follower a dc
by me zajimalo proc blizzardi neudelaji followery silnejsi .. aby pri dc dokazal follower zabit par mobu sam. pak by ty solo runy nebyly tak nejiste.
- 1Chester1
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Chester#2118
Re: follower a dc
No neviem ako tvoji, ale napr moj scoundrel ma 23k dmg a minule som ho nechal solo zabit Leorica no problem
hlavně proč nevymysleli jinou formu trestu za DC než smrt - např. že ti hodinu nepojedou expy, dropy a já nevim co ... za vícenásobný DC by se doba prodlužovala atd. atd. atd. Stačí o tom 10 vteřin přemýšlet
tak hlavně za DC by nemel byt zadny trest ze .. neni to chyba hrace ale pripojeni nebo spolubydliciho co ti omylem vypoji net .. a pak treba u nekoho 3000 odehranych hodin v prdeli kvuli necemu co neni jeho fail je hodne smutny.
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Celkove jsou followeri bez jakekoliv zmeny od startu D3 bez jakehokoliv vyvoje, coz je skoda, kdyby si clovek udelal treba tank templare, ltery by tahal moby na sebe nebo nejakeho dmgera, ktery by byl schopen to kosit napr pri DC tak by to bylo fajn. Ale i 25k dmg je malo, kdyz vezmu ze na MP5+ uz maji vsechny monstra 500k HP+ tak by follower nekolik sekund klatil i blby zombiky a nic by to neresilo.
Myslim, ze DC by sel systemove resit - podle me z logu by nebyl problem automaticky vytahnout jak postava zemrela a podle toho udelat bud RIP a nebo nejaky mensi trest v pripade ze smrt nebyla zavinena chybou hrace ale prostym odpojenim serveru.
Ja uz solo runy nechodim vubec, protoze zatim mam na HC pouze 2 smrti a obe byly zpusobeny DC, jednou dokonce v parte s Petrosem jsme chytli DC oba najednou a zarvali ve stejnou chvili..
Myslim, ze DC by sel systemove resit - podle me z logu by nebyl problem automaticky vytahnout jak postava zemrela a podle toho udelat bud RIP a nebo nejaky mensi trest v pripade ze smrt nebyla zavinena chybou hrace ale prostym odpojenim serveru.
Ja uz solo runy nechodim vubec, protoze zatim mam na HC pouze 2 smrti a obe byly zpusobeny DC, jednou dokonce v parte s Petrosem jsme chytli DC oba najednou a zarvali ve stejnou chvili..
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jenze to by se zase zneuzivalo, je to tezky toto...
To ja zas nikdy nemel smrt na DC bo nejak normalne.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
To ja zas nikdy nemel smrt na DC bo nejak normalne.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
nj chtelo by to proste nejak uz updatnout aby kazdy nechcipal jen na dc. . bud tak jak ty rikas nebo boostnout followery.. cokoli.. ja taky jeste neumrel na dc ale nerad bych se toho dockal a soucitim s ostatnima musi to byt fakt dojeb.. ja bych to asi prestal hrat kdybych ztratil tolik hodin hrani kvuli neceho za co nemuzu.. navic ja hraju prevazne solo .. semtam public ale vzdy joinu kdyz uz jsou fields takze naprd.. a lidi na party hrani sezenu jen velmi vyjimecne. dneska sem dal PL50 a uz chci hrat jen v parte s cz lidma tak doufam ze nekdy si jeste zahraju
- Kuki10
- Globální moderátor
Jenze i ta parta tr nemusi zachranit, staci blbej pack a mas problem na jakymkoliv mp, pokud nemas dobre gearnutyho barba, nebo proste tank postavu.
Dovedes si predstavit fallowera se 100k dps?
To bych snad ani nechtel.
A hlavne neverim tomu, ze kazdej rip je na dc, to fakt ne.
Dovedes si predstavit fallowera se 100k dps?
To bych snad ani nechtel.
A hlavne neverim tomu, ze kazdej rip je na dc, to fakt ne.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
take se mi nezda, ze by tech DC/lag RIPu bylo tolik, jak se zda z fora...
tim nechci nikomu sahat do svedomi, ja s hrdosti priznavam, ze muj posladni RIP jde zcela a jen na moje triko
tim nechci nikomu sahat do svedomi, ja s hrdosti priznavam, ze muj posladni RIP jde zcela a jen na moje triko
vidíte, já zatim jen úspěšně ripoval na svoje blbosti :-D
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
začínám teprve na HC a už jsem to zapích 3x a zatim vždy moje blbost... můj osobní dojem že v partě to laguje daleko více ....každopádně by se mi líbilo aby se mohlo dávat followerům více věcí a trochu je to boostlo
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Než jsem se trochu naučil hrát HC, tak jsem pohřbil asi 8 wizardů, z toho 1x para 58 a 1x para 32. A vždycky to byla moje blbost. Buď jsem podcenil defense, nebo jsem měl nastavené příliš velké detaily na mou starou nvidii - nebo jsem změnil hodně equipu a skilů najednou - nebo jsem hrál moc lehkovážně a skoro spící.
Disconect jsem měl několikrát a vždy přežil ... díky vysokému HP a fajn partě kdy vždy někdo hlídal ...
Potkal jsem dva týpky co mají hodně nadprůměrné postavy a oba mají přesně stanovené na jaké mp můžou s kterým charem který act. S wizem skoro 1000 all res a 100k life mi říká, že act3 chodí max mp2 .... Poprvé jsem se s ním hádal, že potřebuju sehnat zbraň s LS na reflect a on mi říká - nepotřebuješ LS, když nemáš vysoké DPS a hraješ bezpečně, tak nepotřebuješ ... Dlouho jsem některé věci nechápal, byli na mně až příliš opatrní....
Ale říkali - disconect je realita, stává se, je s tím třeba počítat ...
A fakt je, stačí fast frozen + něco - život letí dolů závratnout rychlostí a dps + lifesteal je k ničemu....
Disconect jsem měl několikrát a vždy přežil ... díky vysokému HP a fajn partě kdy vždy někdo hlídal ...
Potkal jsem dva týpky co mají hodně nadprůměrné postavy a oba mají přesně stanovené na jaké mp můžou s kterým charem který act. S wizem skoro 1000 all res a 100k life mi říká, že act3 chodí max mp2 .... Poprvé jsem se s ním hádal, že potřebuju sehnat zbraň s LS na reflect a on mi říká - nepotřebuješ LS, když nemáš vysoké DPS a hraješ bezpečně, tak nepotřebuješ ... Dlouho jsem některé věci nechápal, byli na mně až příliš opatrní....
Ale říkali - disconect je realita, stává se, je s tím třeba počítat ...
A fakt je, stačí fast frozen + něco - život letí dolů závratnout rychlostí a dps + lifesteal je k ničemu....
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Kuki10
- Globální moderátor
Jako wizza, wd a opicaka mam staveny tak vyvazene, ale dc nepreziju.
Mozna do mp2 jo, ale to nechodim, takze pri dc jasna smrt, jsem s tim smirenej.;
A stavet to abych prezil dc nechcu a nebudu, co z toho kdyz se clovek furt boji.
Mozna do mp2 jo, ale to nechodim, takze pri dc jasna smrt, jsem s tim smirenej.;
A stavet to abych prezil dc nechcu a nebudu, co z toho kdyz se clovek furt boji.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Stavet postavu na preziti DC je nesmysl pokud chces chodit hrat vyssi MP, na MP5 te blba kombinace naporcuje i s 5M EHP = ideal je mit postavu postavenou na farmeni, ktery clovek bez problemu zvlada a pak jen doufat, ze DC neprijde a nebo prijde ve chvili kdy to partaci zvladnou ukaucovat Samozrejme se hodi mit na HC solidni defenzivu, ale DC to malokdy resi a sam si nedokazu predstavit ze bych farmil MP1 se svym monkem, za prvy bych to zabijel pohledem a za druhy kdyby prisel DC na elite ktera jebne pod nohy 3 arcany naraz tak je stejne zle kdyz se clovek nemuze branit.. Ja uz solo nehraju prakticky vubec, za prve me to nebavi a za druhe je stejne porad vetsi sance ze v parte clovek diky pomoci prezije, ale jistota to nebude nikdy a to je to pravy HC
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
- Kuki10
- Globální moderátor
Jn takovi bejci, nebo ty melouny od stromu....vid pavouku?:-D
A pak je dobry se portnout na barba, kdyz fightuje z elitou...vid Kuki?:-D
A pak je dobry se portnout na barba, kdyz fightuje z elitou...vid Kuki?:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Spiderer: máš recht, pokud Tě zastihne DC u elity (nebo špatná kombinace) u vysokého MP, pak opravdu nemá vůbec vliv jaké máš HP. Jenže jsou situace, kdy Tě zastihne DC když s elitou nejsi a obtěžují Tě 2-3 malé mobky. A tady už se každý HP bod hodí, něž Ti doběhne Tvůj kolega nebo než se opět naloguješ a jsi zase online. Přežil už jsem X DC, 1 bohužel ne. U MP10 to asi nemá smysl řešit, tak i mobky jsou rychlovka, ale MP3-6 máš s DC s větším HP velkou šanci přežít Samozřejmě záleží na více věcech, jestli máš kamoše na drátě, jaký DC máš atd. Je to prostě o štěstí a adrenalinu měj se
Chodit mp2 se 100 k life a damage musí bejt kurwa nuda. Minulý týden sem přežil DC u keywardena v 1. aktu na mp6 s wizem (okolo to bylo vyčištěný), chvíle napětí tam byla když sem znova nahazoval klienta
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
No si myslím, že toto by vyřešila jedna jednoduchá věc. Aby se postava při ztrátě spojení automaticky leavla za 1s.
- Kuki10
- Globální moderátor
To by bylo taky lehce zneuzitelny bohuzel....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
To máš pravdu, kdyby šlo do tuhýho, tak bych prostě vytrhl kabel a hotovo. To je koko**na. :-D