wd na pvp
čus..chdíte nekdo s WD na pvp? zajímalo by mě jestli už jste někdo řešil skilly popř. equip. co jsem tak zkoušel, tak se nejvíc osvědčil haunt ( neni pořeba mířit a dělá slušný dmg). shánim trochu inspirace
Když jí miluješ, není co řešit... FCVP
Active:
- in real life
- and Diablo 3
Active:
- in real life
- and Diablo 3
Re: wd na pvp
mas to o par postu nize.. http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 108&t=7099
Teď jsem hrál vs unbuff 4.5m ehp barbovi (čau Dejve ) a haunt si vůbec neškrtnul.
R.I.P. 27.3.2014
chce to ten haunt na 2 sec,leaping spiders nebo meduzy,spirit barage-well od souls (dela nejvetsi nuke),hex-jinx,horify face of death a do ruky poradny skorn s rubinem a soj s 30%dmg elitam, pasivku pierce the veil a mozna i ten barb by sel dolu, zalezi samozrejme na vasem dps
Tak já ho poslal dolů 20x, v tom problém nebyl, ale Haunt byl na prd celkem, runu jsem zkoušel samozřejmě právě tu s 2sec dmg.
R.I.P. 27.3.2014
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Na HC mam skorn esi ces, nic extra ale Ls a intel ma.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Já právě přemýšlel, jestli bych do Skornu nešel kdyby se mi povedly nějáké crafty s pickupem, ptže i přes ls2.8% mě reflect v závislosti na buffu dost bolí a někdy bych se odrovnal i během 3-4sec. Ale chce to nahnat ten pickup no :/ Co se pak týče pvp tak tam je už jedno jestli ls má nebo ne ^^
R.I.P. 27.3.2014