřednostňuješ a jaký máš zbytek výbavy. S razorem dosáhneš snadněji 4,5 útoků za vteřinu ale jestli máš jiné věci na ias tak bych volil butcher. Já na to open wounds moc nehraju a teď z hlavy nevím jak funguje DS s mastery (pro mě je DS jediná výhoda rozoru krom zmiňovaného ias)
oath + razor - frenzy 24 /ptořeba 25 ias na 4,5 útoku/s
oath + butcher (small crescent) - frenzy 24 /potřeba (39) 40 ias na 4,5 útoku/s
Break 5 útoků/s stejně asi nedosáhneš takže je na tobě jestli preferuješ rychlost nebo ti stačí horší break 4,1 útoků/s - který taky neni špatný ale beztak máš highlord a nějaké rukavice takže já bych bral butchera - indestructible
oath + razor - frenzy 24 /ptořeba 25 ias na 4,5 útoku/s
oath + butcher (small crescent) - frenzy 24 /potřeba (39) 40 ias na 4,5 útoku/s
Break 5 útoků/s stejně asi nedosáhneš takže je na tobě jestli preferuješ rychlost nebo ti stačí horší break 4,1 útoků/s - který taky neni špatný ale beztak máš highlord a nějaké rukavice takže já bych bral butchera - indestructible
Taky se přikláním k Butcher's Pupil. A gratuluji ke Guardianovi
HC grál: 537/516 (-21)
Ahojte, dakujem za rady. Sam by som volil pravdepodobne toho Butchera, ale ako som pisal potrebujem este 2 PUL-ky (jednu na OATH a druhu na upgrade Butchera) sice je to par krat Countess (idealne 2 krat ), chcel som vediet Vas nazor.
Co sa vybavy tyka tak este okrem zbrani k dokonalosti par veci chyba.
Spodok mam prakticky full, cize Laying of hands, String of Ears a Gore rider, na hlave Gullyaume´s Face (cakam na Areatku), brnko zatial Angelic len kvoli bonusom spolu s ringom a amuletom a druhy ring Raven.
Takze mam z vybavy zatial len 20 IAS. Break 4,1 si myslim ze mi bude stacit v pohode.
Co sa dalsej vybavy tyka tak to potrva kym to nadropujem len dufam ze neripnem.
Slayer: na OW nehrajem ani nie je to skoro vobec poznat, OW z Gore Rider staci.
Raisen: Dakujem ku Guardianovi.
OK, dakujem este raz. Potom sa ozvem ako to pokracuje ked budem behat LK chests a Countess .
Co sa vybavy tyka tak este okrem zbrani k dokonalosti par veci chyba.
Spodok mam prakticky full, cize Laying of hands, String of Ears a Gore rider, na hlave Gullyaume´s Face (cakam na Areatku), brnko zatial Angelic len kvoli bonusom spolu s ringom a amuletom a druhy ring Raven.
Takze mam z vybavy zatial len 20 IAS. Break 4,1 si myslim ze mi bude stacit v pohode.
Co sa dalsej vybavy tyka tak to potrva kym to nadropujem len dufam ze neripnem.
Slayer: na OW nehrajem ani nie je to skoro vobec poznat, OW z Gore Rider staci.
Raisen: Dakujem ku Guardianovi.
OK, dakujem este raz. Potom sa ozvem ako to pokracuje ked budem behat LK chests a Countess .
A kdy se bude pořadat další turnaj??
V polovině srpna se bude pořádat další kolo Ligy zbohatlíků. Tentokrát půjde o lov předmětů v Chaos Sanctuary. Tady je nějaké základní info.
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím a pozdravuji Na mojich stránkách (odkaz je v podpisu) jsem k dnešku udělal pár změn. Předměty stále ještě jakž takž padají, takže si není na co stěžovat...zatím Proč sem ale píšu...vytvořil jsem novou anketu, ve které můžete zahlasovat pro svůj nejoblíbenější skill. Každá anketa bude probíhat 1 měsíc a pak přijde na řadu další postava. Až budou mít všechny chary odhlasováno, tak se uskuteční velké finále Anketa(y) se zobrazují jen na Úvodní stránce.
Pokud se mrknete a zahlasujete, tak děkuju za obojí
Pokud se mrknete a zahlasujete, tak děkuju za obojí
Dal jsem tam hlas pro GA...asi proto že ho mám oblíbenej z PvP z realmů :-) navíc se s tím dobře skautojou bosové ;-)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Já dal hlas Fend, Amazonka s tímhle skillem mě neskutečně baví
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Fend?? A nechceš na to napsat Build? Občas se k Darkovi taky zatoulám. Amu prakticky neznám, ale když už, tak hraji kulomet = Strafezon :-))
Což je teď nejlépe hodnocený skill v anketě :-))))))
Což je teď nejlépe hodnocený skill v anketě :-))))))
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Díky za návštěvy a hlasy. Mě by asi nejvíc zajímalo, kdo hlasoval pro Plague Javelin Neznám snad nikoho, kdo by to hrál.
já jsem pro něj nehlasoval ale mám ho taky rád...v PvP je to killer jako blázen a v ZOMBově módu taky :-D
Dal jsem hlas pro Charged strike, to je ultimatni Ama skill
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@Abuzus - Fendzonu jsem vždycky hrával takhle. Samozřejmě je možnost investovat i do Valkýry, k ní se ale dostaneš jen skrze skilly, který způsobul u Fendu bug. A to pak podle mě ztrácí to kouzlo
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že je to trochu na rychlo, ale jistě to vím až teď. Tento víkend 27. - 29. září jedu do Prahy a napadlo mě udělat takovej mini sraz pařanů staré dobré dvojky. Bohužel se v Praze vůbec nevyznám, tak bych chtěl někoho poprosit (asi Kisuvka ), jestli by nevybral nějakej slušnej lokál Místo a čas by se muselo ještě domluvit. Určitě by to ale proběhlo v sobotu, protože v pátek dorazím v pozdějších hodinách.
Pokud by chtěl někdo pokecat, tak je vítán
Edit: Z toho co vím, tak by dofrčel Kisuvka a RIP, se kterým by ještě někdo došel.
Pokud by chtěl někdo pokecat, tak je vítán
Edit: Z toho co vím, tak by dofrčel Kisuvka a RIP, se kterým by ještě někdo došel.
Tak tohle je moc narychlo. Rád bych dojel ale 27-29 jsem v práci celej den. Tak si to užijte...;-)
To "nekdo dosel" je zatim vic nez nejisty, ale uvidi se...Kazdopadne dorazim, co se tyce Prahy, tak tam se vyznam maximalne metrem , takze taky zadnej zazrak...Nejak to dopadne
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, něco se vybere a na čase se taky dohodnem. Ti pak napíšu, jak budu vědět nějaký místo Jen orientačně...v kolik bys asi v tu sobotu mohl ?