Auction House, ma zmysel?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Mr_Perfect
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LordDeZhul #2115
Re: Auction House, ma zmysel?

Příspěvek od Mr_Perfect » 10.06.2013, 18:10 hod.

Příliš subjektivní otázka... Každému vyhovuje prostě něco jiného, a jak jsem to psal jinde - pokud toto bereš jako nějakou formu sběru dat pro nějakou svou analýzu, tak bych Tě rád upozornil, že tu pracuješ s účelovým vzorkem, jehož reprezentativnost vzhledem k celkové diablovské hráčské základně je dosti pofidérní ;) Ale pokud bych měl zodpovědět - hraju HC na EU, farmím ve hře a ah používám též, jelikož nemám 10 hodin denně volného času (jak bych kurňa chtěl :D) - takže se pohybuju někde mezi 1-2.
Obrázek

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 11.06.2013, 08:32 hod.

/OT - "sběr dat" "analýza" "vzorek" "reprezentativnost" "základna" - přijdu do práce a hned musim číst tyhle slova ? :D /OT

ale je to tak ... prostě "bez aukce" znamená ještě pomalejší progres

Budha
Quill Rat
BattleTag:Budonini

Příspěvek od Budha » 11.06.2013, 09:15 hod.

Ja hram za WD zatial obtiaznost Hell vsetky obtiaznosti som hral na MP5 a stale hram solo az na par testov botov :-D, vačsinou hram s dropu a craftu, par veci som kupil na AH ale vzdy skoro tie najlacnejsie ak som minul 300-400k zlata, a predavam tam bezne, mam odohratych asi len 63hod. a 2,5mil. v banke nemam cas hravat dlho a casto takze HC nebudem hrat, cas si velmi vazim a mam ho celkom malo... Chcem si zahrat inferno a uvidime ci budem nuteny pouzivat radikalnejsie AH. Urcite si nebudem kupovat goldy za real eura :-D, podla mna sa da AH s trochu zdravim rozumom pouzivat tak aby ti to nepokazilo hru, skor zlepsilo.

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 11.06.2013, 14:53 hod.

WulFgaR77 píše:/OT - "sběr dat" "analýza" "vzorek" "reprezentativnost" "základna" - přijdu do práce a hned musim číst tyhle slova ? :D /OT

ale je to tak ... prostě "bez aukce" znamená ještě pomalejší progres
Njn, učim se na státnice, tak jsem teď nějakej moc přechytralej :lol:
Obrázek

wawasa
Quill Rat
BattleTag:Wawasa#2726

Příspěvek od wawasa » 17.06.2013, 18:33 hod.

hram diablo od 1996 a toto je nieco uplne ine tu ide o real peniaze

Rawmen
Gorebelly
BattleTag:Rawmen#2174

Příspěvek od Rawmen » 17.06.2013, 22:42 hod.

Samozřejmě, blizzard není blbej, podívejte jak se všechno zlehčuje (všechny hry), čím víc lidí to bude hrát, čím víc to bude snažší, tím lépe pro Blizz, navíc stačí dojít na 60lvl, cože je hned, nebo někomu říct, ať vás "boostne", vemeš prachy koupíš gear a seš zabiják. :) A Blizz z toho má prachy.

Jinak já hraju s AH, ale spíš nakopuji, prodavat se mi moc nedaří, jinak za svoje úspěchy s WD vděčím jedné osobě (on ví :) ).

btw: chystáme se ségry manželem pak rozject diablo na Xboxu - doufám, že tam teda půjde hrát na jedné konzoly ve 4 lidech, navíc co jsem pochopil, tak tam by AH neměla být - stejně nemáme ani jeden zaplacenej live - tak jsem na to zvědavej, jak to bude dropovat. :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát. :)
PS: Skyrim1988 je bůh.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“