Otázky a Odpovědi
To by mě zajímalo,proč někdo leveluje třeba 3 softcore barbary na PL100?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/King ... hero/50747
http://eu.battle.net/d3/en/profile/King ... hero/50747
Re: Dotazy ohladom D3
mozno ma kongor v pivnici dvoch surodencov, ktorym dovoli v noci hrat
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ElLumiro#2839
Komentuje to ve svém videu na youtube, kde říká, že chce mít na všech 10 slotech barbary pl100 .... tak proto.
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Netrápí jen mě to tak napadlo když jsem se díval ne jeho profil=) Třeba od každé postavy jedn PL100 bych chápal ale jestli ho to baví..
Jde se vam prihlasit do diabla? Nechce mi to overit udaje a kamaradovi taky.
ne, přečti si breaking news v diablu ;-) ten sloupec vpravo dole ;-)
Ahoj daji se koupit tome of secrets v aukci vcera jsem zadne nenasel samozrejme je schanim na craft
Achievements: 7400 (92%)
To jsou stějně šašci ten Bliz.Člověk má po delšim čase čas na hraní a oni zas musej něco mrvit.Hlavně že furt htěj hru někam posouvat ale hlavně by se měli zajímat o to aby to šlo vůbec hrát.Zaplatit si nechaj za cokoliv ale třeba ty problémy s připojením jsou jak u nějaký začínající firmy.Snad to odpoledne zprovozněj protože zejtra zase čas mít nebudu
Servery opět dole ?!
Nejprve jsem měl já problémy s netem o půlnoci (naštěstí jsem byl v menu v aukci) ...
A dneska to samé .. po dohrání jsem v aukci a DC ... a nejde se mi připojit .. error 3003.
Nejprve jsem měl já problémy s netem o půlnoci (naštěstí jsem byl v menu v aukci) ...
A dneska to samé .. po dohrání jsem v aukci a DC ... a nejde se mi připojit .. error 3003.
- Maxmilian Orlov
- Quill Rat
Zdravím! Jsem sice veterán D2, ovšem neměl jsem dostatek trpělivosti ani zručnosti rozchodit bety a emulátory D3, takže jsme si nakonec se setrou řekli, že si hru pořídíme jako normální lidé. Ovšem rád bych zde položil dotaz, který zde určitě již zazněl: Je možno si koupit jednu hru a legálně umožnit plnohodnotné hraní hned dvěma hráčům na dvou PC najednou? Pokud to jde, jak? pokud to nejde, jaké jsou alternativy řešení situace? předem děkuji za odpovědi!
Embrace your madness. Free yourself. Become a dagger in the darkness.
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:17 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ne nenj.
A jaky emulatory by me zajimalo?:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
A jaky emulatory by me zajimalo?:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Emulatory ktery bezeli jeste na Bete... takovy sunky proste :p ... Btw hrani na dvou PC z jednoho uctu uz nejde? Driv to slo, akorat jeden musel hrat EU a druhy US. Boti takhle nenapadka farmili.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jako dva ucty na jednom pc zaraz pouzivam i ja, ale z jednoho uctu asi uz ne.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Zdravim mam par otazek snad mi nekdo pomuze 5 let zpatky sem hral D2 a po 5 letech sem se pustil do D3 chtel bych vedet :
1)Kde je nejaky chat? jako bylo v D2 ceskoslovensky kanal? rad bych nasel nejake zname ze stare doby HC d2jsp a cz/sk komunita tam jaksik zanikla a kdysi tam byly vsichni
2) moc nerozumim kde je vyber se servru na ktere se chci pripojit jen zadam Q a mi to najde samo hru
nejradsi bych byl kdyby se nekdo nasel chvilku a trochu mi poradil s detaily hodne sem toho precetl ale neni mi par veci porad jasnych.
1)Kde je nejaky chat? jako bylo v D2 ceskoslovensky kanal? rad bych nasel nejake zname ze stare doby HC d2jsp a cz/sk komunita tam jaksik zanikla a kdysi tam byly vsichni
2) moc nerozumim kde je vyber se servru na ktere se chci pripojit jen zadam Q a mi to najde samo hru
nejradsi bych byl kdyby se nekdo nasel chvilku a trochu mi poradil s detaily hodne sem toho precetl ale neni mi par veci porad jasnych.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
1. takyto chat nie je
2. servej je iba Europe, asia, alebo america v menu . nic ine.
2. servej je iba Europe, asia, alebo america v menu . nic ine.
a kde se teda schazi komunita cz/sk zde na foru? to znamena ze ja si nemuzu vybrat s urcitych her co zalozily lidi muzu zadat jen Q ktery chcu delat a mi to vyhleda nahodne nejakou hru kde dalsi hraci delaji ten samy Q?
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no ano tak to funguje. Jedine ze si ich pridas do friend listu a napojis sa priamo na hraca
tak to je docela na prd straci se to kouzlo MP s dob D2 takze pokud neznam nick tak ani nezjistim jestli vubec nekdo ze starych znamych hraje...?
NASEL BY SE NEKDO KOHO SI MUZU DAT DO FL KOMU BYCH MOHL SEM TAM NAPSAT A PORADIL MI URCITE NEBUDU OTRAVOVAT S KAZDOU KRAVINOU JDE JEN O PAR VECI O KTERYCH SE MOC NA NETU NEDOCTU...
momentalne si chci osahat SC ale urcite potom presedlam na HC a urcite by chtel nejakeho partaka
NASEL BY SE NEKDO KOHO SI MUZU DAT DO FL KOMU BYCH MOHL SEM TAM NAPSAT A PORADIL MI URCITE NEBUDU OTRAVOVAT S KAZDOU KRAVINOU JDE JEN O PAR VECI O KTERYCH SE MOC NA NETU NEDOCTU...
momentalne si chci osahat SC ale urcite potom presedlam na HC a urcite by chtel nejakeho partaka