Netopejri
Zdravim, rad bych se podelil o sve zkusenosti s pouzivanim netopyru a rad bych ziskal nejake rady a triky na to jak je nejefektivneji pouzit pri hrani.
Me osobne se lepe osvedcila Skorna s LS oproti jednorucce s mojem - lepe to kraji i leci a hlavne pomaleji mizi mana.
Cloud of bats me prijde ucinejsi, ale problem je v malem radiusu, takze se hodi asi jen bud pro sehranou partu,kde ostatni hraci vi, ze musi dat ty moby na jednu kopu a nebo pro solo hru,kde je to super.
Plague bats me prijdou o neco slabsi,ale zase maji o dost vetsi dosah,takze se hodi na partu,kdy muzu byt kousek dal za barbem/monkem a dosahnu na moby.
Zajimalo by me take,jak presne obe varianty funguji - u cloudu je to presne v popisce skilu popsane,ale u plague je jen, ze zpocatku slabe se stale zvysuje jeho dmg - ale o kolik za jaky cas? Druha vec je, ze se mi u plague verze neukazuje proc critikalu, kdezto u cloudu ano - zamer nebo jsem buglej?
Diky za postrehy, rady, inspiraci.
Muj aktualni profil:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/yare ... o/21999130
Me osobne se lepe osvedcila Skorna s LS oproti jednorucce s mojem - lepe to kraji i leci a hlavne pomaleji mizi mana.
Cloud of bats me prijde ucinejsi, ale problem je v malem radiusu, takze se hodi asi jen bud pro sehranou partu,kde ostatni hraci vi, ze musi dat ty moby na jednu kopu a nebo pro solo hru,kde je to super.
Plague bats me prijdou o neco slabsi,ale zase maji o dost vetsi dosah,takze se hodi na partu,kdy muzu byt kousek dal za barbem/monkem a dosahnu na moby.
Zajimalo by me take,jak presne obe varianty funguji - u cloudu je to presne v popisce skilu popsane,ale u plague je jen, ze zpocatku slabe se stale zvysuje jeho dmg - ale o kolik za jaky cas? Druha vec je, ze se mi u plague verze neukazuje proc critikalu, kdezto u cloudu ano - zamer nebo jsem buglej?
Diky za postrehy, rady, inspiraci.
Muj aktualni profil:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/yare ... o/21999130
Re: Netopejri
U těch plague bats těžko říct jak dlouho to trvá, navíc je tam napsáno "can", jakoby to byla jen šance že se ten dmg zvýší až na 578%.
Co se týče Cloud of bats tak ten se zvyšuje každou sekundou až na 1000%, tzn 500-600-700-800-900-1000%, proto to má taky tak malý radius.
U toho Skornu vs 1h+mojo sis odpověděl sám.
Co se týče Cloud of bats tak ten se zvyšuje každou sekundou až na 1000%, tzn 500-600-700-800-900-1000%, proto to má taky tak malý radius.
U toho Skornu vs 1h+mojo sis odpověděl sám.
R.I.P. 27.3.2014
a jsi si jisty tema 1000% dmg u cloud batu? neni to spis mysleno, ze se to zveda kazdou vterinu az na tech 578%??
No tech 1000% se mi taky nezda Jak to vidim ja je ze na zacatku dava dle popisku 501% a pak kazdou vterinu pridava 20% a to po dobu 5 sekund 5x20 (100) takze puvodnich 501 + 100 a vysledny dmg je 601%..
Nvm jestli je to bug nebo je to jen dmntně napsané, ale těch 100% se bere jako 500(%). Takže ten výsledek po 5ti sec je 501%+501% a přidává to po 100% každou sec.
R.I.P. 27.3.2014
Co se týče skornu je to opravdu dobrý, můj wd se dostaL se skornem na základ dmg 166tis a dá se s tím chodit první akt mp10 (jinej akt jsem nezkousel)
jiank Cloud of Bats dává opradu rány bez nasati a gloubu kolem 800tis krit, kdyz se dobre nasaju a zvladnu se nekam dobre postavit tak to krituje 2,5mil měl jsem crit i přes 3mil
nevím ale zdá se mi moc, že by to dávalo 1000% po 5 vterinach ??
JInak vokurka není lepší vyměnit pasivky Jungle Fortitude za Gruesome Feast ?? je to na dmg strašně znát i když u tebe s tvým živote to asi bude dost problém, máš udělaný vybavení jenom na dmg
jiank Cloud of Bats dává opradu rány bez nasati a gloubu kolem 800tis krit, kdyz se dobre nasaju a zvladnu se nekam dobre postavit tak to krituje 2,5mil měl jsem crit i přes 3mil
nevím ale zdá se mi moc, že by to dávalo 1000% po 5 vterinach ??
JInak vokurka není lepší vyměnit pasivky Jungle Fortitude za Gruesome Feast ?? je to na dmg strašně znát i když u tebe s tvým živote to asi bude dost problém, máš udělaný vybavení jenom na dmg
Takže ten výsledek po 5ti sec je 501%+501%
Tak to je masirka no to jsem netusil a ani by mne to nenapadlo si to tak vykladat ale nemam duvod ti neverit Jinak k tomu Skornu mne se proste hraje lip s 1h a mojem nevim proc ale zkousel jsem to nekolikrat a proste mi to sedi vic ikdyz bych radeji skorn je to mnohem levnejsi varianta
http://diablo.somepage.com/popular/item ... or#weapons:
Witch Doctor Main Hand Weapon Types
Main Hand Weapon Types Used by Paragon Level 0-49 Softcore Witch Doctors
One-Handed usage 85.1%
Two-Handed usage 14.9%
Main Hand Weapon Types Used by Paragon Level 50-100 Softcore Witch Doctors
One-Handed usage 78.2%
Two-Handed usage 21.8%
Main Hand Weapon Types Used by Hardcore Witch Doctors of all Paragon Levels
One-Handed usage 92.0%
Two-Handed usage 8.0%
Witch Doctor Main Hand Weapon Types
Main Hand Weapon Types Used by Paragon Level 0-49 Softcore Witch Doctors
One-Handed usage 85.1%
Two-Handed usage 14.9%
Main Hand Weapon Types Used by Paragon Level 50-100 Softcore Witch Doctors
One-Handed usage 78.2%
Two-Handed usage 21.8%
Main Hand Weapon Types Used by Hardcore Witch Doctors of all Paragon Levels
One-Handed usage 92.0%
Two-Handed usage 8.0%
presnejsi by ta statistika byla kdyby byla jen po patchi to se totiz vyrojili prave wd co pouzivaji skorna na netopyry.. ja Skorn dneska zase zkousel a ma to vyhody i nevyhody no.. vyhoda - heal z locustu je obrovsky je to skoro jako rend u barba a diky vetsimu LS ustojim i reflecty nebo ground efecty s prstem v nose.. nevyhoda - nemuzu rict ze by mana ubyvala pomaleji nez s jednoruckou spis naopak protoze zaba pridava manu do zakladu i regen (+pickup na globy a tim dalsi regen diky gruesome feast i grave injustice treba v parte kde vsecko neumira hned u vas) proste celkove mi mana dochazi casteji nez s 1H+mojo.. Tady je treba rict ze je treba mit tu jednorucku z tech pomalejsich idealne mace nbo spear.. rozhodne ne mec s 11%attack speedem A za dalsi s 1h+mojo udelam vetsi dps celkove a s gruesome feast je to jeste znatelnejsi
Takze summary je takove ze Skorn je idealni volba ke zvyseni survavibility a zaroven odpadaji starosti s nakupem drahych 1h+mojo respektive za malo penez hodne muziky
Takze summary je takove ze Skorn je idealni volba ke zvyseni survavibility a zaroven odpadaji starosti s nakupem drahych 1h+mojo respektive za malo penez hodne muziky
keby si klikol na ten odkaz...
Most Popular Witch Doctor Weapons in Patch 1.0.8
Most Popular Witch Doctor Weapons in Patch 1.0.8
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Saaj ... o/27444757
skorn navzdy a hlavne acid je lepsi ako bati...aspon na hc kde sa hraje diablo
skorn navzdy a hlavne acid je lepsi ako bati...aspon na hc kde sa hraje diablo
Určitě se více oplatí two hand, ale je to daleko náročnejší co se budgetu týče.
Onehandy jsou fajné, ale žere to znatelně víc many, ale v případě netopírů to moc poznat neni, ale na elitkách poznáš asi nejvíc rozdíl onehand vs two hand
manajuma mh+oh ti daji vicemene stjene dps jako skorn
Onehandy jsou fajné, ale žere to znatelně víc many, ale v případě netopírů to moc poznat neni, ale na elitkách poznáš asi nejvíc rozdíl onehand vs two hand
manajuma mh+oh ti daji vicemene stjene dps jako skorn
manajuma mh je asi to nejhorsi co muzes na netopyry dat podle mne.. je to rychla zbran s malym base dmg takze kobylky ani soul harvest nedelaji takovou paseku jak by mohly ale kazdemu vyhovuje neco jineho takze no problemo JEste bych se pozastavil nad manituem nemas lepsi mass confusion paranoia tim tuplem pokud hrajes v parte
4mil /0,5sec mi nepřípadá zrovna málo
jde o to že manajuma mh 170int +oh 180int (+130 int ) bonus ti uděla to co potřebuješ, jelikož ti int scaluje dmg abilit. skorn má tak kolem max 320+- int
edit ten confusion je waste of time- zaprve to přerušuje cast time a za druhé to bez toho umírá tak rychle, že bys rozdíl ani nepoznal, manitu je prostě jen off dmg
jde o to že manajuma mh 170int +oh 180int (+130 int ) bonus ti uděla to co potřebuješ, jelikož ti int scaluje dmg abilit. skorn má tak kolem max 320+- int
edit ten confusion je waste of time- zaprve to přerušuje cast time a za druhé to bez toho umírá tak rychle, že bys rozdíl ani nepoznal, manitu je prostě jen off dmg
Kdyby chtel nekdo kouknout na solo MP10 i s chybickou ktera se vloudila
edit: Tak jsem si jeste pred spanim rek ze si uklohnim par raminek a takhle to dopadlo
edit: Tak jsem si jeste pred spanim rek ze si uklohnim par raminek a takhle to dopadlo
Naposledy upravil(a) coyd dne 09.06.2013, 02:29 hod., celkem upraveno 2 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Dobrej masakr.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Naposledy upravil(a) coyd dne 11.06.2013, 18:58 hod., celkem upraveno 1 x.
ahojte, ak možete tak mi prosím poradte čo zmeniť na mojom WD, hrám MP5 a umieram tam dosť často, pritom život a AR mám na slušnej úrovni, mohli by ste mi poradiť???
http://eu.battle.net/d3/en/profile/nitr ... o/19914668
ďakujem za rady
http://eu.battle.net/d3/en/profile/nitr ... o/19914668
ďakujem za rady
nitro tak zdvihni vitku o 400 cca a umierat nebudes tolko alebo int o 100 a vsetko zabijes skor ako zabije ono teba ja s hentakym cimsi podobnym chodim na hc /myslim staty/ ale zivota mam o cca 15 viac a pohode mp3 4 5 davam...aj ked je to maso niekedy ale vy softaci si mozete dovolit luxus smrti a nemusite mat vesel alebo si daj mas confusion na elitky a akuchces runu do toho alebo horify s runou na armor...8s je dost nato aby si zabil elity a s armorom cez 7k budes mat ovela vacsiu vydrz hlavne tie hp hore a zmen build podla mna 2 skilly su tam zbytocne